Fibromyalgi diagrammet: “Hvordan forklare fibro til familie og venner”.

Hei familie, venner og alle som vil vite meg.

Hvordan forklarer jeg dette til min familie og venner? Dette er veldig vanskelig å gjøre siden sykdommen min er “usynlig”. Så la meg begynne med å takke deg for at du tok deg tid til å tilbringe litt tid med meg og bli kjent med meg bedre. En persons tid er deres mest verdifulle ressurs, og deres er verdsatt.

{{{Fibromyalgi er en kronisk tilstand preget av utbredt smerte i muskler, ledbånd og sener, samt tretthet og flere ømepunkt: steder i kroppen hvor mildt trykk forårsaker smerte. Myofascial smertsyndrom er en kronisk form for muskelsmerter. Smerten ved myofascial smertsyndrom sentrerer rundt følsomme punkter i musklene som kalles triggerpoeng. Utløserpunktene i musklene kan være smertefulle når de berøres. Og smerte kan spre seg gjennom den berørte muskelen.}}}

Jeg vil snakke med deg om fibromyalgi (FM) og kronisk myofascial smerte syndrom (MPS). Mange har aldri hørt om disse forholdene, og for de som har gjort det, er mange misinformert. Og på grunn av dette blir dommer gjort som kanskje ikke er riktige. Så jeg ber deg om å holde et åpent sinn når jeg prøver å forklare hvem jeg er og hvordan FM / MPS har angrepet ikke bare mitt liv, men også de jeg elsker.

Jeg kan ikke vise deg et fysisk åpent sår for å vise hvor mye smerte jeg føler. Hvis jeg kunne, kan du ta en titt, fortelle meg å sitte ned, ta med meg en pute, gi meg noe å spise eller drikke og ha det bekymret og forstå se på ansiktene dine. Men med fibromyalgi vil mange høre at de foretrekker å ha et knust ben på noe tidspunkt i stedet for å lide den slags smerte som disse lidelsene forårsaker. For meg er et ødelagt ben enda et dårlig eksempel på å sammenligne lidelse med disse lidelsene og en fornærmelse mot de av oss med disse forstyrrelsene.

Du ser, jeg lider av en sykdom som du ikke kan se; en sykdom som det ikke er noen kur for, og som holder det medisinske samfunnet forvirret om hvordan man skal behandle og bekjempe denne demonen, hvis angrep er ufattelige. Min smerte virker stille, stjeler min glede og erstatter den med tårer. På utsiden ligner vi deg og meg; Du vil ikke se arrene mine som du ville med en person som for eksempel led en bilulykke. Du vil ikke se min smerte på samme måte som jeg ville med en person som mottok kjemoterapi for kreft; Men min smerte er like ekte og forfalskende. Og på mange måter kan smerten min være mer destruktiv fordi folk ikke kan se det og ikke forstår det …

Du må se med dine ører og ditt hjerte hva dine øyne ikke kan se. Du må lytte nøye til det jeg sier. Det er mulig at det jeg beskriver, ikke gir mye mening, og det er vanskelig for deg å forstå det. Noen ganger kan det virke som et annet univers fra den jeg snakker. Vet at det sannsynligvis er det. Du trenger ikke å forstå mitt univers fullt ut, og du kan ikke. Men lytt til smerte, lytt til advarselsskiltene når det er tegn på fare der du trenger ekstra hjelp. Jeg liker å kalle det “sende tropper”. Til enhver tid synes jeg ikke å være i kontakt med virkeligheten.

Vær så snill, vær ikke opprørt av min tilsynelatende mangel på interesse for å gjøre ting; Jeg straffer meg selv nok, jeg forsikrer deg. Mine tårer spiller mange ganger når det ikke er noen rundt. Min skam er dekket av en vits eller en latter, men inne vil jeg dø. Du vil høre mange ting om meg som virker lett å løse. Du lurer kanskje på hvorfor jeg gjør de samme “feil” beslutningene igjen og igjen. Hvorfor har jeg ikke lært på dette tidspunktet? Hvorfor kan jeg ikke se mangelen på følelse av atferd? Det kan virke som jeg setter livet mitt sammen og at de treffer igjen på nytt …

Vennligst forstå forskjellen mellom “glad” og “sunn”. Når du har influensa, føler du sannsynligvis elendig med det, men jeg har vært syk i årevis. Jeg kan ikke være elendig hele tiden, faktisk jobber jeg hardt for ikke å være elendig. Så hvis du snakker med meg og jeg lyder glad, betyr det at jeg er glad. Det er det. Jeg kan være trøtt. Jeg kan ha smerte. Jeg kan være sykere enn noensinne. Vennligst ikke si, “Oh, du høres bedre!” Jeg høres ikke bedre, jeg høres godt ut …

Hva skjer her? Er jeg lat, dum, etc? Nei Min hjerne og min fysiske kropp er veldig forskjellig fra din. Jeg opplever livet annerledes enn hvordan du gjør det. Jeg føler meg annerledes enn deg. De fleste av mine “venner” er borte; Selv medlemmer av min egen familie har forlatt meg. Jeg har blitt anklaget for å “spille spill” på grunn av en annens sympati. Jeg har blitt kalt upålitelig fordi jeg er tvunget til å kansellere planene jeg laget i siste øyeblikk på grunn av brenning og smerte i beina eller armene og skuldrene. Smerten kan være så intens at jeg ikke kan ta på meg klærne, og jeg er igjen med tårer fordi jeg mister en annen aktivitet som jeg pleide å elske, og når jeg deltok entusiastisk. Opplever jeg humørsvingninger? Hvis det gjør vondt, kan jeg være sint, trist, deprimert eller noen av verdens hundre stemninger. Jeg vil aldri vite med hvilket humør jeg vil våkne opp. Jeg kan behandle deg grusomt og fortelle deg forferdelige ting; Jeg kan ignorere deg helt, eller gråte på skulderen uten å stoppe når jeg er i Fibro Flair. Kanskje du lurer på hva du sa eller gjorde det du gjorde med meg på denne måten. Vel, du gjorde ikke noe, det er Fibromyalgi og alle dens underliggende faktorer som forårsaker dette.

{{{Mens de mest fremtredende symptomene på fibromyalgi inkluderer generalisert smerte og vedvarende tretthet, kan den kognitive forverringen som følge av denne tilstanden være den mest forferdelige. Vanligvis kjent som fibro tåke, dette symptomet er et konglomerat av kognitive utfordringer. Det er forstått at fibrøs tåke er et fysisk symptom på fibromyalgi, ikke en psykologisk. På samme måte som det ikke er to personer som opplever fibromyalgi på samme måte, har tåkete tåke også et variert utvalg av indikasjoner, som inkluderer: mental forvirring, forvirret tenkning, kortsiktig hukommelsestap, manglende evne til å konsentrere seg eller vær oppmerksom og språkfeil}}}

Det er derfor jeg føler meg som et barn noen ganger. Bare den andre dagen legger jeg eggene jeg kjøpte i pantryet, på hyllen, i stedet for i kjøleskapet. Når jeg snakker med folk, mister jeg ofte tankene mine midt i en setning eller glemmer det enkleste ordet som trengs for å forklare eller beskrive noe. Vennligst prøv å forstå hvordan det føles å ha meg bak meg igjen hjemme for å sørge for at ovnen er slått av etter at jeg lagde et sporadisk måltid. Prøv å forstå hvordan det føles å “miste” nøklene, bare for å finne dem i fryseren. Mens jeg prøver å opprettholde min verdighet, overlater djevelen meg til enhver tid. Jeg har en fysisk sykdom, og det er ikke min feil, og jeg ba ikke om det. Jeg elsker henne ikke, og jeg fortjener henne ikke.

{{{På grunn av det dypeste nivået av søvn syklusen, mangler folk med fibromyalgi generelt tilstrekkelig avslappende søvn. Vi vet at i de dypeste nivåene av søvn, kalt deltabølge søvn, utfører en persons sinn interne interne oppgaver. Under deltabølge søvn blir nyoppkjøpt informasjon assimilert og integrert i hjernen. Manglende evne til å få nok deltabølge søvn påvirker evnen til å huske informasjon og opererer på et normalt nivå av mental effektivitet.}}}

Jeg sover når jeg får noe, er rastløs og ofte jeg våkner med smerter i bena ark eller fordi jeg kontrakt ukontrollert. Jeg går gjennom mange av mine dager, lamslått, med Fibro-tåke ler av meg mens jeg snubler og klamre seg til klarhet.

Solo porque pueda hacer algo un día, eso no significa que pueda hacer lo mismo el día siguiente o la próxima semana. Tal vez pueda tomar ese paseo después de la cena en una cálida noche de julio; Es posible que al día siguiente, o incluso a la siguiente hora, no pueda caminar hasta la nevera para tomar una bebida fría porque mis músculos han empezado a contraer un calambre y bloquearse o sufrir espasmos sin control. Hay quienes dicen “¡pero eso fue lo que hiciste ayer!”. “¿Cuál es tu problema hoy?” El dolor que siento por esas palabras me asusta tanto que he decepcionado a mi familia y amigos; y aun así no entienden.

På den positive siden vil jeg at du skal vite at jeg fortsatt har min sans for humor. Hvis du tar deg tid til å bruke med meg, vil du se det. Jeg elsker å fortelle den vitsen for å få andres ansikt til å lyse opp og smile på min vits. Jeg synes det er morsomt å være med deg hvis du tilbringer tid med meg på min egen lekeplass; dette er mye å spørre om? Jeg vil ikke ha noe mer enn å være en del av livet ditt. Jeg har oppdaget at jeg kan være en sterk venn på mange måter. Jeg er din venn, din tilhenger og mange ganger vil jeg være den som undersøker ditt siste prosjekt; Mange ganger vil jeg være din største fan og verden vil vite hvor stolt jeg er av dine prestasjoner og hvor mye jeg er beæret over for å ha deg i mitt liv.

Alt jeg spør er at du utdanner deg selv om fibromyalgi. Jeg er noen i livet ditt som lider av fibromyalgi. Du tror kanskje du vet alt det er å vite om det, men det er mer informasjon enn du tror. Det er mer komplisert enn du tror, ​​og det er mer en livsforandring enn du tror.

{{{Lån en hjelpende hånd. Hvis du vil være nyttig for noen med fibromyalgi, bare spør hva du kan gjøre. Vær fleksibel med invitasjoner og planer du har laget. Forstå at noen ganger smerten av fibromyalgi er overveldende. Vær aktiv. Ledsag dem til en lege og ta en aktiv interesse i behandlingen. Du kan ta notater på legenes kontor og deretter gjennomgå notatene dine sammen hjemme. Ikke ta ting personlig. Noen mennesker med fibromyalgi lider av plutselige humørsvingninger. Prøv å ikke ta disse humørsvingninger personlig som de er en del av syndromet.}}}

Så du ser, du og jeg er ikke veldig forskjellige. Jeg har også håp, drømmer, mål og denne djevelen. Har du en usynlig demon som angriper deg og ingen andre kan se? Har du hatt å kjempe for en kamp som knuser deg og legger deg på knærne? Jeg vil være ved din side, vinne eller miste, jeg lover; Jeg vil være der slik jeg kan. Jeg vil gi alt jeg kan, lover jeg. Men jeg må gjøre dette min vei. Vennligst forstå at jeg er i en slik kamp selv, og jeg vet at jeg har lite håp om en kur eller effektive behandlinger, i hvert fall nå.

Takk for at du spiste tiden med meg i dag. Jeg håper vi kan jobbe gjennom dette, deg og meg. Vennligst forstå at jeg er som deg.

Så jeg trenger deg til å forstå meg, vær så snill. Ukjent forfatter gjennom merkene til Fibro Color.

153 thoughts on “Fibromyalgi diagrammet: “Hvordan forklare fibro til familie og venner”.

 1. Terrific work! That is the kind of info that should be shared around the internet.
  Shame on Google for no longer positioning this post upper!
  Come on over and seek advice from my web site . Thank you =)

 2. Hey there just wanted to give you a quick heads up. The text in your content seem to be running off
  the screen in Ie. I’m not sure if this is a formatting issue or
  something to do with browser compatibility but I thought I’d post to let you
  know. The design look great though! Hope you get the issue fixed
  soon. Many thanks

 3. Hey There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article.
  I’ll be sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thanks
  for the post. I will certainly comeback.

 4. Hello there! I know this is kind of off topic but I was
  wondering if you knew where I could find a captcha plugin for my comment form?

  I’m using the same blog platform as yours and I’m having difficulty finding one?
  Thanks a lot!

 5. First of all I would like to say superb blog! I had a quick
  question that I’d like to ask if you do not mind. I was interested to find out how you center yourself and clear your
  thoughts before writing. I have had trouble
  clearing my mind in getting my ideas out there. I truly do
  take pleasure in writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are lost simply just trying to figure out
  how to begin. Any ideas or tips? Thanks!

