De fibromyalgie-grafiek: “Hoe fibro uit te leggen aan uw familie en vrienden”.

Hallo familie, vrienden en iedereen die mij wil kennen.

Hoe leg ik dit uit aan mijn familie en vrienden? Dit is heel moeilijk om te doen omdat mijn ziekte “onzichtbaar” is. Dus laat ik beginnen met u te bedanken voor het nemen van de tijd van uw dag om wat tijd met mij door te brengen en mij beter te leren kennen. Iemands tijd is hun meest waardevolle bezit en het wordt gewaardeerd.

{{{Fibromyalgie is een chronische aandoening die wordt gekenmerkt door wijdverspreide pijn in de spieren, ligamenten en pezen, evenals vermoeidheid en meerdere gevoelige punten: plaatsen in het lichaam waar milde druk pijn veroorzaakt. Myofascial pain syndrome is een chronische vorm van spierpijn. De pijn van het myofasciale pijnsyndroom concentreert zich rond gevoelige punten in uw spieren die triggerpoints worden genoemd. De triggerpoints in je spieren kunnen pijnlijk zijn als je ze aanraakt. En pijn kan zich door de aangetaste spier verspreiden.}}}

Ik wil met je praten over fibromyalgie (FM) en chronisch myofasciaal pijnsyndroom (MPS). Velen hebben nog nooit van deze voorwaarden gehoord en velen die dit hebben gedaan, zijn slecht geïnformeerd. En daarom worden er beoordelingen gemaakt die misschien niet correct zijn. Dus ik vraag je om je open te houden terwijl ik probeer uit te leggen wie ik ben en hoe FM / MPS niet alleen mijn leven heeft aangevallen, maar ook degenen waar ik van houd.

Ik kan je geen fysiek open wond laten zien om te laten zien hoeveel pijn ik voel. Als ik kon, zou je eens kunnen kijken, me vertellen om te gaan zitten, een kussen voor me te nemen, me iets te eten of te drinken aanbieden en dat zorgen en begrip op je gezichten te laten zien. Echter, met fibromyalgie zullen veel mensen horen dat ze op elk moment een gebroken been willen hebben in plaats van te lijden aan de soort pijn die deze aandoeningen veroorzaken. Voor mij is een gebroken been zelfs een slecht voorbeeld om lijden te vergelijken met deze aandoeningen en een belediging voor diegenen onder ons met die aandoeningen.

Zie je, ik lijd aan een ziekte die je niet kunt zien; een ziekte waarvoor er geen genezing is en die de medische gemeenschap in verwarring brengt over hoe deze demon moet worden behandeld en bestreden, wiens aanvallen onverbiddelijk zijn. Mijn pijn werkt stil, steelt mijn vreugde en vervangt deze door tranen. Aan de buitenkant lijken we op jou en mij; Je zult mijn littekens niet zien zoals bij een persoon die bijvoorbeeld een auto-ongeluk heeft gehad. Je zult mijn pijn niet zien zoals ik zou doen met een persoon die chemotherapie voor kanker krijgt; mijn pijn is echter net zo echt en slopend. En in veel opzichten kan mijn pijn destructiever zijn omdat mensen het niet kunnen zien en het niet begrijpen …

Je moet met je oren en je hart zien wat je ogen niet kunnen zien. Je moet goed luisteren naar wat ik zeg. Het is mogelijk dat wat ik beschrijf niet veel zin heeft en het moeilijk voor je is om het te begrijpen. Soms lijkt het een ander universum dan het universum dat ik spreek. Weet dat het waarschijnlijk is. Je hoeft mijn universum niet volledig te begrijpen en je kunt het niet. Luister echter naar mijn pijn, luister naar de waarschuwingssignalen wanneer er enig teken van gevaar is dat je mogelijk extra hulp nodig hebt. Ik noem het graag “send troops”. Ik heb op geen enkel moment contact met de realiteit.

Alsjeblieft, wees niet boos door mijn blijkbaar gebrek aan interesse om dingen te doen; Ik straf mezelf genoeg, dat verzeker ik je. Mijn tranen lopen vele malen over als er niemand in de buurt is. Mijn schaamte is bedekt met een grap of een lach, maar van binnen wil ik dood. Je zult veel dingen over mij horen die gemakkelijk op te lossen lijken. Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom ik steeds weer dezelfde “verkeerde” beslissingen neem. Waarom heb ik dit op dit moment niet geleerd? Waarom kan ik het gebrek aan gevoel voor mijn gedrag niet zien? Het lijkt misschien dat ik mijn leven bij elkaar breng en dat ze weer naar beneden komen …

Begrijp alsjeblieft het verschil tussen “gelukkig” en “gezond”. Als je griep hebt, voel je je waarschijnlijk ellendig, maar ben ik jaren ziek geweest. Ik kan niet de hele tijd ellendig zijn, sterker nog, ik werk hard om niet ellendig te zijn. Dus als je tegen me praat en ik blij klink, betekent dat dat ik gelukkig ben. Dat is het. Ik kan moe zijn, misschien heb ik pijn. Ik ben misschien zieker dan ooit. Zeg alsjeblieft niet: “Oh, je klinkt beter!” Ik klink niet beter, ik klink gelukkig …

Wat gebeurt hier? Ben ik lui, dom, enz.? Nee, mijn brein en mijn fysieke lichaam is heel anders dan het uwe. Ik ervaar het leven anders dan hoe je het doet. Ik voel me anders dan jij. De meeste van mijn ‘vrienden’ zijn weg; Zelfs leden van mijn eigen familie hebben me in de steek gelaten. Ik ben beschuldigd van “spelletjes spelen” vanwege de sympathie van een ander. Ik word onbetrouwbaar genoemd omdat ik gedwongen ben om de plannen die ik op het laatste moment heb gemaakt te annuleren vanwege verbranding en pijn in mijn benen of armen en schouders. De pijn kan zo intens zijn dat ik mijn kleren niet aan kan trekken en ik blijf tranen achter omdat ik een andere activiteit verlies waar ik dol op was en eens enthousiast heb deelgenomen. Ervaar ik stemmingswisselingen? Als het pijn doet, kan ik boos, verdrietig, depressief of een van de honderd stemmingen van de wereld zijn. Ik zal nooit weten met welke stemming ik wakker zal worden. Ik kan je wreed behandelen en je vreselijke dingen vertellen; Ik kan je volledig negeren, of huilen op je schouder zonder te stoppen als ik in Fibro Flair zit. Misschien vraag je je af wat je op deze manier tegen me zei of deed. Nou, je hebt niets gedaan, het is fibromyalgie en alle onderliggende factoren die dit veroorzaken.

{{{Hoewel de meest voorkomende symptomen van fibromyalgie gegeneraliseerde pijn en aanhoudende vermoeidheid zijn, kan de cognitieve achteruitgang als gevolg van deze aandoening de meest gekmakende zijn. Algemeen bekend als fibro-mist, is dit symptoom een ​​conglomeraat van cognitieve uitdagingen. Het is duidelijk dat fibreuze mist een fysiek symptoom van fibromyalgie is, en niet een psychologische. Net zoals er geen twee mensen zijn die fibromyalgie op dezelfde manier ervaren, heeft mistige vezelachtige mist ook een variabel bereik van indicaties, waaronder: mentale verwarring, verward denken, geheugenverlies op korte termijn, onvermogen om te concentreren of let op en taalfouten}}}

Daarom voel ik me soms als een kind. Laatst heb ik de eieren die ik in de voorraadkast heb gekocht op de plank gelegd in plaats van in de koelkast. Wanneer ik met mensen praat, verlies ik vaak de draad van mijn gedachten midden in een zin of vergeet ik het eenvoudigste woord dat nodig is om iets uit te leggen of te beschrijven. Probeer alsjeblieft te begrijpen hoe het voelt om me thuis weer achter me te hebben om ervoor te zorgen dat de kachel uit is nadat ik af en toe een maaltijd heb gekookt. Probeer alstublieft te begrijpen hoe het voelt om de sleutels te “verliezen”, alleen om ze in de vriezer te vinden. Terwijl ik probeer mijn waardigheid te behouden, bestrijdt de duivel me altijd. Ik heb een lichamelijke ziekte en het is niet mijn schuld en ik heb er niet om gevraagd. Ik hou niet van haar en ik verdien haar niet.

{{{Mensen die fibromyalgie hebben op het diepste niveau van de slaapcyclus, hebben over het algemeen onvoldoende rustgevende slaap. We weten dat in de diepste niveaus van slaap, de zogenaamde delta-golfslaap, de geest van een persoon interne huishoudelijke taken uitvoert. Tijdens de deltagolf-slaap wordt nieuw verworven informatie geassimileerd en geïntegreerd in de hersenen. Het onvermogen om voldoende slaap in de deltagolf te krijgen, beïnvloedt de mogelijkheid om informatie te onthouden en werkt op een normaal niveau van mentale efficiëntie.}}}

Ik slaap, als ik iets krijg, is rusteloos en ik word vaak wakker vanwege de pijn van de lakens op mijn benen of omdat ik oncontroleerbaar ben opgelopen. Ik ga door veel van mijn dagen, versuft, met Fibro-mist lachend naar me als ik strompelen en vasthouden aan duidelijkheid.

Alleen omdat ik op een dag iets kan doen, wil dat nog niet zeggen dat ik de volgende dag of de volgende week hetzelfde kan doen. Misschien kan ik die wandeling maken na het eten op een warme nacht in juli; Het is mogelijk dat ik de volgende dag of zelfs het volgende uur niet naar de koelkast kan lopen om een ​​koud drankje te nemen omdat mijn spieren kramp en blokkades beginnen te krijgen of zonder controle spasmen hebben. Er zijn mensen die zeggen “maar dat is wat je gisteren hebt gedaan!” “Wat is uw probleem vandaag?” De pijn die ik voel voor die woorden maakt me zo bang dat ik mijn familie en vrienden heb teleurgesteld; en zelfs dan begrijpen ze het niet.

Aan de positieve kant wil ik dat je weet dat ik nog steeds mijn gevoel voor humor heb. Als je de tijd neemt om met mij door te brengen, zul je dat zien. Ik hou ervan die grap te vertellen om het gezicht van iemand anders te laten oplichten en te lachen om mijn humor. Ik vind het leuk om bij je te zijn als je tijd met me doorbrengt op mijn eigen speelplaats; dit is veel om te vragen? Ik wil niets liever dan deel uitmaken van je leven. Ik heb ontdekt dat ik op veel manieren een sterke vriend kan zijn. Ik ben je vriend, je supporter en vele keren zal ik degene zijn die je laatste project onderzoekt; Vele keren zal ik je grootste fan zijn en de wereld zal weten hoe trots ik ben op je prestaties en hoeveel ik vereerd ben je in mijn leven te hebben.

Ik vraag alleen dat je jezelf voorlicht over fibromyalgie. Ik ben iemand in je leven die lijdt aan fibromyalgie. Je denkt misschien dat je alles weet wat er te weten valt, maar er is meer informatie dan je denkt. Het is ingewikkelder dan je denkt, en het is meer een levensverandering dan je denkt.

{{{Help een handje. Als je iemand met fibromyalgie behulpzaam wilt zijn, vraag je gewoon wat je kunt doen. Wees flexibel met uitnodigingen en plannen die je hebt gemaakt. Begrijp dat de pijn van fibromyalgie soms overweldigend is. Wees actief. Begeleid hen naar de benoeming van een arts en neem een ​​actieve interesse in hun behandeling. U kunt aantekeningen maken op het kantoor van de dokter en uw aantekeningen thuis bekijken. Neem de dingen niet persoonlijk. Sommige mensen met fibromyalgie hebben last van plotselinge stemmingswisselingen. Probeer deze stemmingswisselingen niet persoonlijk te nemen omdat ze deel uitmaken van het syndroom.}}}

Dus je ziet, jij en ik zijn niet heel anders. Ik heb ook hoop, dromen, doelen en deze duivel. Heb je een onzichtbare demon die je aanvalt en niemand anders kan zien? Heb je een gevecht moeten voeren dat je verplettert en op je knieën legt? Ik zal aan je zijde staan, winnen of verliezen, ik beloof het; Ik zal er zijn zoals ik kan. Ik zal alles geven wat ik kan, dat beloof ik. Maar ik moet dit op mijn manier doen. Begrijp alsjeblieft dat ik zelf zo’n worsteling heb en ik weet dat ik weinig hoop heb op genezing of effectieve behandelingen, tenminste nu.

Bedankt dat je vandaag je tijd bij mij hebt doorgebracht. Ik hoop dat we dit kunnen verwerken, jij en ik. Begrijp alsjeblieft dat ik ben zoals jij.

Dus ik wil dat je me begrijpt alsjeblieft. Onbekende auteur door middel van de notities van Fibro Color.

162 thoughts on “De fibromyalgie-grafiek: “Hoe fibro uit te leggen aan uw familie en vrienden”.

 1. My spouse and I stumbled over here from
  a different web address and thought I should check things
  out. I like what I see so now i am following you. Look forward to
  going over your web page repeatedly.

 2. whoah this weblog is excellent i love reading your posts.
  Keep up the good work! You understand, lots of persons are
  looking around for this information, you can aid them greatly.

 3. Excellent post. I used to be checking constantly this weblog and I’m inspired!
  Extremely useful information specifically the closing
  phase 🙂 I maintain such information a lot. I used to be looking for this
  certain info for a very long time. Thanks and best of luck.

 4. I’m impressed, I have to admit. Seldom do I come across a blog
  that’s equally educative and interesting, and without a doubt,
  you’ve hit the nail on the head. The problem is something
  too few folks are speaking intelligently about.
  Now i’m very happy that I stumbled across this
  during my search for something concerning this.

 5. Pretty great post. I simply stumbled upon your weblog and wished to say that
  I’ve really loved surfing around your weblog posts. In any case I’ll be
  subscribing on your feed and I am hoping you write again soon!

 6. Hey! Someone in my Facebook group shared this
  website with us so I came to check it out. I’m definitely enjoying the information. I’m bookmarking and will be tweeting
  this to my followers! Outstanding blog and amazing style and design.

 7. I have read a few good stuff here. Definitely price bookmarking for revisiting.
  I surprise how a lot effort you set to make this type of fantastic informative site.

 8. I loved as much as you’ll receive carried out right here.
  The sketch is attractive, your authored subject
  matter stylish. nonetheless, you command get bought an nervousness over that you wish be delivering the following.
  unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this
  hike.

 9. Hi there, i read your blog occasionally and i own a similar one
  and i was just curious if you get a lot of spam responses?

  If so how do you prevent it, any plugin or anything you can suggest?
  I get so much lately it’s driving me crazy so
  any help is very much appreciated.

 10. I just could not go away your website prior to suggesting that I extremely
  enjoyed the standard info a person supply to your visitors?
  Is gonna be back continuously to check out new posts

 11. Greate article. Keep posting such kind of info on your
  site. Im really impressed by it.
  Hi there, You have performed a fantastic job. I will certainly digg it
  and individually suggest to my friends. I am sure they’ll be benefited from this web site.

 12. Hi there! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through
  some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely delighted
  I found it and I’ll be book-marking and checking back often!

 13. It is appropriate time to make some plans for the future and it’s time to be happy.
  I’ve learn this publish and if I could I desire to
  counsel you few attention-grabbing things or advice.
  Maybe you could write subsequent articles relating to this
  article. I want to read even more things about it!

 14. I want to to thank you for this good read!! I absolutely enjoyed every bit of it.
  I’ve got you bookmarked to look at new things you post…

 15. I’m really impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog.
  Is this a paid theme or did you customize it yourself? Either way keep up the excellent quality writing, it’s
  rare to see a nice blog like this one nowadays.

 16. Hey there! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website?
  I’m getting sick and tired of WordPress because I’ve had issues with hackers
  and I’m looking at options for another platform.
  I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

 17. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I’ve truly enjoyed browsing your
  blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

 18. Hi there, the whole thing is going well here and ofcourse every one is sharing information, that’s genuinely fine,
  keep up writing.

 19. Thanks for finally talking about >De fibromyalgie-grafiek:
  Hoe fibro uit te leggen aan uw familie en vrienden.
  – HEALTHY LIVING AT HOME <Liked it!

 20. Excellent post. I was checking constantly this blog and I am impressed!
  Extremely useful information specially the last part 🙂 I care for
  such info much. I was seeking this particular information for
  a very long time. Thank you and best of luck.

 21. Definitely believe that which you said. Your favorite justification seemed to be on the internet the simplest thing to be aware of.
  I say to you, I certainly get irked while people think about worries
  that they just don’t know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side effect ,
  people can take a signal. Will likely be back to get more.
  Thanks

 22. Do you mind if I quote a couple of your articles as long as I provide credit and
  sources back to your webpage? My blog site is in the
  exact same area of interest as yours and my visitors would
  genuinely benefit from a lot of the information you present here.
  Please let me know if this okay with you.

  Many thanks!

 23. First of all I want to say terrific blog! I had a quick question in which I’d like to ask if you don’t mind.
  I was interested to know how you center yourself and clear your mind before
  writing. I have had a difficult time clearing my mind in getting my thoughts out
  there. I truly do take pleasure in writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes are
  usually wasted simply just trying to figure out how to begin. Any suggestions or tips?

  Cheers!

 24. I’m impressed, I have to admit. Rarely do I encounter a blog
  that’s both equally educative and entertaining,
  and without a doubt, you have hit the nail on the head.
  The problem is something which not enough folks are speaking intelligently about.
  I am very happy that I stumbled across this during my hunt for something concerning this.

 25. hello there and thank you for your information – I’ve
  certainly picked up anything new from right here.
  I did however expertise a few technical points using this
  site, as I experienced to reload the site a lot of times previous to I could get it to load correctly.
  I had been wondering if your hosting is OK?
  Not that I’m complaining, but slow loading instances times will very frequently affect your placement in google and could damage your quality
  score if ads and marketing with Adwords. Anyway
  I’m adding this RSS to my email and can look out for much more of
  your respective interesting content. Make sure
  you update this again soon.

 26. Hello there! I could have sworn I’ve been to this website before but after
  checking through some of the post I realized it’s new to me.
  Nonetheless, I’m definitely delighted I found it and I’ll be bookmarking
  and checking back frequently!

 27. It is perfect time to make a few plans for the future and it
  is time to be happy. I have learn this post and if I may I
  desire to suggest you few interesting issues or
  suggestions. Perhaps you can write subsequent articles relating to this article.
  I desire to read even more things about it!

 28. Hello I am so excited I found your weblog, I really found you by error,
  while I was browsing on Bing for something else, Anyhow I am here now
  and would just like to say kudos for a marvelous post and a all round interesting blog (I also
  love the theme/design), I don’t have time to browse it all at the moment but I
  have book-marked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to
  read a lot more, Please do keep up the fantastic work.

 29. Good post. I learn something totally new and challenging on sites
  I stumbleupon on a daily basis. It’s always interesting to read content
  from other authors and use a little something
  from their sites.

 30. What’s Taking place i am new to this, I stumbled upon this I have found It absolutely useful and it has helped me out loads.
  I am hoping to give a contribution & aid different users like its aided me.

  Great job.

 31. Heya i am for the first time here. I came across this board and I in finding It
  truly helpful & it helped me out a lot. I’m hoping to provide something again and aid others like you helped me.

 32. hello!,I like your writing very so much! percentage we be in contact more
  approximately your post on AOL? I need a specialist on this
  space to resolve my problem. Maybe that is you! Having a look forward to look you.

 33. Hi there are using WordPress for your site platform? I’m new to the blog
  world but I’m trying to get started and set up
  my own. Do you need any html coding knowledge to make your own blog?
  Any help would be greatly appreciated!

 34. I would like to thank you for the efforts you have put in penning this site.
  I’m hoping to check out the same high-grade content from you in the future as well.
  In truth, your creative writing abilities has encouraged me
  to get my own, personal site now 😉

 35. Thanks for the good writeup. It in fact used to be a enjoyment account it.
  Look complicated to more brought agreeable from you! By the way, how can we be in contact?

 36. I blog often and I genuinely appreciate your information. Your article has
  truly peaked my interest. I’m going to book mark your site and keep checking
  for new details about once per week. I opted
  in for your Feed as well.

 37. Hi there! This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog.
  Is it very difficult to set up your own blog?
  I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick.
  I’m thinking about creating my own but I’m not sure where to
  begin. Do you have any ideas or suggestions? Thank you

 38. I’d like to thank you for the efforts you have put in penning this site.
  I’m hoping to see the same high-grade blog posts from you later on as well.
  In fact, your creative writing abilities has encouraged me to get my
  very own blog now 😉

 39. My developer is trying to convince me to move to .net from PHP.

  I have always disliked the idea because of the
  expenses. But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on various websites for about a year and am
  concerned about switching to another platform. I have heard excellent things about blogengine.net.
  Is there a way I can import all my wordpress content into it?

  Any kind of help would be greatly appreciated!

 40. After I originally left a comment I appear to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and now
  whenever a comment is added I receive 4 emails with the exact same comment.
  Is there a means you are able to remove me from that service?
  Kudos!

 41. Thank you for every other informative blog. The place else could I
  am getting that kind of info written in such a perfect way?
  I have a undertaking that I’m simply now working on, and
  I’ve been at the look out for such information.

 42. Hello! I just wish to give you a huge thumbs up for the
  excellent information you have right here on this post. I will be coming back to your
  web site for more soon.

 43. Hello there! This is my first comment here so I
  just wanted to give a quick shout out and tell you I really enjoy reading
  through your posts. Can you recommend any other blogs/websites/forums that
  deal with the same topics? Appreciate it!

 44. You can definitely see your enthusiasm in the work you
  write. The arena hopes for more passionate writers such as you who
  are not afraid to say how they believe. At all times follow your heart.

 45. Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or something.

  I think that you could do with some pics to drive the message
  home a bit, but other than that, this is great blog.
  An excellent read. I’ll definitely be back.

 46. Hmm it seems like your site ate my first comment (it
  was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I had written and say, I’m thoroughly
  enjoying your blog. I as well am an aspiring blog writer but I’m still new to the whole thing.
  Do you have any suggestions for newbie blog writers?
  I’d certainly appreciate it.

 47. Hello there! This article couldn’t be written much better! Reading through
  this post reminds me of my previous roommate! He continually kept preaching about this.
  I most certainly will send this article to him. Fairly certain he’ll have a very
  good read. I appreciate you for sharing!

 48. My brother recommended I might like this blog. He was totally
  right. This post actually made my day. You can not imagine just how much
  time I had spent for this info! Thanks!

 49. Pingback: Google
 50. Wonderful blog! I found it while surfing around on Yahoo News.
  Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News?
  I’ve been trying for a while but I never seem to get there!
  Thanks

 51. I loved as much as you will receive carried out right here.
  The sketch is tasteful, your authored material stylish.
  nonetheless, you command get bought an nervousness over that
  you wish be delivering the following. unwell unquestionably
  come more formerly again since exactly the same nearly a lot often inside
  case you shield this increase.

 52. Heya i am for the first time here. I came across this board
  and I find It really useful & it helped me out a lot.

  I hope to give something back and aid others like you
  aided me.

 53. What’s up, this weekend is fastidious in support of me, as this moment i am
  reading this enormous informative paragraph here at
  my house.

 54. Nice blog here! Also your web site loads up fast!

  What host are you using? Can I get your affiliate link to your host?
  I wish my website loaded up as fast as yours lol

 55. I’m truly enjoying the design and layout of your blog. It’s a very easy on the eyes which makes it
  much more pleasant for me to come here and visit more often. Did
  you hire out a developer to create your theme? Excellent work!

 56. excellent points altogether, you just gained a new reader.
  What could you suggest in regards to your put up that you just made
  some days in the past? Any sure?

 57. Sweet blog! I found it while searching on Yahoo News. Do you have any tips on how to
  get listed in Yahoo News? I’ve been trying
  for a while but I never seem to get there! Cheers

 58. I am curious to find out what blog platform you have been using?
  I’m experiencing some minor security problems with my latest website
  and I would like to find something more risk-free.
  Do you have any recommendations?

 59. A person necessarily assist to make severely articles I might state.
  That is the very first time I frequented your website page and so far?
  I amazed with the analysis you made to create this
  particular put up incredible. Great activity!

 60. Oh my goodness! Awesome article dude! Thanks, However I am experiencing difficulties with your RSS.
  I don’t understand why I am unable to join it. Is there
  anybody having similar RSS problems? Anybody who knows the solution can you kindly respond?
  Thanx!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *