Fibromyalgie Beëindigt beetje bij beetje diegene die mijn leven zou worden

Fibromyalgie doodt me langzaam. Neem een ​​deel van mij, mijn kracht, mijn trots en mijn ziel. 

De diagnose fibromyalgie is de doodstraf, voor wat eens een normaal leven was. Ik heb hier zeven jaar mee geleefd en ik ben nog steeds niet klaar met wat ik had gepland, ik zou nu meteen moeten voorbereiden om een ​​jaar in het buitenland te studeren. 

Ik zou vloeiend in een andere taal moeten spreken. Ik zou elke zondag een kater moeten hebben na een avondje uit met vrienden, maar in bed lig ik de hele dag, elke dag. Of ik blijf op de bank. Ik ga naar het huis van iemand anders en ga op zijn bed of op zijn bank liggen. Fibromyalgie is een aartsvijand, jaloers. 

Hij probeert me altijd te verslaan. Het is net als de schurk in een oude stomme film. In plaats van dat het publiek weet dat de slechterik daar is en de hoofdrolspeler zich dat niet realiseert, kan ik het in dit geval alleen maar zien en mijn publiek is blind.

Het is alsof mijn fysieke en emotionele kracht uit kleine fiches bestaat. Elke tegenslag neemt iemand weg van mij. Ik weet niet hoe lang het zal duren voordat alles in mij ineenstort. 

Fibromyalgie heeft de fundamenten verwijderd, de fundamenten die ik al meer dan twintig jaar bouwde, mijn leven. Ik voel me als een  spel van Jenga , elke keer dat fibromyalgie mij raakt,  ga ik een stap dichter bij het vallen op de grond. 

Misschien ben ik al gecrasht en geraakt. Misschien sta ik op de achtergrond. Als ik niet wist hoe deze toestand eruit ziet, zou ik zeggen dat het er waarschijnlijk is. Dit is het laagste wat ik denk dat het zou kunnen zijn. Ik kon de ergste pijn ervaren die ik ooit heb gehad, en mijn fibromyalgie behandelt het als een uitdaging omdat ik weet dat het de volgende keer erger zal worden. 

Sommige uitbraken zijn beter dan anderen, maar ze testen mijn fysieke en emotionele kracht, meer dan hij eerder had kunnen voorstellen. Fibromyalgie is geen excuus imaginaria.Nunca had dit leven voor mij gekozen, en als ik de mogelijkheid had om zich te ontdoen van de demon met me, ik zou het zonder aarzeling. Dit is mijn leven

Dit is echt. Dit ben ik, is en zal zijn met mij op alle momenten van de dag, voor de rest van mijn leven. Gisteren de duivel fluisterde in mijn oor “Je bent niet sterk genoeg om de storm te weerstaan” Vandaag heb ik fluisterde in zijn oor duivel “Ik ben de storm” Ik ben een krijger van fibromialgia.jessica stredd pudicombe 

Ook zijn er nachten zoals deze, waarin ik me verloren voel. Verloren in emotie, in gedachten, in pijn en in wat komen gaat. We begrijpen de ups en downs van onze emoties volledig, gelukkig een minuut, dan boos, dan verdrietig, dan nerveus, dan enz., Etc. Het is een achtbaan van voor- en tegenspoed.

Voeg andere chronische ziekten toe en het is de hel! Man, vrouw, de last van chronische ziekte brengt onze wereld naar beneden. Soms voelen we dat dingen onder controle zijn. We hebben overeenstemming bereikt met onze realiteit, we weten dat dingen nooit zullen zijn wat ze waren, en we passen ons aan en leren leven met wat ons leven is geworden. 

Maar soms, soms, opent de realiteit van wat er gaat gebeuren en overwint ons leven. We weten dat ons leven, zoals we het wisten, nooit meer hetzelfde zal zijn. Het leven dat we ooit hebben genoten is vernietigd door deze kwade kracht die dicteert wat we doen en wat we niet kunnen doen. Er zijn goede dagen en slechte dagen, hoogtepunten, dieptepunten, hoogtepunten en dieptepunten. 

We keken altijd en plannen voor de toekomst, of leven in het heden met degenen van wie we houden. Nu, waar bestaat het uit? In niets! De plannen die we met vrienden hebben gemaakt, nou ja, misschien is het een andere keer. Het feest met onze familie, nou, ga en groeten. 

Plannen maken is zoals elk spel op de beurs, het is onvoorspelbaar. We willen meer dan wat dan ook een deel van alle gemaakte plannen zijn, maar we kunnen niets garanderen, we willen echt deel uitmaken van wat onze gezinnen doen, we willen plannen kunnen maken en ze kunnen volgen. We willen werken, we willen vertrekken, we willen deel uitmaken van de wereld waarin we ooit waren betrokken, soms moeten we nee zeggen, een stap terug doen en respecteren wat ons lichaam ons vertelt. 

We kunnen zeggen, nee, niet vandaag. Andere keren zullen we ja zeggen, we zullen doorgaan met de plannen, we proberen een deel van het leven te zijn, voor een keer kunnen we tenminste doen alsof en zeggen dat het leuk was, het was geweldig om te vertrekken. Maar morgen gebeurt. Onze lichamen zeggen dat je aan het denken was ?! 

Het leven dat we ooit kenden, is zo anders dan we dachten dat het zou zijn. We streven er echt naar om een ​​bepaalde uitstraling te behouden van wat we denken dat de dingen zouden kunnen zijn. Maar niemand, niemand is voorbereid op dit leven dat we leven. We zullen blijven proberen om de plannen die we hebben gemaakt te houden, maar wees alsjeblieft niet boos of oordeel niet over ons, als ze veranderen.

We worstelen om een ​​”normaal” leven te behouden, dat van ons is weggenomen. Wat hebben we nog? Vanaf nu is alles wat we kunnen doen positief, bescheiden en vooral geduldig met onszelf. Neem de tijd voor ons, neem de tijd om met ons te rouwen, neem de tijd om na te denken, neem wat tijd om met ons te leren, wat is onze nieuwe normaliteit. En bovenal, neem even de tijd om ons op onszelf te concentreren, wat voor ons werkt en wat ons gelukkig maakt. Leer dit nieuwe bestaan ​​te leven, leer waarderen wat we nog steeds kunnen leven en van elke dag houden. Neem het één dag per keer, leef dagelijks, uur per uur of minuut per minuut.

131 thoughts on “Fibromyalgie Beëindigt beetje bij beetje diegene die mijn leven zou worden

 1. Howdy! I know this is somewhat off topic but I was wondering which
  blog platform are you using for this site? I’m getting fed up of WordPress because I’ve
  had problems with hackers and I’m looking at options for another platform.
  I would be great if you could point me in the direction of a good platform.

 2. I’ve been browsing on-line more than 3 hours today, yet I never discovered any fascinating article like yours.
  It is beautiful value sufficient for me. Personally, if all
  site owners and bloggers made good content material as you did, the web will be much more useful than ever before.

 3. Hmm is anyone else having problems with the images on this blog loading?

  I’m trying to figure out if its a problem on my end or if it’s the blog.
  Any feedback would be greatly appreciated.

 4. hello there and thank you for your info – I’ve certainly picked up something new from right here.
  I did however expertise several technical points using this site, since I experienced to
  reload the web site lots of times previous to
  I could get it to load correctly. I had been wondering if
  your web hosting is OK? Not that I’m complaining, but sluggish loading instances times
  will very frequently affect your placement in google and could damage your high quality score if ads and marketing with Adwords.

  Well I am adding this RSS to my e-mail and can look out for a lot more of
  your respective exciting content. Make sure you
  update this again soon.

 5. Heya i’m for the first time here. I came across this board
  and I find It truly useful & it helped me out a lot.
  I hope to give something back and help others like you aided
  me.

 6. Link exchange is nothing else but it is just placing the other person’s web site
  link on your page at proper place and other person will also do same in favor of
  you.

 7. First off I want to say terrific blog! I had a quick question in which I’d like to ask if you do not mind.

  I was interested to know how you center yourself and clear your mind prior to writing.
  I have had a tough time clearing my mind in getting my thoughts out there.
  I truly do enjoy writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes
  are usually wasted just trying to figure
  out how to begin. Any recommendations or hints? Kudos!

 8. Do you have a spam issue on this blog; I also am
  a blogger, and I was curious about your situation;
  many of us have developed some nice procedures and
  we are looking to trade techniques with others, why
  not shoot me an e-mail if interested.

 9. Hello! I just wanted to ask if you ever have any issues with
  hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended
  up losing a few months of hard work due to no backup.

  Do you have any solutions to protect against hackers?

 10. I just like the valuable information you supply on your articles.
  I’ll bookmark your weblog and take a look
  at again right here regularly. I am relatively sure I’ll be informed lots of new stuff
  proper here! Best of luck for the next!

 11. Amazing! This blog looks just like my old one! It’s on a entirely different subject but
  it has pretty much the same page layout and design. Outstanding choice of colors!

 12. Good day! I just wish to give you a big thumbs up for your excellent info you have
  here on this post. I’ll be coming back to your website for more soon.

 13. I treuly lоve your blog.. Veery nice colors & theme. Did you create this ᴡeb site yourself?
  Pleasе reply bqck as I’m wanting to сrete my
  verey own site and would love tо find oᥙt wһere you got this fro or juѕt what
  the theme is named. Many thanks! https://qwertty.net/

Leave a Reply

Your email address will not be published.