Stress is het grootste probleem bij mensen die last hebben van fibromyalgie!

Iedereen heeft stress in zijn leven. Stress is iets wat iedereen weet en wordt beschouwd als onderdeel van het leven. Je kunt niet genoeg geld hebben, problemen met huwelijk of kinderen, etc. Het kan van alles zijn. Mensen met fibromyalgie hebben een hoge mate van stress.

Iedereen weet van stress die een stille moordenaar is. De symptomen en bijwerkingen van stress kunnen een hartaanval, hartproblemen, angst, depressie en andere problemen veroorzaken. Stress is het grootste probleem bij mensen die lijden aan fibromyalgie.

Enkele hoogtepunten van stress en fibromyalgie.

Er wordt aangenomen dat de hypothalamus-hypofyse-bijnier-as in het lichaam de betrokken stress vermijdt. Wanneer mensen worden getroffen door fibromyalgie, breekt deze aandoening in deze as en deze niveaus zijn veel hoger dan bij normale mensen.

Mensen met fibromyalgie hebben verschillende niveaus van HPA en kunnen stresshormonen zoals adrenaline en cortisol verminderen. Het stressniveau daalt zonder deze zeer noodzakelijke analgetica zonder waarschuwing.

Een persoon kan ziek worden van deze last. Veel symptomen worden veroorzaakt door stress en je weet niet eens dat ze in verband worden gebracht met stress. Als een persoon ook lijdt aan fibromyalgie, kan dit leiden tot een ongunstige situatie. Je ervaart meer pijn met stress en fibromyalgie is een syndroom waarbij veel stress optreedt. Als u een migraine ervaart, kan deze stress de pijn vergroten. Stress verergert ook andere pijn veroorzaakt door fibromyalgie.

Als je gestrest bent, zal je slaap ook worden beïnvloed. Mensen die stress ervaren, hebben vaak het gevoel dat ze niet gemakkelijk in slaap kunnen vallen. Het lijkt erop dat je geest constant rent, zelfs als je in slaap valt. Je weet niet eens hoe je met deze stress om moet gaan. Alle dingen beginnen je op het hoofd te krijgen als het tijd is om te slapen. Je hebt het onvermogen om te ontspannen.

Hoe stress te verminderen

Als je de stress van je leven vermindert, kun je je fibromyalgie onder controle houden. Dit lijkt eenvoudig, maar dat is het niet, vooral wanneer er veel andere problemen zijn die aan u worden gepresenteerd. Als je vandaag je stress probeert te verminderen, kun je stress zeker effectief behandelen. Je kunt verschillende dingen omgaan met stress.

Yoga en meditatie worden als effectief beschouwd bij het verlichten van stress. Yoga kan moeilijk zijn voor mensen met fibromyalgie, maar sommige basisbegrippen kunnen enorm helpen. Het proces van inademen en uitademen met de spieren van het lichaam is meditatie. Dit is ook al eeuwenlang gebruikt en is een vorm van Chinese geneeskunde zoals yoga.

Stress kan ook verbeteren met het gebruik van anti-angst medicijnen. Artsen schrijven medicijnen voor die u kunnen helpen kalmeren en stress tot een minimum te beperken. Als u denkt dat deze medicijnen gunstig voor u zijn, kunt u uw arts raadplegen om erachter te komen welke het beste voor u is.

Neem de tijd om te ontspannen en tijd voor jezelf te vinden. Diepe ademhalingstechnieken zijn ook effectief in het verlichten van stress, en de dingen die je leuk vindt, zullen ook wat ontspanning bieden. Het kan zoiets zijn als wandelen in het park, tijd doorbrengen met je geliefden, iets doen of iets dergelijks. Maar zorg ervoor dat u enige tijd doorbrengt met dingen die u leuk vindt.

Een gezond en uitgebalanceerd dieet helpt ook om stress te verminderen. Grotendeels, verwijzen de mensen niet naar het voedsel dat zij, maar aan de context hebben gegeten. Het is belangrijk om verse groenten en fruit te nemen. Probeer ook mager vlees te eten zoals kip en vis. Vermijd bewerkte voedingsmiddelen en suiker kan je helpen.

Soms is het moeilijk voor je om een ​​deel van het voedsel van je leven te elimineren, maar als dat het geval is, is het de moeite waard. Het is ook belangrijk om de juiste hoeveelheid voedsel te eten. Het niveau van stress begint te stijgen als je te veel eet of het verkeerde voedsel eet.

Raadpleeg uw arts voor meer manieren om stress te verlichten. Uw arts zal uw zaak goed begrijpen en u aanbevelingen doen die u goed doen. U kunt uw stress behandelen met het advies van een arts.

De essentie

Er wordt aangenomen dat mensen die lijden aan stress ook last hebben van fibromyalgie en omgekeerd. Stress en fibromyalgie gaan hand in hand. Het is niet gemakkelijk om met stress om te gaan, maar je moet effectieve manieren vinden om je leven te beheren en stress te verminderen. Het wordt erger als gevolg van stress en daardoor ontstaan ​​er meer pijn en problemen.

Er wordt geconcludeerd dat het mogelijk is om met stress om te gaan en een leven te leiden dat u wilt, met de hulp van uw arts en met de hierboven verstrekte informatie. Vecht om met stress om te gaan. Maak een lijst met dingen die u kunt doen om stress te verminderen en raadpleeg uw arts om stress te verminderen. Je kunt een nieuwe persoon zonder stress gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.