Hvis du elsker noen med fibromyalgi, vær oppmerksom på at de lider av alvorlig smerte som varierer fra dag til dag og time til time.

Hvis du elsker noen med fibromyalgi, opplever du alvorlig smerte som varierer fra dag til dag og fra time til time. Vi kan ikke forutsi det. Så vi vil at du skal forstå at noen ganger må ting avbrytes i siste øyeblikk, og det plager oss så mye som deg.

Vi vil at du skal vite at vi må lære å akseptere kroppen vår med sine grenser, og det er ikke lett. Det er ingen kur mot fibromyalgi, men vi prøver å lindre symptomene hver dag. Vi ber om ikke å lide av dette.

Mange ganger føler vi oss overveldet og kan ikke takle mer stress enn vi gjør. Hvis mulig, ikke legg til mer stress på kroppen min.

Selv om vi ser godt, føler vi oss ikke bra. Vi har lært å leve med konstante smerter mesteparten av tiden. Når du ser oss lykkelige, betyr det ikke nødvendigvis at vi ikke har problemer, vi tar oss bare av det. Noen mennesker tror at vi ikke kan være så dårlige hvis vi er gode. Smerten er ikke. Det er en kronisk “usynlig” sykdom, og det er ikke lett for oss å få det.

Vennligst forstå, fordi vi ikke kan jobbe og vi ikke er vage. Vår tretthet og smerte er uforutsigbare, og på grunn av dette må vi gjøre justeringer i vår livsstil. Noe som virker enkelt og enkelt å gjøre, er ikke for oss og kan gi oss mye trøtthet og smerte. Ikke nødvendigvis noe vi gjorde i går, vi kan gjøre i dag, men det betyr ikke at vi heller ikke kan gjøre det.

Noen ganger er vi deprimerte. Hvem ville ikke bli deprimert av en sterk og konstant smerte? Det har blitt funnet at depresjon opptrer med samme frekvens i fibromyalgi som i enhver annen tilstand av kronisk smerte. Det gir oss smerte å være deprimert, men vi er deprimert av smerte og manglende evne til å gjøre det vi har brukt. Vi føler oss også dårlige når det ikke er noen støtte og forståelse fra leger, familie og venner. Vennligst forstå meg, med din støtte og din hjelp, min smerte.

Mens vi sover hele natten, hviler vi ikke nok. Personer med fibromyalgi har dårlig søvnkvalitet, noe som gjør smerten i verste dagen som sover dårlig.

For oss er det ikke lett å være i en posisjon (selv om det er plasser) i lang tid. Det gir oss mye trøbbel og tar tid å gjenopprette. Hvorfor ikke la noen aktiviteter vi vet denne faktoren ville skade oss. Noen ganger er det bra at vi vet hvilke konsekvenser det vil medføre.

Vi blir ikke gal hvis vi noen ganger glemmer enkle ting, hva vi sier, noens navn eller si feil ord. Dette er kognitive problemer som er en del av fibromyalgi, spesielt i dagene da vi har mye smerte. Det er en merkelig ting for deg og meg. Men vi ler sammen og hjelper til med å holde vår sans for humor.

De fleste med fibromyalgi er veldig kjent med denne tilstanden, noen leger og andre, fordi vi har blitt tvunget til å utdanne oss selv til å forstå kroppen vår. Så, vær så snill, hvis du tilbyr meg en “kur”, ikke gjør det. Ikke fordi jeg ikke setter pris på din hjelp eller forbedring, men fordi jeg holder meg informert og har prøvd mange ting.

Vi er veldig glade når vi har en dag med liten eller ingen skade når vi sover, når vi gjør noe som vi ikke har oppnådd på lenge, når vi forstår.

Vi setter stor pris på alt du har gjort og kan gjøre for meg; Inkludert innsats for å informere og forstå. Små ting betyr mye for meg, og jeg trenger deg til å hjelpe meg. Vær forsiktig og tålmodig. Husk at i denne kroppen fortsatt trøtt, er jeg fortsatt. Jeg prøver å lære å leve fra dag til dag med mine nye grenser og å beholde håp i morgen. Hjelp meg å le og se de fantastiske tingene som Gud gir oss.

12 thoughts on “Hvis du elsker noen med fibromyalgi, vær oppmerksom på at de lider av alvorlig smerte som varierer fra dag til dag og time til time.

 1. I’ve been exploring for a little for any high quality articles or blog posts on this sort of space .
  Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this website.

  Reading this info So i’m glad too convey that
  I have an incredibly goiod uncanny feeling
  I cam upon exactly what I needed. I such a lot indubitably will make sure to don?t omit this site and
  provodes it a glance regularly.

 2. Thanks for your marvelous posting! I actually ehjoyed reading it,
  youu will be a great author. I will make sure too bookmark your blog
  and will eventually come back at some point. I want to encourage continue your great posts, have a nice evening!

 3. We are a group of volunteers and starting a new scheme in our
  community. Your website offered us with valuable information to
  work on. You have done a formidable job and our whole community will be grateful to you.

 4. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of
  any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.
  I’ve been looking for a plug-in like tjis for quite som time and was hoping maybe you would have some experience with something
  like this. Please llet me know if you run into anything.
  I truly enjoy readkng your blog and I look forward too your neew updates.

 5. Cùng theo sự phát triển kinh tế của tỉnh vĩnh long nhằm đáp
  ứng nhu cầu lắp camera wifi uy tín ở tại tỉnh vĩnh long thì có nhiều doanh nghiệp nơi đây GẮN CAMERA TẠI VĨNH
  LONG mọc lên rất là nhiều , đồng thời cũng trên những trang mạng xã hội
  , trang mua bán online , bán rất nhiều loại camera giá rẻ tạo lên sự chọn lựa vô cùng tích cực
  khi ngươi dân muốn tìm 1 CỬA HÀNG BÁN CAMERA TẠI VĨNH
  LONG

  Nhưng bên cạnh đó cũng có nhiều người
  đã từng mua camera tại tỉnh vĩnh long trên những trang
  bán hàng thương mại điện tử online,đối với
  những cửa hàng không có tâm họ sẳn sàn bán và lắp đặt camera quan sát ở
  tỉnh vĩnh long kém chất lượng thì làm sao đây,để cho người dân tỉnh vĩnh long tìm ra 1 NƠI BÁN CAMERA UY TÍN TẠI VĨNH LONG tìm
  đến mà mua

 6. Installing a CCTV is like choosing a companion for yourself.
  Your ex must really understand what you want, what you need and
  be “healthy enough” to be able to accompany you in many different jobs.
  Therefore, choosing a friend you trust enough to be
  able to “stand shoulder to shoulder” for a long time
  is very important.

  With us, you will receive enthusiastic advice from staff to be able to choose the right camera for your financial
  ability as well as your purpose. With many years of experience in supplying and installing CCTV, Hoa Phat
  Telecom will be a prestigious choice of customers across the country.

  If you want to INSTALL CAMERA IN BINH DUONG, please contact hotline 0906888528

Leave a Reply

Your email address will not be published.