‘N Baie effektiewe manier om FIBROMYALGIA aan ander te VERDUIDELIK.

Verduidelik die siekte Nadat u mense van u fibromialgie-diagnose vertel het, sal u ontdek dat hoewel baie mense daarvan gehoor het, hulle geen idee het wat dit is nie! Ek sê dit vir jou: “Fibromialgie word gedefinieer as ‘n algemene pynstoornis, wat baie simptome veroorsaak, soos uiterste moegheid, slaapprobleme, geheueverlies en selfs ‘n invloed op bui. Dit is in wese ‘n baie pynlike, uitputtende, uiters harde siekte. dit maak die begeerte dood om die lewe te geniet, waarvoor daar geen genesing is nie en daar kan min gedoen word om dit te behandel. ”Verduidelik hoe fibro verskil van ander siektes, byvoorbeeld: polimialgie * teenoor fibromialgie – en probeer u bes om te verduidelik hoe dit raak jou. Wat dit aan die liggaam doen , sê ek:
 “Navorsers sê dat fibromialgie pynlike gevoelens verhoog deur die manier waarop die brein pyn seine hanteer, te beïnvloed. My liggaam het erge pyn, hoewel ek niks gedoen het om pyn te veroorsaak nie, maar die pyn wat ek voel, is aftakelend en is werklike “. Goeie dae en slegte dae Mense verstaan ​​blykbaar nie dat so iets kan bestaan ​​nie, en dit raak ons ​​diep as ons nie weet wat elke dag vir ons sal bring nie.

Ek sê dit: “Ek het dae dat dit minder pynlik is om te beweeg – miskien het ek die vorige dag meer gerus, lekker geëet en ‘n klein wonderwerk het plaasgevind. Dit is nie heeltyd aaklig nie. Maar dit is aaklig omdat u dit nie kan voorspel nie. Spesiale geleenthede en partytjies, dit word iets meer wat ons moet sien hoe om dit te hanteer. Spontaneïteit verdwyn, want ons moet alles vooraf beplan. Ek moet beplan om dinge te doen as ek net wakker word en die pynvlak onder beheer is, soos hierdie dat ek alles kan organiseer wat nodig is. Ander mense kan dit alles doen sonder om te beplan, of hoegenaamd te dink aan hul oggendgesondheid. Ek het nie meer daardie luukse nie. Ek weet dat wat ek op ‘n goeie dag doen, waarskynlik ‘n rekening sal verg “, die volgende.Dit is wat ek sê as mense vra, waarom gaan ek die een dag goed en kan ek skaars die volgende dag beweeg:

‘Soms, as ek ‘n dag deurgaan asof ek nie fibroïede het nie, maak dit die volgende dag baie seer, en ek kan so uitgeput wees, dit gaan ‘n stryd wees om die volgende dag aan die werk te kom … Daardie goeie dag kan verander in een wat my maak betreur my gelukkige tyd. In wese word ek uiteindelik gestraf omdat ek die goeie oggend geniet het. ‘Ek sê vir mense dat depressie deel is van fibro. Ek het gereeld erge pyn en gestraf omdat ek die eenvoudigste dinge in die lewe gedoen het, lok depressiewe reaksie uit.
As u betaal om pret te hê en gelukkig te wees, met pyn en lyding, verwag u die negatiewe voordat dit aanbreek, en dit beskadig die manier waarop u die goeie dae ervaar. Dit beïnvloed u lewensvisie en die toekoms, soos u wil. of nie.
Ek het uiteindelik ‘n punt in my lewe bereik waar ek nie die feit dat ek fibromialgie het, sal verberg nie uit vrees vir hoe ander sal reageer. Wat ander dink, is nie my probleem nie. Dit is hulle s’n, en dit wys hoe dit is, nie myne nie. Ek maak ‘n rugsteun van wat ek mense vertel met feite, verwys dit na legitieme bronne en beantwoord hul vrae eerlik. Dit is al wat enigiemand van ons kan doen en sê, en ek dink hoe meer ons dit doen, hoe meer bewustheid van die publiek sal daar wees. * Polimialgie: Die naam beteken letterlik pyn in baie spiere. Die pyn en styfheid word veroorsaak deur ontsteking van die gewrigte en die weefsels rondom hulle.

2 thoughts on “‘N Baie effektiewe manier om FIBROMYALGIA aan ander te VERDUIDELIK.

 1. What’s Slim Over 55 Review?
  Within this program, you will find four herbs to include in your diet regime, along with a few workouts
  to help improve your metabolism.
  It is not about those fancy herbs, but it is just a sort
  of staple herbs which are readily available on your kitchen.

  There’s not any magic pill that could melt away your excess fat; it requires
  some effort on your part too.These herbs promised to
  assist in restoring hormonal balance, enhance digestion, and assist in attaining your weight loss quest in a brief period.

  It asserts the suggested herbs are mild diuretics and operates by reducing water weight.Additionally, it
  includes herbs which have a thermogenic effect and boost metabolism.

  And also herbs that can reduce your feelings of hunger.The writer
  claimed it can help you to lose 3 lbs per week and make
  you feel younger.
  Slim Over 55 Diet Program Creator
  Aline Pilani is the maker of the Slim Over 55 eating routine program.

  She is a guaranteed mentor and a notable nutritionist with long stretches of understanding.

  She has planned this program to make the weight reduction process for ladies significantly
  simpler and basic.

  This program depends on logical realities and research, which implies you can confide
  in it totally.

  She has composed this guide in basic and straightforward
  language and there is video instructional exercise making it much simpler to follow.

  What You Will Learn Slim Over 55
  ​Over six full-body workout videos and therefore the workout plan that you simply can follow for subsequent 30
  days during which Aline shares her best metabolism-boosting tricks.

  Each workout video comes with full voice and video instructions.

  You can also modify the workout consistent with your fitness level, so albeit you’ve got
  a health issue, you’ll do exercise safely.

  The first five workout videos are about 30-35 minutes long, including
  the warm-up, and stretching, while the 6th one
  is merely 18 minutes long because it is intense!
  Conclusion
  You are very lucky to find this superb app now just for $7.

  The normal price for that is $ 47 but should you
  buy it now then you’re able to acquire such a massive discount!

  Therefore, if you do not delight in the end result or anything concerning it, then you can request a refund.

  Not only the price but you’ll also get a 60-day 100℅
  money-back guarantee too!
  https://slimover55review.weebly.com/home/slim-over-55-review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *