Lady Gaga deel haar ervaring met fibromialgie

Medikasie, selfversorging, radikale aanvaardingsterapie en meditasie beïnvloed Lady Gaga om beter te voel.  AFP / ARGIEF
Medikasie, selfversorging, radikale aanvaardingsterapie en meditasie beïnvloed Lady Gaga om beter te voel.

Die Amerikaanse aktrise en sanger Stefani Joanne Angelina Germanotta, beter bekend as  Lady Gaga , het gesê dat die sielkundige angs, afkomstig van ‘n traumatiese episode, veroorsaak dat sy gediagnoseer word met fibromialgie, ‘  n siekte wat pyn en spiergevoeligheid veroorsaak .

In 2017 het Gaga gewys hoe sy die spierpyn deurleef wat sy met fibromialgie deurgemaak het, dit deur die dokumentêre Gaga: Five Foot Two, onder regie van Chris Moukarbel, terwyl sy die afgelope dae aan die InStyle-publikasie verklaar het dat  medikasie, selfversorging, Radikale aanvaardingsterapie en meditasie help u om beter te voel . Https://giphy.com/embed/3o6ZtdT0DnZ4bx0mmA

“Ek dink dit het my ‘n rukkie geneem om spyt te wees oor die dinge wat met my gebeur het, en ek kon nie kwaad vir myself wees vir die tyd wat dit my geneem het nie,” het die aktrise van die modetydskrif gesê. en ek het gevoel dat ek mal word.

‘ Ek wil baie meer filantropie doen. Ek wil help om meer navorsing oor fibromialgie en chroniese pyn en neuropatie te finansier deur ‘n span dokters saam te stel. Ek het baie hoop en drome. Wat ek regtig gaan bereik, het ek geen idee nie, maar ek weet dat ek dit sal doen met die mense vir wie ek lief is, “het die wenner van die Oscar vir beste oorspronklike lied in 2019 vir die liedjie Shallow, van die band A Star Is Born, uitgelig.

  • Lady Gaga, Maluma en ander sterre gee ‘n solidariteitskonsert vir COVID-19

Tydens haar onderhoud het die sangeres ook haar begeerte uitgespreek om moeder te word , en het bygevoeg dat dit ongelooflik is wat ‘n vrou kan doen: ‘Ons kan ‘n mens binne hou en laat groei. Dan kom hy uit, en dit is ons taak om hom aan die lewe te hou. ‘

Die tolk van Bad Romance en Born This Way, in samewerking met die Wêreldgesondheidsorganisasie (WGO), het die afgelope paar dae die samewerkingskonsert saamgestel om die kwesbaarste mense deur  COVID-19 te help . ”, Waarin figure soos Andrea Bocelli, J Balvin, Maluma, Billie Eilish, Elton John, John Legend, Chris Martin, onder andere aangebied word.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *