Nuwe lewensmoontlikhede ondanks fibromialgie. Dit kan! Regte ervaring.

Ek het na my fibromialgie- diagnose ‘n nuwe oproep gekry  , miskien het dieselfde met u gebeur, en u het ook ‘n nuwe oproep gevind. Indien nie,  is dit miskien iets waaraan u kan dink. Voor my diagnose was my lewe besig met kinders, skool en werk. Maar  toe ek simptome gekry het en uiteindelik gediagnoseer is, het  alles opgehou,  en met die verloop van jare  moes ek besluit wat ek nou sou doen.

Een van die eerste dinge wat ek gedoen het, was om ‘  n Facebook-groep te skep  net  vir vroue wat met fibromialgie sukkel, en dit het uiteindelik ‘n groep geword vir vroue met ENIGE soort chroniese siektes (nie dieselfde groep nie, dit is in Spaans) . Dit is vir my ‘n eer en voorreg om hierdie vroue te kan ondersteun en aanmoedig. Net meer as ‘n jaar gelede het  BioNews Services  my gekontak op grond van iets wat ek vir  The Mighty geskryf het . Hulle het my gevra of ek sou belangstel om vir  Fibromyalgia News Today te skryf . 

Ek het myself nooit as ‘n besondere goeie skrywer beskou nie, maar ek is aangemoedig deur een van haar redakteurs en  het een keer per week ‘n rubriek begin skryf wat uiteindelik twee keer per week verander het. Omdat ek as skrywer selfvertroue gekry het, het ek besluit om ‘n kursus te begin,  ‘n desktop-uitgewerskool genoem. Die kursus leer u hoe om te skryf en om ‘n boek binne 90 dae uit te gee. Ek was natuurlik geïntrigeerd. Ek is nog  in die vroeë stadiums en skryf my eerste konsep , en ek druk my vrese bietjie vir bietjie, maar ek is baie opgewonde daaroor. Ek hoop dit is die eerste van baie boeke. Hierdie eerste boek sal ‘n toewyding wees vir chronies siek vroue,

  jammer, ouens. Ek het ook geoefen om grafika te skep, sowel vir my besigheid as vir persoonlike gebruik. Ek is altyd op soek na maniere om my talente te verdien, waarvan sommige   nog nie moet ontdek nie. Aangesien ek nie meer buite my huis kan werk nie,  soek ek altyd idees en bid ek oor geleenthede om geld te verdien.
Ek het lank gelede besluit dat Fibromyalgie my nie sou laat  verslaan nie, en dit sou ook nie bepaal wie ek was nie. Ek het kontak gemaak met eendersdenkende mense op Facebook en Periscope (‘n live streaming app wat verband hou met Twitter).
Ek wil u regtig aanmoedig om iets te vind waarin u goed is. Iets waaroor u passievol is en wat u graag doen,  en wy u daarop toe. En, indien moontlik,  ‘n manier om geld daaruit te verdien.

5 thoughts on “Nuwe lewensmoontlikhede ondanks fibromialgie. Dit kan! Regte ervaring.

 1. Hello! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog.
  Is it tough to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure
  things out pretty quick. I’m thinking about creating my own but I’m not
  sure where to begin. Do you have any ideas or suggestions?
  Thanks

 2. Bioenergy code reviews
  I have been exploring for a bit for any high-quality articles or
  weblog posts in this sort of area . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this website.
  Studying this info So i am glad to express that I have an incredibly
  just right uncanny feeling I came upon exactly what I needed.

  I so much without a doubt will make sure to do not put out of your mind this web
  site and give it a look on a continuing basis.https://jonathanwal1071.tumblr.com/post/633589165105283072/bioenergy-code-review

 3. Bioenergy code reviews
  Wonderful blog! I found it while browsing on Yahoo News.
  Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News?
  I’ve been trying for a while but I never seem to get there!
  Many thankshttps://gumroad.com/erickrattoo/p/bioenergy-code-review-bioenergy-code-review-2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *