De 40 slechtste symptomen van fibromyalgie en hoe ze te behandelen

Meer dan 5 miljoen mensen lijden aan fibromyalgie in de UU van de Verenigde Staten. Bovendien blijven de aantallen stijgen. Er zijn veel ongemakkelijke tekenen van fibromyalgie. Het wordt erkend als een ziekte die niet wordt gezien omdat mensen niet kunnen zien hoe mensen aan de ziekte lijden. Meestal is fibromyalgie een zeer ernstige situatie die slachtoffers kennen en hun tekens moeten worden geïdentificeerd. Om te ondersteunen en te discussiëren, kom je bij de groep    “Leven met fibromyalgie en chronische ziekten”

Besteed wat tijd en lees al deze 40 symptomen en hun coping-methoden.

1. Bekkenpijn

Chronische bekkenpijn komt vaak voor bij mensen met fibromyalgie. Een belangrijk ding om te onthouden is dat de pijn van FMS en ME / CVS niet altijd op dezelfde plaats ligt.

Beheer:    Neem pijnstillers zoals opiaten, niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen en SSRI-antidepressiva.

2. moeilijk rijden ‘s nachts

Patiënten met fibromyalgie kunnen ‘s nachts moeite hebben met autorijden dat erger wordt met koplampen van auto’s.

Beheer:    draag een zonnebril en vermijd het rijden ‘s nachts.

3. Neiging om gemakkelijk te huilen

Fibromyalgie maakt emotionele reacties vaak sterker dan voorheen en moeilijker te beheersen. Je emoties zijn veel gevoeliger dan ooit. Ze huilen gemakkelijker en hebben minder emotionele reserves.

Management: het    vermijden of minimaliseren van stressvolle situaties kan emoties verminderen. Verlaat het huis en vraag om hulp en deel je gevoelens met anderen.

4. Haaruitval

Bij patiënten met CVS en fibromyalgie, zoals bij elke chronische ziekte, een veel voorkomende oorzaak van ongewone haaruitval is een aandoening genaamd “telogene effluvium”.

Beheer:    conventionele behandelingen omvatten deep tissue massage, warmte, echografie en lichaamsbeweging.

5. Onregelmatige hartslag

Onregelmatige hartslagen worden gevonden bij mensen met fibromyalgie, vooral voor vrouwen die 50-59 jaar oud zijn.

Beheer:    probeer massagetherapie, waarvan is aangetoond dat het de hartslag verlaagt en stress vermindert.

6. Kneuzingen

Veel mensen met fibromyalgie melden dat hun huid echt pijn doet bij aanraking.   Deze gevoelige huid staat bekend als    allodynia en kan veel problemen veroorzaken, variërend van roodheid en zwelling tot blauwe plekken en littekens.

Behandeling:    Als er blauwe plekken verschijnen met huiduitslag of jeuk, vraag dan uw arts naar crèmes of zalven om de drang om te krabben te bestrijden, om zo mogelijke blauwe plekken te voorkomen.

7. transpiratie

Net als pijn en tederheid, zijn de symptomen van zweten en opvliegers vaker en ernstiger bij vrouwen, die strijden tegen de menopauze voor de meest saaie en moeilijke plek.

Hantering:    Gratis poeder op uw gezicht of andere vochtige plekken kan transpiratievocht helpen absorberen, zelfs voordat u weet dat het er is. Je kunt het ook toepassen nadat het zweet van je huid is gedroogd om te voorkomen dat het zweeft.

8. Frequent urineren en urineweginfecties

Urine en bekken klachten zijn voorkomende symptomen van fibromyalgie, met name bij vrouwen met de ziekte. Blaas incontinentie, frequentie van urineren en pijnlijke geslachtsgemeenschap zijn slechts enkele van urinewegen en bekken symptomen die fibromyalgie kunnen veroorzaken.

Steun:    Als u last heeft van incontinentie, moet u uw inname van vocht te beperken. De oefeningen voor de bekkenbodem, worden ook wel Kegel oefeningen aanbevolen voor vrouwen met stress-incontinentie, urgentie of gemengd.

9. Gewichtstoename

De invaliderende pijn en vermoeidheid die je voelt met fibromyalgie kan je inactief en overgewicht achterlaten.

Hantering:    Vermijd het eten van dierlijke vetten, zoals rood vlees. Eet in plaats daarvan mager vlees zoals kip zonder vel, kalkoen en vis, die ook geweldige bronnen van eiwitten zijn.

10. Migraine

Migraine kan worden veroorzaakt door een verscheidenheid aan factoren, waaronder genetica en omgevingsfactoren. Serotoninespiegels nemen af ​​tijdens een migraineaanval.

Beheer:    Sommige voedingsmiddelen kunnen een migraine veroorzaken. Cafeïne, alcohol (vooral rode wijn en bier), rijpe kazen, chocolade, aspartaam ​​en mononatriumglutamaat met vasten maaltijden of vasten zijn allemaal gerelateerd aan het begin van een migraine.

11. Onvermogen om uit te drukken

U kunt ook het onvermogen hebben om de juiste woorden te vragen of de juiste namen te onthouden of de gezichten te zien, in sommige extreme gevallen van fibromyalgie. Het is ook mogelijk dat je veel problemen hebt door de formulieren te volgen en de trein uit de weg te gaan en je ook te verwarren. Bovendien zult u ook amnesie op korte termijn hebben. Het verlies van geheugen voor een korte tijd bestaat uit het vergeten van kleine dingen, dingen die eigenlijk van groot belang zijn.

12. Overgevoeligheid – Gevoeligheid voor geurtjes, etc.

Fibromyalgie is ook een ernstige bron van overgevoeligheid voor felle lichten, geuren en harde geluiden. Je bent voorbestemd om erg op de aroma’s te letten en je uitzonderlijk gevoelig te maken voor niets. Je kunt geduld en gevoeligheid voor alcohol hebben die laag genoeg is voor voedsel en ook voor anderen.

13. Moeite met concentreren

Hij is van plan veel problemen te krijgen om zich op fibromyalgie te concentreren. Er kunnen onverklaarbare hallucinaties en visuele blinde vlekken zijn. Je weet misschien niet hoe je moet scherpstellen, helemaal niemand en de positie kan toenemen.

14. Angst

Angst is een vrij algemeen probleem met betrekking tot fibromyalgie en is iets dat je op geen enkele manier moet negeren. Angst is een veel voorkomend teken in onze tijd en in onze tijd, maar net als anderen is het een onzichtbaar symptoom van fibromyalgie. Daarom moet je ervoor zorgen dat elke keer dat je je angstig voelt, dit te wijten kan zijn aan een ziekte.

Administratie: Het    is belangrijk om jezelf te nemen en je te concentreren op je eigen behoeften. Eet goed, rust, vermijd te veel activiteit en plan uw activiteiten voor het tijdstip waarop u zich beter voelt. Als iemand je constant beklemtoont en je de relatie niet kunt veranderen, beperk dan de tijd die je eraan besteedt of beëindig de relatie volledig.

15. Duizeligheid

Fibromyalgie kan ook duizeligheid en gevoelloosheid veroorzaken. Hij kan beginnen met stoppen en vallen, enz. Dit is meestal gerelateerd aan fibromyalgie en een teken dat je nooit zou moeten negeren.

Beheer:    Drink veel water, eet kleine en frequente maaltijden en rust goed. Verander de positie langzaam wanneer u uit bed komt of opstaan. Maak geen plotselinge bewegingen van het hoofd. Houd uw huis veilig, elimineer rommel en maak tapijten en tapijten vast om vallen te voorkomen. Gebruik een rubberen mat in het bad en douche. Gebruik andere veiligheidsmaatregelen. Gebruik een stok of rollator als je het nodig hebt en gebruik de reling als je de trap op en af ​​gaat.

16. Verwarde mentale toestand

Fibromyalgie kan ervoor zorgen dat je constant een chaotische gemoedstoestand hebt, je kunt niet vertellen wat je doet en wat niet, en daarom is het iets waar je rekening mee moet houden. Fibromyalgie kan het ook doen verliezen en kan je in een nogal verwarrende staat brengen dat je niet echt begrijpt waarom, maar je weet dat het te wijten kan zijn aan fibromyalgie.

17. onhandig

Je moet weten dat fibromyalgie je ook onhandig kan maken en dat je je over het algemeen lui en lusteloos voelt. Dit is een teken dat je niet mag negeren.

18. Krampen

Vrouwen denken over het algemeen dat ze krampen hebben vanwege bepaalde redenen, maar het is eigenlijk vanwege fibromyalgie krampen die ervoor zorgen dat hun lichaam ernstig verwondt en hun leven in het algemeen in gevaar brengt. Daarom is het iets dat je op geen enkele manier moet negeren. Krampen kunnen je benen bezeren of je hele lichaam is erg gestoord. Wat de reden ook is, krampen zijn echt ernstig en een onzichtbare indicatie van fibromyalgie.

Management:    Uit het onderzoek bleek dat na twee weken een oplossing genaamd “Fibro Flex” op hun huid te hebben aangebracht, patiënten met fibromyalgie een verbetering hadden ervaren na slechts twee weken constant gebruik.

19. Zwakte

De zwakte is op de een of andere manier gerelateerd aan fibromyalgie en men moet niet proberen dit specifieke symptoom te negeren, omdat het vele andere complicaties met zich mee kan brengen. U kunt zich echter in de loop van de tijd zwak voelen, onthoud dat dit een teken is van fibromyalgie. Veel medicijnen kunnen spierzwakte en spierbeschadiging veroorzaken als bijwerkingen of allergische reacties.

Management:    neem de toevoeging om energie te krijgen.

20. Verlies van geheugen

Geheugenverlies is meestal gerelateerd aan fibromyalgie. U kunt beginnen te voelen dat u zich de dingen niet herinnert en moet weten dat dit te wijten is aan fibromyalgie.

Beheer:     sluit uw slaap niet in, houd geen rekening met supplementen, verhoog uw lichaamsbeweging of lichaamsbeweging en houd uw hersenen actief en gestimuleerd.

21. Chronische hoofdpijn

Chronische hoofdpijn is ook een algemeen teken van fibromyalgie. Het komt van ernstige hoofdpijn en wordt uitgedrukt in migraine. Zoals bij chronische hoofdpijn, is fibromyalgie-voorlichting en pijnbeheersing nuttig bij het beheersen van de symptomen en het beperken van de invloed ervan op het dagelijks leven.

Management:   Interessant is dat verschillende behandelingen ook effectieve hoofdpijn zijn om de symptomen van fibromyalgie te verminderen, bijvoorbeeld antidepressiva (die analgetische effecten hebben), tizanidine (spierverslappende analgetische effecten), psychologische pijnmanagementvaardigheden (bijvoorbeeld stressmanagement, copingvaardigheden, ontspanningstraining) en aërobe oefening.

22.    Prikkelbare darm syndroom

Ook bekend als IBS, en is meestal gerelateerd aan fibromyalgie. IBS veroorzaakt misselijkheid, buikpijn, diarree en vele andere tekenen. IBS is een veel voorkomende gastro-intestinale stoornis die spijsverteringsongemakken, buikpijn, afwisselende diarree en obstipatie veroorzaakt. Fibromyalgie is een aandoening van het zenuwstelsel die wijdverspreide pijn veroorzaakt door het hele lichaam.

Management:    Medicamenteuze therapieën voor fibromyalgie en IBS omvatten tricyclische antidepressiva zoals amitriptyline.

23. Slechte droom

Privéslaap is wederom een ​​algemeen symptoom van fibromyalgie en slechte slaap kan vele andere complicaties veroorzaken, zoals stress, angst, vermoeidheid, enz.

Beheer:    onderhoud normale slaappatronen. Probeer tegelijkertijd naar bed te gaan en elke dag op dezelfde tijd op te staan, zelfs in het weekend en op feestdagen.

24. Verhoogde gevoeligheid voor pijn

U kunt extreme gevoeligheid voor pijn te ervaren als u lijdt aan fibromyalgie. De pijn is niet geweldig, maar hij is extreem en maakt de persoon minder resistent. Meer dan een derde van de mensen met fibromyalgie het ontwikkelen van een kleine vezels neuropathie veroorzaakt door chronische pijn.

Management:    Dr. Teitelbaum zegt dat geneesmiddelen bekend als antagonisten van NMDA-receptoren, memantine (Namenda) kan helpen

25. Hoge vermoeidheidsniveaus

Het is een sensatie die kan worden beschouwd als te wijten aan iets anders; Fibromyalgie kan echter ernstige en belangrijke vermoeidheidsintensiteiten veroorzaken die u onvermijdelijk zult verwaarlozen.

Beheer:    bij dagelijkse activiteiten is het goed om een ​​geprogrammeerde routine vast te stellen. Wees voorzichtig met de hype, zodat je je extra energie niet uitput. Matiging van leren is een vaardigheid die u kan helpen dingen te doen ondanks ongemak en vermoeidheid.

26. Visuele blinde vlekken

Visuele blinde vlekken kunnen ook het gevolg zijn van fibromyalgie. Fibromyalgie kan ook je ogen scherp maken, dus wees voorzichtig en let op deze tekenen.

Beheer:    Voedingstekorten, evenals enkele van de medicijnen die we nemen, kunnen onze oogproblemen verergeren. Het zenuwstelsel verslechtert bij patiënten met FM, zodat de zenuwen van de ogen kunnen verslechteren en problemen veroorzaken. Het is een goed idee om elk jaar je ogen te controleren.

27. Gevoel van misselijkheid

Fibromyalgie is misselijk, je kunt duizelig worden en zelfs niet in staat zijn om op te staan. Dit zijn de symptomen van misselijkheid en soms maken ze ook deel uit van fibromyalgie.

Toediening:    zaken als suiker, cafeïne, zuivelproducten, bewerkte voedingsmiddelen, conserveringsmiddelen en gluten kunnen de symptomen verergeren. Als u misselijkheid, duizeligheid en overgeven ervaart, vermijd ze dan zo veel mogelijk. Blijf gehydrateerd en heb koekjes in de hand. Sommige vormen van gember, zoals gekonfijte gember of zelfs ginger ale, kunnen helpen de maag te kalmeren en misselijkheid te verminderen. Vermijd citrusvruchten, sappen en zure voedingsmiddelen.

28. Geografische taal

Soms zwelt het veel (zo erg dat ik echt groeven heb aan de kant waar het tegen mijn tanden drukt). Het wordt moeilijk om te manipuleren om ervoor te zorgen dat ik duidelijk spreek. Je zult je ook moe voelen na het eten of na een lang gesprek. Velen hebben zweren op de tong wanneer ze het soms in voedsel verbranden of een pijnlijke mond hebben, maar dat is het.

Behandeling: vrij verkrijgbare    pijnstillers zoals paracetamol en NSAID’s zoals ibuprofen kunnen worden gebruikt om pijn en ongemak te verlichten. Mondspoelingen met lokale anesthesie kunnen worden gebruikt om pijn te verlichten. Zinksupplementen helpen ook bij het verlichten van de tongklachten: mondwater en op corticosteroïden gebaseerde zalven verlichten pijn, roodheid en zwelling, indien aanwezig.

28. oorpijn

Fibromyalgie wordt vaak geassocieerd met oor-gerelateerde symptomen zoals volheid van oren, oorpijn en oorsuizen.

Beheer:    Gebruik een warm water rond de nek rond het oor en gebruik een vrij verkrijgbare pijnstiller.

29. Amplitude tussenruimte

Ademhalingsproblemen en ademhalingsproblemen komen relatief vaak voor bij mensen met fibromyalgie.

Hantering:    ademhalingsoefeningen, ontspanningstechnieken en aardingstechnieken zijn nuttig.

30. Verlies van libido

Sommige geneesmiddelen die worden gebruikt bij de behandeling van fibromyalgie, zoals duloxetine en milnacipran (Savella) en SSRI-antidepressiva zoals paroxetine) en sertraline, kunnen een afname in seksueel verlangen veroorzaken.

Beheer:    Vochtige warmte, waaronder weken in een warm bad, kan de pijn van fibromyalgie verlichten en kan u helpen genieten van seks.

31. Pijn rond gevoelige plekken

Een van de meest voorkomende symptomen van de ziekte is dat gevoelige plekken meestal erg gevoelig worden rond de gewrichten van het lichaam. Tederheid wordt pijn genoemd en als op deze punten druk wordt uitgeoefend, leidt dit tot veel pijn. De pijn is alleen rond het oppervlak van de huid. De gebieden rond de nek, billen en rug zijn het meest getroffen. Toch is de pijn vaak onzichtbaar en niet volledig geïdentificeerd.

Beheer:    Van de aanbevolen behandelingen is acupunctuur (vanwege de pijnstillende effecten) een effectieve optie om pijngevoeligheid te verminderen en de kwaliteit van leven te verbeteren. Vrij verkrijgbare pijnstillers, zoals paracetamol, kunnen worden aanbevolen. Geneesmiddelen zoals milnacipran en duloxetine werken door het modificeren van de hersenchemie om pijnniveaus te beheersen. Eén medicijn, pregabaline, blokkeert de zenuwcellen die betrokken zijn bij de overdracht van pijn.

32. tintelend gevoel

Tintelingen zijn een ander veel voorkomend probleem in verband met fibromyalgie. Tintelingen zijn een onzichtbaar symptoom en veroorzaken een jeukende gevoel. Het zijn verschillende delen van het lichaam en het is gebruikelijker om een ​​tintelend gevoel te voelen.

Behandeling:    Sommige patiënten met fibro hebben verlichting gevonden door paresthesie door middel van massage, vitaminesupplementen zoals B-12, serotonine en magnesium en zelfs tot acupunctuur. En laten we de warmte- en koudetherapie niet vergeten. De hitte ontspant de spieren omdat het de bloedstroom verhoogt. En de kou vermindert in feite de bloedstroom, waardoor eventuele ontstekingen worden verminderd.

33. Chronische vermoeidheid

De meeste mensen die lijden aan fibromyalgie ervaren een vorm van chronische vermoeidheid. Artsen zijn van mening dat dit te wijten kan zijn aan een infectie met een virus en kan leiden tot slaapproblemen, hormonale ongelijkheden tussen veel andere vergelijkbare situaties. Chronische vermoeidheid is het gevoel dat je voelt als je echt uitgeput bent. Je begint je overweldigd, lethargisch en zwak te voelen en het is gewoon een situatie van niet-aangepast zijn

Beheer:    bij dagelijkse activiteiten is het goed om een ​​geprogrammeerde routine vast te stellen. Wees voorzichtig met de hype, zodat je je extra energie niet uitput. Matiging van leren is een vaardigheid die u kan helpen dingen te doen ondanks ongemak en vermoeidheid.

34. Vermoeidheid: zich de hele tijd uitgeput voelen

Mensen met fibromyalgie ervaren slaapstoornissen die hen motiveren om diepe slaapniveaus te bereiken. Vermoeidheid veroorzaakt een toename van uitputting en een algemeen gevoel van depressie. Andere indicaties zijn massale uitputting, langzame bloedsomloop in het lichaam en een onvermogen om slaap of pijn te voelen.

Beheer:    bij dagelijkse activiteiten is het goed om een ​​geprogrammeerde routine vast te stellen. Wees voorzichtig met de hype, zodat je je extra energie niet uitput. Matiging van leren is een vaardigheid die u kan helpen dingen te doen ondanks ongemak en vermoeidheid.

35. Stemming veranderingen

U kunt ook het gevoel hebben dat uw humeur onregelmatig wordt als u fibromyalgie heeft. Je kunt ontdekken dat je meedogenloos bent en kritiek hebt op de mensen van wie je houdt of boos wordt. Toch zijn er bepaalde voorschriften die de gemoedstoestand niet verbeteren en een scherpe daling in iemands prikkelbaarheid veroorzaken en veel pijn kunnen veroorzaken.

Beheer:    zorg ervoor dat u voldoende magnesium inneemt in uw dieet omdat er een verband is geweest tussen stemmingen en het niveau dat zich in het lichaam bevindt.

36. Hormonale variaties

De vreemde hormonale variaties zijn iets dat misschien niet is gezegd als het gaat om fibromyalgie, maar ze moeten wel voorkomen. Hormonale variaties bestaan ​​uit een zeer lage of hoge productie van bepaalde hormonen, en dit is iets wat de meeste mensen kunnen negeren, maar het is een van de gebruikelijke onzichtbare tekenen van fibromyalgie.

37. Je begint je verdoofd te voelen

Gebrek aan respons is ook een veel voorkomend probleem met sterfgevallen als gevolg van fibromyalgie. De pijn komt zeer vaak voor en de meeste mensen lijden aan gevoelloosheid. Het getraumatiseerde gedrag is er omdat je spierpijn en stijfheid begint te voelen. Gevoelloosheid verstoort de zenuwen en de effecten in een volledig verlies van gevoeligheid, iets dat fibromyalgie-patiënten gewend zijn te ervaren.

Behandeling: de  Aanhoudende gevoelloosheid en tintelingen kunnen wijzen op een ernstig, achterliggend medisch probleem. Hoe sneller de diagnose wordt gesteld, hoe sneller u met de behandeling kunt beginnen. En vroege behandeling leidt vaak tot positieve resultaten. Uw arts zal waarschijnlijk enkele tests uitvoeren nadat u naar uw andere symptomen, aandoeningen en medische geschiedenis van uw familie heeft gevraagd. Voor bepaalde aandoeningen, zoals het tarsaaltunnel-syndroom of verwondingen, kan ijsvorming op het getroffen gebied gevoelloosheid en pijn verminderen. Laat niet meer dan twintig minuten per keer een zak ijs achter. Voor mensen die te veel druk uitoefenen op de zenuwen, kunnen de sleutels helpen om deze druk en eventuele pijn en gevoelloosheid te verminderen.

38. Depressie

We horen allemaal over depressie, maar het is iets dat komt van fibromyalgie en kan worden uitgesloten omdat verdriet meestal wordt uitgesloten door de meerderheid. Er zijn veel soorten depressies die een persoon kan voelen, omdat depressie perioden van ochtendstijfheid, hoofdpijn en angst veroorzaakt te midden van vele anderen. Het is een van de meest integrale delen van fibromyalgie en moet met uiterste voorzichtigheid worden gecontroleerd. Bovendien is het een symptoom dat helemaal niet onopgemerkt mag blijven.

Administratie: Het    is belangrijk om jezelf te nemen en je te concentreren op je eigen behoeften. Eet goed, rust, vermijd te veel activiteit en plan uw activiteiten voor het tijdstip waarop u zich beter voelt. Als iemand je constant beklemtoont en je de relatie niet kunt veranderen, beperk dan de tijd die je eraan besteedt of beëindig de relatie volledig.

39. Botten en wanneer ze pijn doen

Kwetsende botten komen niet vaak voor, maar men gelooft dat mensen met fibromyalgie botbreuken hebben. Gevoeligheid, botpijn en anderen worden veroorzaakt door een ernstige verstoring van de bloedbaan en fibromyalgie is iets dat dit met zich meebrengt. Mensen die er last van hebben, worden geacht moeite te hebben met slapen en niet kunnen trainen. Achy’s botten zijn een indicatie dat mensen dagelijks ervaren, maar het is mogelijk dat iemand niet herkent dat het te wijten is aan fibromyalgie en daarom is het iets dat gecontroleerd moet worden

Beheer:    Mensen moeten ‘s nachts cafeïne en andere stimulerende middelen vermijden en slapen in een stille, donkere kamer met comfortabele bedden. Ze mogen niet eten of tv kijken in bed. Artsen kunnen lage doses tricyclische antidepressiva voorschrijven. Aspirine    of andere niet-steroïde ontstekingsremmende geneesmiddelen (NSAID’s) hebben meestal een beperkt voordeel. Pijnstillers, zoals    tramadol    of    paracetamol   , kunnen helpen. Opioïden, die gewoonten kunnen worden en in de loop van de tijd minder effectief worden, moeten worden vermeden bij de behandeling van chronische aandoeningen zoals fibromyalgie.

40. Rare en verontrustende nachtmerries

Op geen enkele manier nam je aan dat je nachtmerries zou hebben als gevolg van fibromyalgie, maar het is een feit dat fibromyalgie leidt tot nachtmerries en velen van hen. Je zult waarschijnlijk levendige en angstaanjagende dromen ervaren, en op dezelfde manier heb je ernstige slaapproblemen met fibromyalgie en daarom is het een symptoom dat je zou moeten overwegen. Het kan ook hypersomnie veroorzaken, die te veel slaapt.

Manipulatie    is algemeen aanvaard, dat een dieet dat rijk is aan vitaminen, mineralen en aminozuren, eiwitblokken die spieren, zenuwen en de hersenen ondersteunen, kan helpen de symptomen van fibromyalgie, zoals pijn en triggerpoint, te verlichten. vermoeidheid en chronische slapeloosheid, slechte en levendige dromen en nachtmerries

186 thoughts on “De 40 slechtste symptomen van fibromyalgie en hoe ze te behandelen

 1. Undeniably believe that which you stated. Your favorite reason appeared to be on the internet the easiest thing
  to be aware of. I say to you, I definitely get irked while people think about worries that they
  plainly do not know about. You managed to hit the
  nail upon the top and also defined out the whole thing without having side
  effect , people can take a signal. Will likely be
  back to get more. Thanks

 2. Hi! Someone in my Facebook group shared this site with
  us so I came to give it a look. I’m definitely loving the information. I’m book-marking and will be tweeting this to my followers!

  Wonderful blog and fantastic design and style.

 3. Hey I am so delighted I found your webpage, I really found
  you by accident, while I was researching on Yahoo for something else,
  Nonetheless I am here now and would just like to
  say thanks for a remarkable post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design),
  I don’t have time to read it all at the minute but I have bookmarked
  it and also included your RSS feeds, so when I
  have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the superb work.

 4. This article presents clear idea for the new visitors of blogging, that really how to do blogging and site-building.

 5. My partner and I stumbled over here coming from a different page
  and thought I should check things out. I like what I see so now i’m following you.
  Look forward to going over your web page for a second time.

 6. I loved as much as you will receive carried out right here.
  The sketch is attractive, your authored subject matter stylish.
  nonetheless, you command get got an nervousness over that you wish
  be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again since exactly the same nearly
  a lot often inside case you shield this hike.

 7. When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now
  each time a comment is added I get three e-mails
  with the same comment. Is there any way you can remove people from that service?
  Thank you!

 8. I used to be suggested this blog by means of my cousin.
  I am not certain whether this publish is written via him as nobody else realize such distinct approximately my difficulty.

  You are amazing! Thank you!

 9. We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community.
  Your website provided us with valuable information to
  work on. You have done a formidable job and our entire community
  will be thankful to you.

 10. Hey there! I understand this is kind of off-topic however I needed to
  ask. Does running a well-established website such as yours require a lot of work?
  I’m brand new to writing a blog but I do write in my journal daily.
  I’d like to start a blog so I will be able to share my personal
  experience and feelings online. Please let me know if you have any kind
  of suggestions or tips for brand new aspiring bloggers. Appreciate it!

 11. Hi, i think that i saw you visited my blog thus
  i came to “return the favor”.I am trying to find things to improve my website!I suppose its ok to use some of your
  ideas!!

 12. Howdy! I know this is somewhat off topic but I was wondering which blog platform are you using
  for this site? I’m getting fed up of WordPress because I’ve
  had issues with hackers and I’m looking at alternatives for
  another platform. I would be great if you could point me in the direction of a good platform.

 13. I’ll immediately grasp your rss as I can not in finding your email subscription hyperlink
  or e-newsletter service. Do you’ve any? Kindly permit
  me understand in order that I could subscribe. Thanks.

 14. I’m extremely impressed with your writing skills and also
  with the layout on your weblog. Is this a paid theme
  or did you modify it yourself? Anyway keep up the
  nice quality writing, it is rare to see a great blog like this one nowadays.

 15. I was curious if you ever thought of changing the structure of your site?
  Its very well written; I love what youve got to say.

  But maybe you could a little more in the way of content
  so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or two
  pictures. Maybe you could space it out better?

 16. Hey there! I’ve been following your web site for a while now and finally got
  the courage to go ahead and give you a shout out from Huffman Tx!
  Just wanted to tell you keep up the excellent job!

 17. Hi, I do think this is an excellent site.
  I stumbledupon it 😉 I’m going to revisit once again since
  i have saved as a favorite it. Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue
  to guide other people.

 18. Hello! Would you mind if I share your blog with my facebook group?
  There’s a lot of folks that I think would really enjoy
  your content. Please let me know. Thanks

 19. Link exchange is nothing else but it is simply placing the other person’s webpage link
  on your page at proper place and other person will also do similar for you.

 20. Greetings from Florida! I’m bored to tears at work so I
  decided to browse your blog on my iphone during lunch break.
  I really like the information you provide here and can’t wait
  to take a look when I get home. I’m amazed at how fast your blog loaded on my cell phone ..
  I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, superb blog!

 21. I’m not sure where you are getting your info, but good topic.
  I needs to spend some time learning much more or understanding
  more. Thanks for magnificent info I was looking for this
  information for my mission.

 22. Howdy! This blog post could not be written much better!
  Looking through this post reminds me of my previous roommate!
  He always kept talking about this. I am going to send this post to him.
  Pretty sure he’s going to have a good read.
  Thanks for sharing!

 23. Hi there! This is my first visit to your blog! We are a team of
  volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche.

  Your blog provided us useful information to work on. You
  have done a extraordinary job!

 24. Great blog! Do you have any helpful hints for aspiring writers?
  I’m hoping to start my own blog soon but I’m a little lost on everything.
  Would you recommend starting with a free platform like WordPress or go
  for a paid option? There are so many choices out there that I’m
  totally overwhelmed .. Any suggestions? Cheers!

 25. Great beat ! I wish to apprentice while you amend your web site, how
  can i subscribe for a blog web site? The account aided me a acceptable deal.

  I had been a little bit acquainted of this your broadcast
  provided bright clear idea

 26. What’s up it’s me, I am also visiting this website regularly, this web
  site is in fact good and the visitors are truly sharing pleasant thoughts.

 27. This is the perfect web site for everyone who would like to understand this topic.
  You understand so much its almost hard to argue with you (not that
  I actually would want to…HaHa). You certainly put a fresh spin on a topic which has been written about
  for a long time. Wonderful stuff, just wonderful!

 28. I absolutely love your blog.. Excellent colors & theme.
  Did you make this website yourself? Please reply back as
  I’m wanting to create my own site and would love to learn where you got this from or exactly what the theme is named.
  Thank you!

 29. Magnificent goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you’re just extremely wonderful.
  I really like what you’ve acquired here, really like what you are stating and the way in which you say it.

  You make it entertaining and you still care for to keep it wise.
  I can’t wait to read much more from you. This is actually a terrific web site.

 30. Hello, Neat post. There’s an issue together with your web site in web explorer,
  may test this? IE still is the market leader and a good part of
  other people will miss your great writing because of this problem.

 31. Hey just wanted to give you a quick heads up. The words in your content seem to be running off the screen in Internet explorer.
  I’m not sure if this is a format issue or something to
  do with internet browser compatibility but I thought I’d post to let you know.

  The style and design look great though! Hope you get the problem solved soon. Cheers

 32. My spouse and I stumbled over here different page
  and thought I should check things out. I like what I see so i
  am just following you. Look forward to finding out about your web page yet again.

 33. Hello there I am so grateful I found your website, I really found you by accident, while I was browsing on Yahoo
  for something else, Anyways I am here now and would
  just like to say many thanks for a incredible post and
  a all round interesting blog (I also love the theme/design), I don’t
  have time to go through it all at the moment but I have saved
  it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back
  to read much more, Please do keep up the excellent
  jo.

 34. I’m curious to find out what blog platform you’re utilizing?
  I’m having some small security problems with my
  latest site and I’d like to find something more safeguarded.
  Do you have any suggestions?

 35. Wow, awesome blog layout! How long have you been blogging for?
  you made blogging look easy. The overall look of your site is excellent, let alone the content!

 36. I’m amazed, I must say. Rarely do I come across a blog that’s both equally educative and entertaining,
  and let me tell you, you have hit the nail on the head.

  The problem is something not enough people are speaking intelligently about.
  Now i’m very happy I came across this during my search for something regarding this.

 37. I’m impressed, I must say. Seldom do I come across a blog that’s both educative and entertaining, and without a doubt,
  you’ve hit the nail on the head. The problem is an issue
  that too few folks are speaking intelligently about. I’m very happy that I came across
  this during my search for something regarding this.

 38. Magnificent site. A lot of helpful information here. I’m sending it to some pals ans additionally sharing in delicious.
  And naturally, thanks in your sweat!

 39. You actually make it appear really easy along with your presentation however I in finding this topic to be really something which I think I’d
  never understand. It seems too complex and very vast for me.
  I’m looking forward to your subsequent put up, I will try to get
  the hang of it!

 40. Hey, I think your website might be having browser compatibility
  issues. When I look at your website in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has
  some overlapping. I just wanted to give you a
  quick heads up! Other then that, awesome blog!

 41. When I initially commented I seem to have clicked on the -Notify me when new comments are
  added- checkbox and now whenever a comment is added I
  recieve 4 emails with the same comment. There has
  to be a way you are able to remove me from that service?
  Thanks a lot!

 42. Undeniably consider that that you said. Your favourite reason appeared
  to be on the net the easiest thing to be mindful of.

  I say to you, I definitely get irked at the same time as folks think about worries that
  they plainly do not recognise about. You controlled
  to hit the nail upon the top as well as outlined out the whole thing with no need side effect , people could take a signal.
  Will probably be back to get more. Thank you

 43. Hello this is kinda of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if
  you have to manually code with HTML. I’m starting
  a blog soon but have no coding knowledge
  so I wanted to get advice from someone with experience.
  Any help would be greatly appreciated!

 44. Hi there! Do you know if they make any plugins
  to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to get my
  blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing
  very good gains. If you know of any please share.
  Cheers!

 45. This is a good tip particularly to those new to the blogosphere.
  Simple but very precise info… Appreciate your sharing this
  one. A must read article!

 46. Hey there! This is my first visit to your blog!
  We are a team of volunteers and starting a new project in a community in the same
  niche. Your blog provided us valuable information to work
  on. You have done a outstanding job!

 47. you’re in point of fact a good webmaster. The website loading speed is
  amazing. It seems that you’re doing any unique trick.
  Moreover, The contents are masterpiece. you have done a wonderful process in this matter!

 48. Wow that was unusual. I just wrote an extremely long comment but after I clicked submit my comment didn’t show up.
  Grrrr… well I’m not writing all that over again. Regardless, just wanted to say superb blog!

 49. With havin so much written content do you ever run into any problems
  of plagorism or copyright infringement? My site has a lot of unique content I’ve either authored
  myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up all
  over the web without my authorization. Do you know any ways
  to help protect against content from being stolen? I’d truly appreciate it.

 50. Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it.
  Look advanced to more added agreeable from you! However,
  how can we communicate?

 51. hello!,I like your writing very so much! percentage we keep up a correspondence extra about your post on AOL?

  I need an expert on this space to resolve my problem.
  May be that is you! Taking a look forward to see
  you.

 52. Pingback: Google
 53. After going over a number of the articles on your blog, I truly like your way of
  writing a blog. I book marked it to my bookmark webpage list and will be
  checking back in the near future. Take a look at my website too and let me know how you feel.

 54. Do you mind if I quote a few of your articles as long as I provide credit and sources back to your website?
  My blog is in the exact same area of interest as yours and
  my visitors would really benefit from a lot of the information you present here.
  Please let me know if this okay with you. Appreciate it!

 55. Pretty section of content. I just stumbled upon your blog and in accession capital to assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts.
  Any way I will be subscribing to your augment and even I achievement
  you access consistently quickly.

 56. Your style is very unique compared to other people I’ve read stuff from.
  I appreciate you for posting when you’ve got the opportunity, Guess I’ll just book mark this web site.

 57. I loved as much as you’ll receive carried out right here.
  The sketch is attractive, your authored subject matter stylish.
  nonetheless, you command get bought an impatience
  over that you wish be delivering the following.
  unwell unquestionably come more formerly again as exactly the same
  nearly a lot often inside case you shield this hike.

 58. That is a really good tip especially to those
  new to the blogosphere. Brief but very accurate information… Thank you for sharing
  this one. A must read article!

 59. Have you ever thought about publishing an ebook or guest authoring
  on other sites? I have a blog centered on the same subjects you discuss and would really like to have you share some stories/information.
  I know my subscribers would value your work.
  If you’re even remotely interested, feel free to shoot me an email.

 60. It’s remarkable to pay a visit this web site and reading the views of all
  colleagues on the topic of this post, while I am also eager of getting knowledge.

 61. Hello my friend! I want to say that this post is amazing,
  great written and come with almost all significant infos.

  I’d like to peer extra posts like this .

 62. I like the helpful information you supply for your articles.
  I will bookmark your weblog and check again right here regularly.

  I am fairly certain I will learn plenty of new stuff right right here!
  Good luck for the next!

 63. I do not even know how I ended up here, but I thought this
  post was good. I do not know who you are but certainly you are going to a famous blogger if you are not
  already 😉 Cheers!

 64. hello!,I like your writing very a lot! share we keep up a correspondence extra
  about your post on AOL? I need a specialist on this area to unravel my problem.
  May be that is you! Taking a look ahead to see you.

 65. You have made some decent points there. I looked on the internet for more information about the
  issue and found most people will go along with your views on this site.

 66. obviously like your web site but you need to check the spelling on several of your
  posts. Many of them are rife with spelling problems and I to find it very troublesome to tell the reality on the other hand I will definitely come back again.

 67. Ahaa, its nice discussion on the topic of this post at this place at this webpage,
  I have read all that, so at this time me also commenting here.

 68. Heya i’m for the primary time here. I came across this board and I in finding It truly useful
  & it helped me out a lot. I am hoping to present something back and help others such as you aided
  me.

 69. I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was
  curious what all is needed to get setup? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
  I’m not very internet smart so I’m not 100% positive.
  Any suggestions or advice would be greatly appreciated.
  Cheers

 70. When someone writes an paragraph he/she keeps the
  idea of a user in his/her mind that how a user can understand it.
  Thus that’s why this article is amazing. Thanks!

 71. I’m really loving the theme/design of your blog.
  Do you ever run into any browser compatibility issues? A number of my blog readers have complained about my blog not working correctly in Explorer but looks great in Opera.
  Do you have any advice to help fix this problem?

 72. Have you ever thought about including a little bit more than just your articles?

  I mean, what you say is important and all. But think of if you added some great images or video clips to give your posts more, “pop”!
  Your content is excellent but with pics and clips, this blog
  could undeniably be one of the best in its field.
  Superb blog!

 73. Wonderful blog! I found it while browsing on Yahoo News.
  Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News?
  I’ve been trying for a while but I never seem to get there!
  Thank you

 74. I was suggested this website by my cousin. I am
  not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my trouble.
  You’re amazing! Thanks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *