Fibromyalgie en coronavirus (COVID-19): voorzorgsmaatregelen, advies en bewustzijn

Als u   fibromyalgie heeft   en u zich zorgen maakt over het coronavirus (COVID-19). Dan zijn er een paar dingen die je moet weten over   fibromyalgie   en coronavirus.

Overzicht

Coronavirus is een familie van virussen, gekenmerkt door symptomen zoals een loopneus, keelpijn, koorts en droge hoest. Hun ziekte kan ernstiger zijn voor ouderen en mensen met een zwak immuunsysteem. Deze ziekte treft ook mensen met andere medische aandoeningen zoals astma,   hartaandoeningen  of   diabetes  .

Fibromyalgie is een aandoening die wordt gekenmerkt door musculoskeletale pijn met symptomen zoals pijn, vermoeidheid, slapeloosheid, geheugen en stemmingsproblemen. Deze ziekte komt vooral voor bij vrouwen. Door deze ziekte kunnen mensen hun dagelijkse routinetaken niet uitvoeren en sommige mensen kunnen vaak helemaal niet werken.

In een basisveronderstelling kunnen mensen met fibromyalgie coronavirus oplopen en het kan dodelijk zijn. Ervan uitgaande dat fibromyalgie slechts een chronisch vermoeidheidssyndroom is en het coronavirus een familie van virussen is die mensen ziek maken. Mensen met fibromyalgie kunnen het coronavirus nog steeds bestrijden, omdat hun immuunsysteem ondanks spier- en skeletpijn voldoende capaciteit heeft om virussen te bestrijden. Artsen hebben echter niet aangetoond dat deze theorie medisch correct is.

Artsen en wetenschappers proberen een remedie te vinden voor het coronavirus en voor fibromyalgie. Mensen met fibromyalgie kunnen hun aandoening niet genezen, wat hen volledig van pijn kan bevrijden. Ze hebben echter wel een ondersteuningssysteem waarin ze hun controle over voeding en andere oefeningen behouden. Wat ze een beetje pijnverlichting geeft.

Voor het coronavirus kunt u ook een ondersteuningssysteem hebben waarmee u het coronavirus kunt bestrijden.

Vechten met COVID-19

Zodra het virus zich in uw omgeving heeft verspreid, moet u het volgende doen:

  • Als u zich op een drukke of drukke plaats bevindt, moeten uw neus en mond worden bedekt met behulp van een masker.
  • U moet regelmatig zink, vitamine A, niet meer dan 8000 eenheden per dag en   vitamine C  ,    en E en vlierbessen nemen. (ze zitten allemaal in één ViraPro ™ -product). Dit zal je immuunsysteem versterken. En er is nog een ProBoost ™ -supplement dat het immuunsysteem helpt versterken.
  • Aangezien het virus zich snel verspreidt, moet u onmiddellijk drukke plaatsen vermijden. Omdat iedereen het virus zou kunnen hebben, en het zich kan verspreiden als het in de lucht is, omdat de geïnfecteerde persoon hoest zonder masker.
  • Houd je keel vochtig, blijf om de 10 tot 15 minuten water drinken.

Pandemisch coronavirus en fibromyalgie zijn chronische vermoeidheid

Het is een veelvoorkomend pandemisch  virus  . die zich bijna over de hele wereld uitstrekt. Als je in een gebied woont waar je al geraakt bent, moet je voorzorgsmaatregelen nemen om veilig te blijven. Wat betreft mensen met fibromyalgie, het coronavirus kan u infecteren als u niet voor uzelf zorgt. Het virus kan iedereen treffen, maar voor mensen die al andere medische aandoeningen hebben, is het dodelijk.

Maar als het gaat om de aanname, hebben mensen met fibromyalgie mogelijk geen effect op hun immuunsysteem vanwege hun toestand. Zijn immuunsysteem is zo sterk als een normaal mens. We wachten echter nog steeds op onderzoekers en artsen om theorieën over  fibromyalgie en coronavirus te bewijzen   of het nu waar of fout is.  

Van de  Chronicoid-  gemeenschap   We raden u aan voorzorgsmaatregelen te nemen en u te beschermen tegen het uitbreken van de COVID-19-pandemie. En neem de hierboven genoemde supplementen om uw immuunsysteem sterk te houden om het virus te bestrijden.

15 thoughts on “Fibromyalgie en coronavirus (COVID-19): voorzorgsmaatregelen, advies en bewustzijn

  1. Valuable information. Fortunate me I found your website accidentally, and I
    am stunned why this accident did not took place earlier!
    I bookmarked it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *