Fibromyalgi och coronavirus (COVID-19): försiktighetsåtgärder, råd och medvetenhet

Om du har   fibromyalgi   och du är orolig för koronaviruset (COVID-19). Sedan finns det några saker du bör veta om   fibromyalgi   och coronavirus.

Översikt

Coronavirus är en familj av virus, kännetecknad av symtom inklusive en rinnande näsa, halsont, feber och torr hosta. Deras sjukdom kan vara allvarligare för äldre och personer med ett svagt immunförsvar. Denna sjukdom drabbar också personer med andra medicinska tillstånd som astma,   hjärtsjukdomar  eller   diabetes  .

Fibromyalgi är en störning som kännetecknas av muskuloskeletalsmärta med symtom som smärta, trötthet, sömnlöshet, minne och humörproblem. Denna sjukdom är främst hos kvinnor. På grund av denna sjukdom kan människor inte utföra sina dagliga rutinuppgifter, och vissa människor kan ofta inte arbeta alls.

I ett grundläggande antagande kan personer med fibromyalgi drabbas av coronavirus och det kan vara dödligt. Antagande att fibromyalgi bara är ett kroniskt trötthetssyndrom och koronaviruset är en familj av virus som gör människor sjuka. Personer med fibromyalgi kan fortfarande bekämpa coronavirus, för trots att de har muskuloskeletalsmärta kan deras immunsystem ha tillräcklig kapacitet att bekämpa virus. Läkarna har dock inte visat att denna teori är medicinskt korrekt.

Läkare och forskare försöker göra ett botemedel mot coronavirus såväl som för fibromyalgi. Människor med fibromyalgi har inget botemedel mot sitt tillstånd, vilket helt kan frigöra dem från smärta. Men de har ett stödsystem där de behåller sin kontroll över diet och andra övningar. Vilket ger dem lite smärtlindring.

För coronavirus kan du också ha ett stödsystem som gör att du kan bekämpa coronavirus.

Slåss med COVID-19

När viruset sprider sig i ditt område bör du göra följande:

 • Om du befinner dig på en upptagen eller trångt plats bör din näsa och mun täckas med hjälp av en mask.
 • Du bör regelbundet ta zink, A-vitamin, inte mer än 8000 enheter per dag, och    ,    , E och vitamin. (de finns alla i en ViraPro ™ -produkt). Detta kommer att öka ditt immunsystem. Och det finns ett annat ProBoost ™ -tillägg som hjälper till att öka immunförsvaret.
 • Eftersom viruset sprider sig snabbt bör du omedelbart undvika trånga platser. Eftersom vem som helst kan ha viruset, och det kan spridas när det är i luften eftersom den smittade personen hostar utan en mask.
 • Håll halsen fuktig, fortsätt dricka vatten var 10 till 15 minuter.

Pandemisk koronavirus och fibromyalgi är kronisk trötthet

Det är en vanlig pandemi  virus  . som sträcker sig nästan över hela världen. Om du bor i ett område där du redan har träffat bör du vidta försiktighetsåtgärder för att hålla dig säker. När det gäller personer med fibromyalgi kan koronaviruset smitta dig om du inte tar hand om dig själv. Viruset kan påverka vem som helst, men för människor som redan har andra medicinska tillstånd är det dödligt.

Men när det gäller antagandet kan personer med fibromyalgi inte ha någon effekt på deras immunsystem på grund av deras tillstånd. Hans immunsystem är lika starkt som en normal människa. Vi väntar dock fortfarande på att forskare och läkare ska bevisa teorier om   fibromyalgi och coronavirus.  vare sig det är sant eller fel.  

Från  Chronicoid  community   Vi föreslår att du vidtar försiktighetsåtgärder och är säker mot utbrottet av COVID-19-pandemin. Och ta tillskotten som nämns ovan för att hålla ditt immunförsvar starkt för att bekämpa viruset.

11 thoughts on “Fibromyalgi och coronavirus (COVID-19): försiktighetsåtgärder, råd och medvetenhet

 1. Hey There. I found your weblog the use of
  msn. That is a really neatly written article.
  I’ll make sure to bookmark it and return to learn extra
  of your useful information. Thanks for the post.

  I will certainly comeback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *