My fibromialgie en my geloof in God, ware verhaal! deur Robin Dix.

Ek weet dat hierdie artikel miskien nie op sommige mense van toepassing is nie, maar dit sal my verbly as ek nie skryf oor hoe my geloof my lewe met fibromialgie beïnvloed nie. Geloof raak regtig elke gebied van my lewe, en dit is al meer as 45 jaar. As hierdie onderwerp u pla, kan u hierdie pos oorslaan.

Ek was al meer as 20 jaar siek met verskillende dinge, insluitend ongediagnoseerde fibromialgie. Ek het grootgeword in ‘n beledigende huis waar ek nooit gewys is of gesê is dat ek geliefd is nie. Toe ek 16 was, het ek deur ‘n kruistog deur Billy Graham in Jesus geglo. Dit het my verbaas om te weet dat hulle my liefhet.
Maak nie saak wat ek deurgemaak het nie, my geloof was my rots. FM, soos alle siektes, is moeilik om mee saam te leef. Dit is daagliks en so onvoorspelbaar. Ek is dus dankbaar dat ek ‘n sekere troos en voorspelbaarheid met my geloof het.
Ongeag my dag, ek weet dat God ‘n plan en ‘n doel met my lewe het. Ek gee my lyding, my verwagtinge, my beperkinge, my wense en my drome aan die een wat die heelal geskep het, en wat my baie omgee. Daar is ‘n vreugde, vrede en tevredenheid wat u nie anders sou ervaar nie.
Daar is diegene wat sê dat ek nie geloof het nie, daarom is ek nog nie genees nie. Vir daardie mense sê ek dat ek God se plan en tydsberekening vertrou. Geloof het my deernis gegee om na ander wat ook aan fibromialgie ly, te versorg en uit te reik. Dit is my vreugde en my voorreg om dit te kan doen.
Geloof kan iets heeltemal anders vir jou beteken, en dit is goed. Ek is beslis nie hier om te oordeel of te besluit wat ander moet glo nie. My hart reik uit na almal wat ly. Ek is steeds gefrustreerd, hartseer en kwaad omdat ek siek is en die vermoë verloor het om die dinge te doen wat ek vroeër geniet het. Maar oor die algemeen word my lewe gedefinieer deur vertroue.
As ek regtig sukkel, vind ek dat goeie aanbiddingsmusiek baie help om my vrede te bring en my nader aan die hart van God te bring.
Ek hoop dat u dit in my hart, geloof en reis sien. Dit is hoe ek my fibromialgie kan aanvaar. Ek glo in genesing, maar dit gaan goed met my as dit nie in hierdie lewe gebeur nie. As u nie heeltemal saamstem nie, is dit heeltemal goed. Dit is net nog ‘n manier om ‘n bietjie te deel oor wie ek is en hoe ek my fibromialgie hanteer, binne die konteks van my geloof.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *