Ek is nie alleen nie, fibromialgie

Nee, ek is nie alleen nie, fibromialgie,  selfs al het u dit probeer , al het u my in pynlike pyn gedompel, al het u my verkeerd probeer stel, al laat u my soms in die bed,  selfs al het sommige mense gedink ek gee voor , nee Jy het dit. 

Geen fibromialgie nie, ek is nie alleen nie

En kyk jy het probeer! Jy is onvermoeid in jou stryd, jy kom in my liggaam en jy probeer alles vernietig waaraan jy raak. U het  my seergemaak , maar u sal my nie kan doen nie; ek ken u al, want wat is u gesig, ek weet hoe u my probeer uitskakel, en alhoewel u soms slaag, sal ek u nie toelaat om te wen nie, u  het nie beheer nie, die beheer myne!

Dit was nie maklik nie,  daar was ‘n tyd dat jy oor my lewe regeer het , veral toe ek nie eers jou naam geken het nie. Dit was dus maklik vir u, u sou in die skaduwee aanval en my onkant betrap. Ja, jy het my bang gemaak . En ja, jy was sterk, baie sterk, het altyd plek-plek verborge gesteek en verwarring en wanhoop in my en my omgewing geskep.

Op ‘n goeie dag het  jy uit die skaduwee gekom en uiteindelik het ek jou naam , fibromialgie , geken . Ek het al ‘n gesig op u gesit, maar  ek het nie geweet wat ek  met u moes doen nie. Dit was moeilik, ek het nie verstaan ​​wat u van my wou hê nie en waarom u doen wat u doen nie, en ‘n deel van my gesin het my ook nie verstaan ​​nie, selfs sommige mense het gedink dat  ek voorgee , hoe sterk u was! En ja,  ek was eensaam , toe lei jy.

Maar … jy is ‘  n siekte , jy het geen gevoelens nie, en dit was jou ondergang. Ek het dit wel, en ek  wou graag gelukkig wees . Veg. Ek het jou dopgehou, ek het gekyk hoe jy opgetree het, hoe jy my wou seermaak.  Ek laat myself help

 . Medisyne, geliefdes en myself het my gehelp. 

Daardie stryd was intens, ek moet erken dat  dit vir my moeilik was om  by sommige geleenthede te staan . Pyn, bed, misverstand, ongeloof … maar ek het dit gedoen! Ek stel myself in die eerste posisie en ek gaan u nie ‘n sentimeter gee nie. Jy maak my nie meer bang nie , ek ken jou al, fibromialgie.

Ek weet dit is seer, maar  u het my nie verslaan nie , ek word omring deur wonderlike mense, illusie, projekte. Alhoewel u my soms met geweld aanval en my ‘n paar dae buite die geveg laat, staan ​​ek weer op en neem beheer. Geen fibromialgie nie, ek is nie alleen nie . 

Hoe hanteer u  fibromialgie ? Het jy nog nie beheer oorgeneem nie? Doen dit dan! En hoewel u nie van hierdie las ontslae sal raak nie, sal dit u wees wat u lewe en pyn beheer, al is dit nog steeds daar. Lewer kommentaar oor hoe jy voel ! Brief aan fibromialgie. Nee, ek is nie alleen nie. U het met alle mag probeer, maar u het nie daarin geslaag nie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *