Stress er det største problemet hos personer som er rammet av fibromyalgi!

Alle er under stress i deres liv. Stress er noe alle vet og regnes som en del av livet. Du kan ikke ha nok penger, problemer med ekteskap eller barn, etc. Det kan være noe. Personer med fibromyalgi har et høyt stressnivå.

Alle vet om stress som er en stille morder. Symptomene og bivirkningene av stress kan forårsake hjerteinfarkt, hjerteproblemer, angst, depresjon og andre problemer. Stress er det største problemet hos mennesker som er rammet av fibromyalgi.

Noen høydepunkter av stress og fibromyalgi.

Det antas at hypotalamus-hypofysen-adrenalaksen i kroppen unngår det involverte stresset. Når folk påvirkes av fibromyalgi, bryter denne tilstanden ned i denne aksen, og disse nivåene er mye høyere enn hos normale mennesker.

Personer som har fibromyalgi har forskjellige nivåer av HPA og kan redusere stresshormoner som adrenalin og kortisol. Nivået av stress går ned uten disse svært nødvendige smertestillende midler uten advarsel.

En person kan bli syk av denne byrden. Mange symptomer er forårsaket av stress, og du vet ikke engang at de er forbundet med stress. Hvis en person også lider av fibromyalgi, kan dette føre til en ugunstig situasjon. Du opplever mer smerte med stress og fibromyalgi er et syndrom hvor mye stress oppstår. Hvis du opplever en migrene, kan dette stresset øke smerten. Stress forverrer også andre smerter forårsaket av fibromyalgi.

Hvis du er stresset, vil din søvn bli påvirket også. Mennesker som opplever stress, føler ofte at de ikke lett kan sovne. Det ser ut til at tankene dine hele tiden går, selv når du sovner. Du vet ikke engang hvordan du skal håndtere dette stresset. Alle ting begynner å komme til hodet når det er på tide å sove. Du har manglende evne til å slappe av.

Hvordan redusere stress

Hvis du reduserer stresset i livet ditt, kan du kontrollere din fibromyalgi. Dette virker lett, men det er ikke, spesielt når det er mange andre problemer som presenteres for deg. Hvis du prøver å redusere stresset ditt i dag, kan du sikkert håndtere stress effektivt. Du kan takle forskjellige ting med stress.

Yoga og meditasjon anses å være effektive for å lindre stress. Yoga kan være vanskelig for personer med fibromyalgi, men noen grunnleggende begreper kan hjelpe enormt. Prosessen med å inhalere og exhale med musklene i kroppen er meditasjon. Dette har også blitt brukt i århundrer og er en form for kinesisk medisin som yoga.

Stress kan også forbedres ved bruk av anti-angst medisiner. Legene foreskriver medisiner som kan hjelpe deg å roe ned og holde stress på et minimum. Hvis du tror disse medisinene er gunstige for deg, kan du konsultere legen din for å finne ut hvilken som passer best for deg.

Ta deg tid til å slappe av og finne tid for deg selv. Dype pusteteknikker er også effektive for å lindre stress, og de tingene du liker å gjøre, vil også gi deg litt avslapping. Det kan være alt som å gå i parken, tilbringe tid med dine kjære, gjøre noe eller noe lignende. Men sørg for at du bruker litt tid på å gjøre ting du liker.

Et sunt og balansert kosthold bidrar også til å redusere stress. For det meste refererer folk ikke til maten de spiser, men til sammenhengen. Det er viktig å ta frisk frukt og grønnsaker. Også, prøv å spise magert kjøtt som kylling og fisk. Unngå bearbeidet mat og sukker kan være til nytte for deg.

Noen ganger er det vanskelig for deg å eliminere noe av maten i livet ditt, men hvis det gjør det, vil det være verdt det. Det er også viktig å spise riktig mengde mat. Nivået på stress begynner å øke hvis du overvinner eller spiser feil mat.

Kontakt legen din for flere måter å avlaste stress på. Legen din vil forstå saken riktig og kan gi deg anbefalinger som gjør deg bra. Du kan behandle stresset ditt med råd fra en lege.

Kvintessensen

Det antas at folk som lider av stress også lider av fibromyalgi og vice versa. Stress og fibromyalgi går hånd i hånd. Det er ikke lett å håndtere stress, men du må finne effektive måter å håndtere livet på og redusere stress. Ting blir verre som følge av stress, og derfor oppstår mer smerte og problemer.

Det konkluderes med at det er mulig å håndtere stress og lede et liv du vil, med hjelp av legen din og med informasjonen som er gitt ovenfor. Kjemp for å takle stress. Lag en liste over ting du kan gjøre for å redusere stress og konsultere legen din for å redusere stress. Du kan bruke en ny person uten stress.

Leave a Reply

Your email address will not be published.