Vänskap som bleknar när du är kroniskt sjuk.

Att leva med kronisk ryggsmärta har varit en utmaning minst sagt. Då upptäckte jag att jag var extremt utmattad och att min kropp fysiskt sårade mig, för fibromyalgi var förödande för mig så att jag kunde förstå och lära mig att leva med det, jag lär mig fortfarande.

Det här är stunder som detta där vi har lite mer behov av våra nära och kära. Men när du har alltid varit väktare av dina relationer, ibland hittar du att de flesta människor som har omges är inte typen som bryr sig och som tyvärr börjar försvinna förrän de är mer i ditt liv .

Arbeta som vårdgivare eller alltid vara den vän till vilken alla kom för att få råd, en axel eller ett öra, vård om mig har alltid varit en naturlig instinkt. Som en fru och mamma är dessa de roller som är viktigast för mig. Jag har aldrig riktigt varit någon att be om hjälp; Jag har alltid varit autonom och ärligt talat, jag skulle normalt göra saker på egen hand, eftersom de ligger på min nivå av perfektion.

Vissa vänskapar har bleknat och vissa familjemedlemmar har distanserat sig över tiden när jag började göra min hälsa en prioritet. Om det var drama och det orsakade stress, gick jag bort från dem. Men jag insåg att många människor omger en person när de blir sjuka, vare sig det är en kort sjukdom eller eventuellt en terminal sjukdom. Med undantag för när en person har en kronisk sjukdom, en osynlig sjukdom och / eller det tar lång tid, tenderar många att flytta sig bort. En del av mig tycker att det beror på att vissa människor bara är upptagna med tiden. Andra vill inte ta sig tid att anpassa sig till sin oändliga sjukdom. sedan

Även om det ledsade mig att avsluta dessa relationer, fick det mig också att inse att dessa relationer inte var så sanna som jag trodde. Jag försöker komma ihåg att det är hans förlust eftersom jag är en underbar person som är värdig för det jag ger, för att jag har samma kärlek och omsorg. Jag kommer aldrig behöva sympati för en familjemedlem eller vän, och jag vill inte ha det, men om någon har kärlek och medkänsla att erbjuda det, får jag det i mitt liv, precis som jag uppskattar min familj och vänner som har varit trogen på vårt förhållande. och de har fångats. För min del, i en tid i mitt liv när jag behöver det ännu mer än jag redan gjorde. Till var och en av dem, tack! Till var och en av er som läser detta och som förstår precis vad jag säger för att han har varit där,

13 thoughts on “Vänskap som bleknar när du är kroniskt sjuk.

  1. Hi everybody, here every person is sharing such experience, thus it’s pleasant to read this weblog, and I used to pay a quick visit this web site
    all the time.

Leave a Reply

Your email address will not be published.