 6. Hiya! Quick question that’s completely off topic. Do you know how to
  make your site mobile friendly? My blog looks weird when browsing from my iphone 4.
  I’m trying to find a theme or plugin that might be able to fix this issue.
  If you have any suggestions, please share. Cheers!

 7. Thanks for the good writeup. It in reality used to be a entertainment account it.
  Look advanced to more added agreeable from you!
  By the way, how can we keep in touch?

 8. Magnificent beat ! I would like to apprentice while you amend your
  website, how can i subscribe for a blog site? The account aided me a acceptable deal.
  I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear idea

 9. You’re so awesome! I don’t believe I have read
  a single thing like that before. So great to find someone with a few unique thoughts on this subject matter.

  Really.. many thanks for starting this up. This web site is something that
  is required on the web, someone with a bit of originality!

 10. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d certainly donate to this fantastic blog!
  I suppose for now i’ll settle for bookmarking and adding your
  RSS feed to my Google account. I look forward to brand new updates and will share this site with my Facebook group.
  Talk soon!

 11. I was recommended this website by my cousin. I am now not positive whether this post is written by means of him as no
  one else recognize such certain approximately my problem.
  You’re amazing! Thank you!

 12. I was extremely pleased to discover this site.
  I wanted to thank you for your time due to this fantastic read!!
  I definitely enjoyed every bit of it and i
  also have you bookmarked to see new things in your site.

 13. This is very interesting, You are a very skilled blogger.
  I have joined your rss feed and look forward to seeking more of your fantastic post.
  Also, I’ve shared your web site in my social networks!

 14. Pretty component of content. I simply stumbled upon your web site and
  in accession capital to assert that I acquire in fact loved account your blog posts.
  Anyway I’ll be subscribing on your feeds and
  even I fulfillment you get admission to consistently rapidly.

 15. hi!,I love your writing very much! percentage we keep in touch more approximately your post on AOL?

  I need an expert in this space to solve my problem.
  Maybe that’s you! Having a look ahead to look you.

 16. Wow, fantastic weblog format! How lengthy have you been running a blog for?
  you make running a blog glance easy. The entire glance
  of your website is excellent, let alone the content material!

 17. Hey there! This is kind of off topic but I need some help from an established blog.
  Is it very hard to set up your own blog? I’m
  not very techincal but I can figure things out pretty quick.
  I’m thinking about making my own but I’m not sure where to
  start. Do you have any tips or suggestions? Cheers

 18. Oh my goodness! Impressive article dude! Thanks, However I am encountering
  difficulties with your RSS. I don’t know the reason why I
  am unable to subscribe to it. Is there anybody else having similar
  RSS issues? Anyone who knows the solution will you kindly respond?
  Thanx!!

 19. I think this is among the most significant information for me.
  And i am glad reading your article. But wanna remark on some general things, The
  site style is ideal, the articles is really great : D.
  Good job, cheers

 20. Pretty great post. I just stumbled upon your blog and wished to mention that I
  have really enjoyed browsing your weblog posts. After all I’ll be subscribing
  in your rss feed and I’m hoping you write once more very soon!

 21. I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was curious what all is required to get set up?
  I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
  I’m not very internet savvy so I’m not 100% certain. Any suggestions or advice would be greatly appreciated.

  Thank you

 22. Good post. I learn something new and challenging on sites I stumbleupon every
  day. It will always be exciting to read through content from other authors and use
  something from their web sites.

 23. After checking out a handful of the blog posts on your web page,
  I honestly appreciate your way of writing a blog. I saved as a favorite it to
  my bookmark webpage list and will be checking back soon. Take a
  look at my website too and let me know how you feel.

 24. Just desire to say your article is as astounding.

  The clarity in your post is simply spectacular and i can assume you’re
  an expert on this subject. Fine with your permission allow me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post.
  Thanks a million and please keep up the gratifying
  work.

 25. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be actually something that
  I think I would never understand. It seems too complicated and very
  broad for me. I am looking forward for your next post, I will
  try to get the hang of it!

 26. I’ve been exploring for a little bit for any high-quality articles or weblog posts in this sort of
  house . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this web site.
  Reading this info So i’m glad to convey that I have a very just right uncanny feeling I
  discovered exactly what I needed. I such a lot no doubt will make sure to do not
  overlook this web site and give it a look regularly.

 27. Good day! I know this is kind of off topic but I was wondering which blog platform
  are you using for this website? I’m getting sick and tired of WordPress because
  I’ve had issues with hackers and I’m looking at options
  for another platform. I would be great if you could point
  me in the direction of a good platform.

 28. Great blog! Do you have any tips and hints for
  aspiring writers? I’m planning to start my own blog soon but I’m a little lost on everything.
  Would you advise starting with a free platform like WordPress or go for
  a paid option? There are so many choices out there that I’m completely overwhelmed
  .. Any ideas? Appreciate it!

 29. I blog frequently and I truly appreciate your information. This great
  article has really peaked my interest. I will take a note of your blog and keep
  checking for new information about once per week.
  I subscribed to your Feed as well.

 30. Hi! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?
  I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m
  not seeing very good gains. If you know of any please share.
  Thank you!

 31. Thanks , I have recently been searching for
  info approximately this topic for a while and yours is the best I have discovered so far.
  But, what about the bottom line? Are you certain in regards to the source?

 32. Thanks a lot for sharing this with all folks you actually know what you’re talking about!
  Bookmarked. Please additionally visit my site =). We can have a hyperlink trade arrangement between us

 33. You’re so interesting! I do not suppose I have read through a single thing like that
  before. So good to find someone with genuine thoughts on this subject.
  Seriously.. many thanks for starting this up.
  This web site is something that is needed on the web,
  someone with a little originality!

 34. Have you ever considered about adding a little bit
  more than just your articles? I mean, what you say is important and all.
  However imagine if you added some great visuals or video clips to give your posts
  more, “pop”! Your content is excellent but with images and video clips, this blog could
  certainly be one of the most beneficial in its field.
  Very good blog!

 35. I’d like to thank you for the efforts you’ve put in writing this blog.
  I am hoping to view the same high-grade blog posts by you later on as well.
  In fact, your creative writing abilities has inspired me to
  get my own, personal blog now 😉

 36. Heya! I realize this is sort of off-topic however I had to ask.
  Does running a well-established website such as yours require a massive amount work?
  I am completely new to writing a blog but I do write in my
  journal daily. I’d like to start a blog so I will be able to share my personal experience
  and thoughts online. Please let me know if you have any suggestions or
  tips for brand new aspiring bloggers. Appreciate it!

 37. This is very interesting, You’re a very skilled blogger.
  I have joined your rss feed and look forward to seeking more
  of your fantastic post. Also, I have shared your site in my social networks!

 38. Incredible! This blog looks exactly like my old one!
  It’s on a completely different topic but it has pretty much the same layout and design. Great choice of colors!

 39. Thanks for the auspicious writeup. It if truth be told was a leisure account it.
  Glance complex to far brought agreeable from you! However, how could we
  keep in touch?

 40. I know this if off topic but I’m looking into starting
  my own blog and was curious what all is needed to get set up?
  I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
  I’m not very web smart so I’m not 100% positive.
  Any recommendations or advice would be greatly appreciated.
  Appreciate it

 41. Hello! I know this is kinda off topic but
  I was wondering which blog platform are you using for this website?

  I’m getting fed up of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m
  looking at alternatives for another platform. I would be
  fantastic if you could point me in the direction of a good platform.

 42. You are so cool! I do not suppose I’ve read something like this before.
  So wonderful to discover another person with a few original thoughts on this topic.

  Really.. thanks for starting this up. This web site
  is something that is required on the web, someone with some originality!

 43. Hello I am so happy I found your website, I really found
  you by accident, while I was looking on Askjeeve for something else, Anyways
  I am here now and would just like to say cheers for a remarkable post and a all round exciting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it
  all at the minute but I have bookmarked it and also added your RSS feeds,
  so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the superb b.

 44. Appreciating the dedication you put into your site and detailed information you present.
  It’s good to come across a blog every once in a while that isn’t the same out of date
  rehashed material. Great read! I’ve bookmarked your
  site and I’m including your RSS feeds to my Google
  account.

 45. Hey there! Do you know if they make any plugins to protect
  against hackers? I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on.
  Any recommendations?

 46. Thank you, I have recently been looking for info about this subject for a while and yours is
  the greatest I’ve discovered till now. But, what concerning the bottom line?
  Are you certain about the supply?

 47. Simply wish to say your article is as amazing. The clearness to your submit is just cool and that i could assume
  you are a professional on this subject. Well together with your permission let me to seize your feed
  to stay updated with drawing close post. Thank you one million and please carry on the enjoyable work.

 48. Thank you, I have recently been looking for information about this
  subject for a long time and yours is the greatest I have discovered till
  now. But, what concerning the conclusion? Are you certain in regards to the source?

 49. Heya great website! Does running a blog similar to this take a large amount of work?
  I have virtually no understanding of computer programming however
  I was hoping to start my own blog soon. Anyways,
  should you have any suggestions or tips for new blog owners please share.
  I understand this is off topic however I simply wanted to ask.

  Thank you!

 50. Thanks , I’ve recently been searching for information approximately this subject for a long time and yours is the best I have found out till now.
  However, what concerning the conclusion? Are you certain about the
  source?

 51. I’m really impressed with your writing skills and also with the layout on your blog.
  Is this a paid theme or did you customize it yourself? Either way keep up
  the nice quality writing, it’s rare to see a nice blog
  like this one today.

 52. Wonderful blog! I found it while surfing around on Yahoo News.
  Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo
  News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there!
  Many thanks

 53. hey there and thank you for your info – I’ve definitely picked
  up something new from right here. I did however expertise
  several technical issues using this site, since I experienced to
  reload the site many times previous to I could get it to load
  correctly. I had been wondering if your web hosting is OK?
  Not that I’m complaining, but slow loading instances times will very frequently affect your placement in google and
  could damage your high quality score if ads and marketing
  with Adwords. Well I’m adding this RSS to my e-mail and can look out for a
  lot more of your respective interesting content. Ensure that you
  update this again very soon.

 54. Wow that was odd. I just wrote an extremely long
  comment but after I clicked submit my comment didn’t show
  up. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Regardless, just wanted to say wonderful blog!

 55. Hi there, You’ve done an excellent job. I’ll definitely digg
  it and personally recommend to my friends. I’m confident they will be
  benefited from this website.

 56. Excellent beat ! I would like to apprentice while you amend your website, how could i subscribe for a blog website?
  The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit
  acquainted of this your broadcast offered bright clear
  concept

 57. This is very interesting, You’re a very skilled blogger.
  I’ve joined your rss feed and look forward to seeking more
  of your great post. Also, I have shared your site in my social networks!

 58. I don’t even know how I ended up here, but I thought this
  submit used to be good. I don’t understand who you are but definitely you’re going
  to a well-known blogger in case you are not already.
  Cheers!

 59. No matter if some one searches for his necessary thing, therefore he/she needs to be available
  that in detail, thus that thing is maintained over here.

 60. Have you ever thought about publishing an ebook or guest authoring on other
  blogs? I have a blog based upon on the same ideas you discuss and would love to have you share some stories/information. I know
  my audience would value your work. If you are even remotely
  interested, feel free to send me an e-mail.

 61. Wow, marvelous blog format! How long have you ever
  been running a blog for? you made running a blog look easy.
  The entire glance of your website is magnificent, as smartly as the content!

 62. I’m not that much of a internet reader to be honest but
  your blogs really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your site to come back in the future.
  All the best

 63. You really make it appear so easy together with your presentation however I find this topic to be actually one thing which I believe I’d by
  no means understand. It seems too complicated and very
  large for me. I am having a look ahead to your subsequent put up, I will attempt to get
  the grasp of it!

 64. Greate post. Keep posting such kind of information on your page.
  Im really impressed by your site.
  Hi there, You have performed a fantastic job. I’ll certainly digg it and in my
  view suggest to my friends. I’m confident they’ll be benefited from this
  site.

 65. Great post. I used to be checking constantly this
  blog and I’m inspired! Very useful information specially the final part 🙂 I deal with such info much.
  I used to be seeking this certain information for a very lengthy time.

  Thank you and good luck.

 66. Hello there, I found your website by means of Google at the same time as looking for a related
  matter, your web site came up, it appears good.
  I’ve bookmarked it in my google bookmarks.
  Hi there, just became aware of your weblog thru Google,
  and located that it is really informative. I’m gonna be careful for brussels.
  I’ll be grateful in case you continue this in future.
  Lots of folks will probably be benefited out of your writing.
  Cheers!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *