As gevolg van fibromialgie voel ons stywe, harde spiere … 5 Alternatiewe om dit in die gesig te staar!

Hoe kan u die spierstyfheid van fibromialgie hanteer? Die ervaar van spierspanning is ‘n baie algemene simptoom vir fibromialgie-pasiënte. Baie van ons word styf en seer wakker, dus moet ons leer hoe om ons spiere te verslap en spanning te verlig, ‘n baie belangrike deel van ons strategie om Fibromyalgie die hoof te bied.

Soos met die meeste dinge wat verband hou met fibromialgie, gaan dit daaroor om te vind wat vir jouself werk – is dit nie so frustrerend nie? Daar is geen kitsoplossing nie en daar is geen maat wat almal pas nie, maar sodra u ‘n manier gevind het om spanning te bekamp, ​​sal u die voordele onmiddellik opmerk. Namate spierspanning afneem, word u soepeler en kan u beweeg. Verbeterde beweging help ons om geestelik sterker te voel, sodat ons die vermoë het om selfs die liggaamlike pyn nie te verlig nie.
Hier is die vyf beste maniere om spiere en spanning te verlig. 1- Joga Ek het ‘n paar weke gelede die eerste keer joga probeer. Ek was versigtig omdat sy dikwels vir lang tydperke op ongemaklike houdings staatgemaak het, iets wat ek geweet het waarmee ek gaan sukkel en waarskynlik later spyt sal wees. Ek het ‘n individuele kursus begin met ‘n vrou wat daar naby gewoon het. Ek het hom vertel van my gesondheidsprobleem, en hy het verduidelik dat hy met baie fibromialgie-pasiënte gewerk het en dat hulle voordeel getrek het uit joga.

Dit is belangrik om iemand te vind wat van fibromialgie weet en dit regtig verstaan, sodat u die beste uit u onderwyser kan haal. Verlede week het hy iets gesê wat my aandag getrek het. Sy het gesê: ‘Die liggaam wil rus, hy weet hoe om te rus, maar jy is die een wat aanhou beweeg.’ So waar. Terwyl ek op die vloer gelê het met my knieë gebuig en my handpalms omhoog, het ek probeer dink aan die laaste keer dat ek gaan lê het, en niks gedoen nie. Die enigste keer dat ek gaan slaap is in die bed, en selfs dan gaan slaap ek nie. Ek lê op my sy of op my maag, dikwels met ‘n warm waterbottel op my onderrug. Ek ontspan nie my liggaam soos dit moet nie. Die sagte bewegings en ontspanning het my spierspanning verlig, en ek het gevoel dat ek ‘n nuwe vlak van ontspanning gevind het. Ongelukkig, Ek het dit nie gehou nie. My probleem met joga is ‘n geestelike stryd. Ek voel dat ek iets wil bereik en in joga neem dit te lank om te realiseer. Ek dink ek is die een wat nie verstaan ​​nie.
2- Pilates  Pilates is die enigste oefening wat ek onderhou het, en ek dink dit is omdat ek voel dat ek iets doen. Behalwe dat ek my spiere verslap en rek, bou ek ook my krag, iets wat baie fibromialgie-pasiënte deur die jare verloor. 
Hoeveel van u wat dit lees, kan regop sit, u gewig eweredig versprei, u liggaamshouding behou en die posisie heeldag beklee? Ek weet ek kan nie. My rug en nek neem gewig, terwyl my kernspiere in my rug en buik niks doen nie, dus dit is geen verrassing dat ek pyn het nie. Dit is net so belangrik om ‘n goeie Pilates-onderwyser te vind as om ‘n goeie joga-onderwyser te vind. Maar asof dit nie moeilik genoeg is nie, moet u ook die regte soort joga of Pilates vind. Is dit net ek, of raak dit alles net raaiselagtig?

Na baie ure aanlyn en twee baie slegte ervarings, het ek uiteindelik ‘n klas gekry wat in my behoeftes voorsien. My advies is: Bereken u behoeftes Dink aan wat u kan bekostig Besluit hoe ver u bereid is om te reis Tel die telefoon op. Dit is baie belangrik om vooraf met die onderwyser te praat om seker te maak dat u ‘n goeie verhouding met hulle het, en om seker te maak dat u u behoeftes verstaan. 3- Massages Massering is ‘n uitstekende manier om spierspanning te verlig sonder enige moeite. Ek het onlangs ‘n uitstekende masseer- en aromaterapie-terapeut ontdek, sy het my lewe verander! Neem tyd om my liggaam en gees te ontspan, in ‘n kamer met kersliggies. met sagte musiek in die agtergrond is presies wat ek nodig het. Ek probeer elke Sondagmiddag ‘n massering kry om die week vars te begin. Dit kan duur wees, maar ek dink ‘n massering is ‘n beter manier om my geld te spandeer as om ‘n ander top te koop wat ek nie nodig het nie.
4 – warm water Hitte was nog altyd my pynverligting. As u spiere gespanne is, is daar niks beter as ‘n warm bad met borrels en kerse om u liggaam en gees weer te laat ontspan nie. As ons gestres en emosioneel is, span ons ons spiere onwillekeurig in en raak ons ​​vasgevang in ‘n bose kringloop. ‘N Warm bad verlig die spierspanning op daardie tydstip. Die probleem is om ontspanning te handhaaf as u uit die water kom!
5- Loop Haat jy nie dat jy aangesê word om te oefen as jy net wil gaan slaap nie? Maar dit is so waar … Staan op en loop soveel as wat jy kan. Ek vrees dat my spiere mettertyd sal begin opgaan, daarom probeer ek soveel as moontlik beweeg en strek gedurende my werkdag. As u tien minute lank na werk werk, kan u spanning verlig. Stap hou jou spiere in gebruik, hou jou fikser en gesonder. In werklikheid is daar ‘n klein kans dat ek fibromialgie gebruik as deel van my argument om ‘n klein hondjie te kry en dit te gaan stap!

17 thoughts on “As gevolg van fibromialgie voel ons stywe, harde spiere … 5 Alternatiewe om dit in die gesig te staar!

 1. Definitely imagine that that you said. Your favourite reason seemed to be on the web the simplest factor
  to keep in mind of. I say to you, I certainly get irked while other
  people consider issues that they plainly don’t know about. You
  managed to hit the nail upon the highest as smartly as defined out
  the whole thing with no need side-effects , other people
  could take a signal. Will likely be again to get more. Thanks

 2. Heya i aam foor the first time here. I came across this board
  and I fid It really useful & it helped me out a lot.
  I hope to give something back and help others like you helped
  me.
  Rote Kerzen bedeutung web page Weihrauch kaufen

 3. Hi there! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
  I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success.
  If you know of any please share. Appreciate it!

 4. First of all I would like to say wonderful blog! I had a quick question in which I’d like
  to ask if you don’t mind. I was curious to find out how you center yourself and clear your mind prior to writing.

  I have had a hard time clearing my mind in getting my thoughts out.
  I truly do take pleasure in writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes tend
  to be wasted simply just trying to figure out how to begin. Any recommendations or tips?

  Thanks!

 5. Hey there! I simply would like to give you a huge thumbs up for your great info you’ve got right here on this post.
  I will be coming back to your website for more
  soon.

  Here is my homepage go here (Lucio)

 6. The Bioenergy Code Reviews
  If you want to discover more about the bioenergy code reviews,
  this video is about the bioenergy code reviews information but also try to cover the following subject:
  -the bioenergy code does it work
  -is the bioenergy code a scam?
  -the bioenergy code reviews
  The program is made to modify your own Bioenergy from forces which are working
  against one to those who work for you. The program doesn’t require you to master all
  the seven chakras or spend some time figuring out the
  Chakra which you have to clean at any point in time. That is, you get to
  find results even if you’re not a professional.

  The program mainly operates by altering the positive energy keys in the world.
  It can help you discover the hidden negativities in your life and remove them effortlessly.

  The program will allow you to gain all the
  prosperities in the universe that you wished to. The two magic modules in the program let you learn more
  about bettering all of your fantasies. You may only have to listen to the program carefully to find
  the best results.

  This app is coupled with guided meditations and powerful visualizations from conventional chakra teachings put together into a
  simple audio track the results are astonishing. This system works
  too quickly in the traditionalists and may master odd techniques
  on figuring out exactly what chakras will need to rebalance.It supplies you
  with positive power to take charge of your body and mind.

  Does it really work The Bioenergy Code ?

  The program was designed to modify your Bioenergy from forces that are working against one to
  individuals who work for you. In other words, you have to
  find results even when you’re not an expert.

  The program mainly functions by altering the positive energy keys in the world.
  It makes it possible for you to find the concealed negativities on your own life and remove them easily.

  The program can allow you to gain all the prosperities from the world that you desired to.
  Both magical modules in the program enable you to find out more about bettering all your fantasies.
  You may only have to comply with the program carefully
  to find the best results.

  This program is coupled with guided meditations and
  powerful visualizations from traditional chakra teachings accumulate to quite a simple sound track the results are astounding.
  This system functions too quickly in the traditionalists and might master peculiar techniques on figuring out precisely
  what chakras will need to rebalance.It provides you with positive power to take control of your own body and mind.

  https://sites.google.com/site/thebioenergycodereviews/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *