FIBROMYALGIA: Jeg later ikke som om jeg er syk, jeg later som jeg er sunn

Hvis du ikke kjenner meg godt nok, eller hvis du er en del av familien min, kan du noen ganger tenke at jeg lot som jeg var syk.

Du tenker kanskje at du kanskje ikke er sliten hele tiden, eller at det er umulig for noen å leve i konstant smerte, og jeg skulle ønske at det var tilfelle, og jeg, som mange andre, hadde ingen erfaring for vår familie og vår familie. kunnskap

Later som om vi jobber bra hver dag frem til brutal tortur, og vi bare kan oppfylle halvparten av våre forpliktelser hovne piller og smertestillende, vanskelig å dra når jeg endelig kom hjem, vi kan ikke bevege oss eller intens og uutholdelig smerte og en smertefull utmattelse som aldri slutter. gjenvunnet.

Men jeg har tross alt ikke annet valg enn å late som jeg er god.

Det er mye lettere å late som og vise meg at ting går bra fordi jeg ikke trenger å forsvare meg slik. Jeg trenger ikke å forklare noen at livet er mulig i konstant og konstant smerte.

Jeg trenger ikke å gå tilbake for å liste opp symptomene hos noen som ikke er interessert. Jeg trenger ikke å rettferdiggjøre nådeløs tretthet. Jeg trenger ikke å forklare hvorfor jeg ikke har vært på treningsstudioet eller bassenget før. Jeg vil gjerne gå, men det er jeg ikke.

Jeg forstår ikke helt hvorfor jeg tror jeg må late som jeg er god, mens det motsatte skjer. Hvorfor er andres mening så viktig? Hvorfor bryr jeg meg ikke om hva de tenker?

Jeg er sliten, veldig lei av å prøve å forklare hva jeg egentlig er, jeg forklarte familie og venner at jeg ikke forsto hverdagen min, jeg sa til og med at legene så på meg med vantro og ble spurt “Si det ikke er mulig .” Dette forverrer symptomene.

Litt ja, takk og lov, men ikke flertallet, og kanskje det er grunnen til at jeg utviklet gode ferdigheter som skuespiller i en rolle jeg aldri ba om å røre.

Det er sprøtt, men noen ganger føler jeg meg som en kriminell som stadig blir dømt av mennesker som ikke vet noe om meg eller livet mitt, og denne verdenen er bedre å late som om de du knapt kjenner eller ikke kjenner ikke gir deg tips du må gjøre det uten å aner eller tro at det er bedre enn jeg vet hvordan jeg er og hva som påvirker meg eller ikke.

Selv om det koster meg, prøver jeg alltid å være hyggelig når noen spør meg hvordan jeg har det. Det er et spørsmål som noen ganger irriterer meg fordi jeg ikke kan si sannheten, men jeg stopper opp og prøver å endre emnet eller prøver å løse det med en kort “Jeg har det bra”.

Jeg kunne si: “I dag kan jeg komme meg ut av sengen uten hjelp” eller “Jeg gjorde noe bedre i noen dager hvis smertene ga meg hvile” eller “Denne uken er helvete fordi jeg går gjennom en krise”,

Men det ville få meg til å rettferdiggjøre situasjonen min igjen, fordi jeg måtte forklare hvorfor jeg føler det slik, og jeg vil nok ikke tro det, så svaret er aldri sannheten.

Jeg vil slutte å late som jeg føler meg bra og viser min sanne tilstand, jeg vil at de som ber meg om å virkelig interessere seg for tilstanden min og ikke se eller høre den, siden andre mistenker at jeg lyver når jeg forteller dem. ekte

Har du et behov for å late som om du ikke er i orden? Vil du endre det?

Hvis det var nyttig, svar og del. Gacias! 

5 thoughts on “FIBROMYALGIA: Jeg later ikke som om jeg er syk, jeg later som jeg er sunn

  1. Everything is very open with a precise clarification of the issues.
    It was definitely informative. Your website is useful.
    Thanks for sharing!

  2. Do you have a spam problem on this website; I also am a blogger, and I
    was wondering your situation; many of us have developed some
    nice methods and we are looking to trade methods with others, why not shoot me an e-mail if interested.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *