30 ting å slutte å gjøre hvis du har fibromyalgi

Som Maria Robinson sa en gang, “Ingen kan gå tilbake og starte en ny begynnelse, men alle kan starte i dag og lage en ny slutt.” Det er ingenting som kan være nærmere sannheten. Men før du kan begynne denne transformasjonsprosedyren, må du slutte å gjøre de tingene som har presset deg tilbake. Hun kunne ikke bidra til å tenke hvor sant mange av dem er og spesifikkene er spesielt egnet for de av oss som lider av kronisk tretthetssyndrom, fibromyalgi og andre ødeleggende forhold.

Og når du slutter å jage de gale tingene, gir du de riktige tingene sjansen til å fange deg.

Her er noen ideer å starte:

1. Stopp å bruke tid med feil mennesker. – Livet er virkelig for kort til å tilbringe tid med folk som eliminerer lykke fra deg. Og hvis noen ønsker deg i livet, vil de skape plass til deg. Du må aldri kjempe for et sted. Aldri, aldri engasjere med noen som stadig overser din verdi. Og aldri glem at det ikke er menneskene som er ved din side når du er på ditt beste, men de som er ved din side, selv når du er på ditt verste og hvem er dine sanne venner.

2. Stopp løp fra dine problemer. – Nei, det blir aldri lett å møte dine problemer. Det er ingen i verden som er i stand til å håndtere alt slag som kastes på dem. Vi er ikke ment for å kunne løse problemer umiddelbart. Dette er ikke hvordan de gjorde oss. Faktisk gjorde de bare oss til å føle oss skuffet, skadet, trist, snublet og fallet. Fordi det er den sanne hensikten med å leve: Læring, står overfor problemer, tilpasser og løser dem over tid. Dette er hva som til slutt kaster oss inn i personen vi blir.

3. Stopp å lyve for deg selv. – Selv om du kan lyve for alle i hele verden, men du kan ikke lyve for deg selv. Våre liv går bare framover når vi tar en risiko, og den første og vanskeligste muligheten vi kan ta, er å være ærlig med oss ​​selv.

4. Stopp å sette dine egne behov på bakbrenneren. – Å miste deg selv i ferd med å elske noen for mye, og glemme at du er spesiell også, er den mest smertefulle tingen. Hjelp andre, men også hjelpe deg selv. I tilfelle det er tid til å følge dine ønsker og gjøre noe som virkelig betyr noe for deg, så er det øyeblikket nå.

5 . Ikke prøv å være noen du er. – Å være deg selv i en verden som prøver å gjøre deg som alle andre, er en av de største utfordringene i livet. Noen vil alltid være mer attraktive, noen vil alltid være smartere, og noen vil alltid være yngre, men det kan aldri være deg. Derfor må du ikke endre slik at folk liker det. Bare vær deg selv og de riktige menneskene vil alltid elske den virkelige deg.

6. Ikke prøv å kle seg til fortiden. – Du kan ikke starte neste kapittel i livet ditt hvis du fortsetter å lese den siste igjen.

7. Stopp å være redd for å gjøre en feil. – Å gjøre noe galt er minst ti ganger mer produktiv enn å gjøre ingenting. Hver suksess har et spor av katastrofer bak det, og hver fiasko fører til suksess. Til slutt angre du de tingene du ikke gjorde mye mer enn de tingene du gjorde.

8 . Slutte å berøre deg selv for gamle feil. – Kanskje vi elsker feil person, og vi gråter om feil ting, men uansett hvordan ting går galt, vil en ting alltid være sikker på at feil hjelper oss med å finne personen og de tingene som passer oss. Vi har alle kampen, vi gjør feil, og vi beklager selv ting fra vår fortid. Men vi er ikke våre feil, vi er ikke våre kamper, og vi er her med myndighet til å forme vår dag og vår fremtid. Fordi alt som har skjedd med oss ​​i vårt liv, forbereder oss et øyeblikk som kommer.

9. Ikke prøv å kjøpe lykke. – Mange ting vi ønsker er dyre. Men i virkeligheten er de tingene som virkelig tilfredsstiller oss faktisk helt gratis: lykke, latter, kjærlighet og arbeid i våre ønsker.

10. Slutte å se utelukkende på andre for lykke. – Hvis du ikke er fornøyd med hvem du er inne, så vil du ikke være glad i et langsiktig forhold til noen andre. Du må bare etablere konstans i ditt eget liv først, før du kan dele det med en annen person.

11 . Slutte å være inaktiv – Ikke tenk for mye, eller du vil skape et problem som ikke engang var der i utgangspunktet. Vurder situasjoner og ta avgjørende tiltak. Du kan ikke endre det du nekter å møte. Å gjøre fremskritt innebærer risiko. Periode! Du kan ikke komme til andre base med foten din i første omgang.

12. Slutte å tenke at du ikke er klar. – Ingen er helt klar når en mulighet oppstår. Fordi de fleste av de store mulighetene i livet tvinger oss til å vokse utover våre komfortsoner, noe som betyr at du ikke vil føle seg helt komfortabel først.

13 . Stopp å bli involvert i relasjoner for feil grunner. – Hvert forhold må velges intelligent. Det er bedre å være alene enn å være i dårlig selskap. Det er ikke nødvendig å skynde i det hele tatt. Hvis noe er ment å være, vil det skje til slutt – til rett tid, med den rette personen, og av beste grunner. Du må bli forelsket når du er klar, og ikke når du er alene.

14 . Stopp avvise nye relasjoner bare fordi de gamle ikke fungerte. – I virkeligheten vil du innse at det alltid er en hensikt for alle du en gang visste. Noen vil bare bevise deg, andre vil bruke deg og andre vil sikkert lære deg. Men det viktigste er at noen vil få det beste ut av deg.

15 . Ikke prøv å konkurrere mot alle andre. – Du trenger ikke å bekymre deg for hva andre gjør bedre enn deg. Tenk på å slå dine egne poster hver dag. Suksess er bare en kamp mellom deg og deg selv.

16 . Slutte å være sjalu av andre. – Sjalusi er bare kunsten å inkludere en annen persons velsignelser i stedet for din. Spør deg selv denne tingen at det er noe jeg har som alle vil ha.

17 . Stopp å klage og bli lei meg for deg selv. – De buede ballene i livet kastes av en grunn – å forandre veien i en retning som er ment for deg. Du kan ikke se eller forstå alt på det tidspunktet det skjer, og det kan være vanskelig. Men reflektere igjen på de negative kurvekulene som er kastet på deg tidligere. Du vil ofte se at de endelig tok deg til et bedre sted, person, humør eller situasjon. Så smil! La alle vite at i dag er du mye sterkere enn du var i går, og du vil bli.

18 . Slutte å ha grudges – Leve livet ditt med bare kjærlighet i hjertet ditt. Ellers vil du ende opp med å skade deg selv mer enn de menneskene du bare hater. Å si at du gjorde det til meg, er bra, det betyr ikke tilgivelse. Det betyr at jeg ikke skal la det du gjorde for meg ødelegge min lykke og glede for alltid. Tilgivelse er svaret … finn fred, la slippe, bare la deg gå! Og husk at tilgivelse ikke bare er for andre mennesker, men det er også for deg. Hvis du må tilgi deg selv, bare gå videre og prøv å gjøre det riktig neste gang.

19. Stopp å la andre ta deg til deres nivå. – Nekter å senke verdiene for de som nekter å heve deres.

20 . Ikke kast bort tiden som forklarer andre. – Dine venner trenger aldri det, og dine fiender vil aldri tro det i alle fall. Bare følg ditt hjerte og tro at det du vet i ditt hjerte er riktig.

21 . Stopp med å gjøre de samme tingene igjen og igjen uten å ta en pause. – Den rette tiden til å ta et dypt pust er når du ikke har tid til det. Hvis du fortsetter å gjøre det du vanligvis gjør, vil du fortsette å motta det du alltid får. Og noen ganger må du avstand deg selv for å se ting klart.

22 . Ikke sett på skjønnheten i de små øyeblikkene. – Alltid nyte de små tingene fordi de er de som virkelig betyr noe, og en dag kan du se tilbake og finne ut at de var store ting. Den beste delen av livet ditt vil være de små, ikke navngitte øyeblikkene du bruker, smilende med noen du bryr deg om.

23. Ikke prøv å gjøre ting perfekt. – Den virkelige verden belønner aldri perfeksjonistene, bare belønner de som gjør ting.

24. Slutt å følge veien med minst motstand. – Livet blir aldri lett, spesielt når du planlegger å få noe som er verdt. Derfor ikke ta den enkle veien ut. Gjør noe fantastisk.

25 . Slutte å virke som om alt var bra hvis det ikke var det. – Det er greit å falle fra hverandre et øyeblikk. Du trenger ikke alltid å late som å være sterk, og det er ikke nødvendig å kontinuerlig bevise at alt fungerer bra. Du trenger ikke å være bekymret for hva andre mennesker tenker riktig – gråt hvis du vil – det er sunt å kaste tårer. Jo før du gjør det, jo før vil du kunne smile igjen.

26 . Stopp anklager andre for dine problemer. – Graden som du kan nå dine drømmer av, er bare avhengig av i hvilken grad du tar ansvar for livet ditt. Når du klandrer andre for det du går gjennom, nekter du ansvar. Du gir bare makt til andre over den delen av livet ditt.

27 . Ikke prøv å være alt for alle. – Det er umulig å gjøre det, og forsøk vil bare skade deg. Men bare å få en person til å smile kan forandre verden. Kanskje ikke alle, men deres verden. Så begrenset ditt fokus.

28 . Ikke bekymre deg så mye. – Bekymringen vil ikke fjerne imorgen fra byrder, det vil bare frata i dag sin glede. En måte å sikre at hvis noe er verdt å tenke på, spør du dette spørsmålet: “Vil dette være et spørsmål om et år? 3 år? Fem kan være? “Hvis ikke, fortjener det ikke angst.

29 . Stopp peker på hva du ikke vil skje. – Pek alltid på hva du vil skje. Å være positiv er i forkant av hver strålende suksesshistorie. Hvis du våkner hver morgen og tenker at noe fantastisk skal skje i livet ditt i dag, så legger du merke til, ofte vil du oppdage at du har rett.

30 . Slutte å være utakknemlig – Til tross for hvor verdig eller hensynsløs du har det, må du våkne hver dag takknemlig for livet ditt. Et sted er noen desperat kjemper for sine liv. I stedet for å tenke på hva du mangler, prøv å tenke på hva du har.

108 thoughts on “30 ting å slutte å gjøre hvis du har fibromyalgi

 1. My brother suggested I might like this website. He was totally right.

  This post actually made my day. You can not consider simply how so much time I had spent
  for this info! Thanks!

 2. Its like you read my mind! You seem to know a lot about this, like you wrote the book in it
  or something. I think that you can do with some pics to drive the message home a bit, but other than that,
  this is excellent blog. A great read. I’ll definitely be
  back.

 3. Hey there! I simply want to offer you a big thumbs up for your great info you’ve got here
  on this post. I will be coming back to your site for more soon.

 4. Howdy I am so glad I found your web site, I really found you by accident, while
  I was researching on Bing for something else, Anyways I am here now and would just
  like to say thanks a lot for a remarkable post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t have time to read through it all at the
  minute but I have book-marked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will
  be back to read much more, Please do keep up the awesome job.

 5. I got this website from my pal who told me about this web site and
  at the moment this time I am visiting this site and reading very informative articles at this time.

 6. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d definitely donate to
  this excellent blog! I suppose for now i’ll settle for bookmarking and adding your
  RSS feed to my Google account. I look forward to new updates and will share this site with my
  Facebook group. Talk soon!

 7. Hmm it appears like your site ate my first comment (it
  was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted
  and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am
  an aspiring blog blogger but I’m still new to everything.
  Do you have any points for rookie blog writers? I’d genuinely appreciate it.

 8. I am not sure where you’re getting your information, but great topic.

  I needs to spend some time learning more or understanding
  more. Thanks for wonderful information I was looking for
  this information for my mission.

 9. An outstanding share! I have just forwarded this
  onto a co-worker who was doing a little research
  on this. And he in fact ordered me dinner because I found
  it for him… lol. So let me reword this…. Thanks for the meal!!
  But yeah, thanks for spending the time to talk about this topic here on your web page.

 10. Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to
  say that I’ve truly enjoyed surfing around your blog posts.

  After all I’ll be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

 11. Somebody essentially lend a hand to make severely articles I’d state.

  This is the first time I frequented your web page and up to now?
  I amazed with the research you made to create this particular post amazing.
  Wonderful task!

 12. When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time
  a comment is added I get several e-mails with the same comment.
  Is there any way you can remove people from that service?
  Bless you!

 13. We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our
  community. Your website provided us with valuable information to work on. You have done
  a formidable job and our entire community will be thankful to you.

 14. Have you ever considered about adding a little bit more
  than just your articles? I mean, what you say is important and everything.
  Nevertheless think about if you added some great pictures or
  video clips to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with pics and videos, this site could certainly be one
  of the best in its niche. Great blog!

 15. Howdy I am so delighted I found your webpage, I really found you by accident, while I was browsing on Google for something else, Anyways
  I am here now and would just like to say thanks for a tremendous post and a all round entertaining
  blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it all at the minute but I have book-marked it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more,
  Please do keep up the superb job.

 16. Good day! This is my first visit to your blog! We are a group of
  volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche.
  Your blog provided us useful information to work on. You have done a extraordinary job!

 17. Greetings from California! I’m bored to tears at work so I decided to browse your site
  on my iphone during lunch break. I enjoy the knowledge you
  provide here and can’t wait to take a look when I get home.
  I’m surprised at how quick your blog loaded on my cell phone ..

  I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, superb blog!

 18. Hi, I do believe this is an excellent website. I stumbledupon it 😉 I will come back yet again since i
  have saved as a favorite it. Money and freedom is the
  best way to change, may you be rich and continue to help other people.

 19. Hi there, You’ve done an incredible job. I’ll certainly digg it and personally recommend to my friends.
  I am confident they will be benefited from this site.

 20. We are a bunch of volunteers and starting a brand new scheme in our community.

  Your website offered us with useful information to work on.
  You have done an impressive process and our whole neighborhood will probably be grateful to you.

 21. First off I would like to say great blog! I had a quick question which I’d like to
  ask if you don’t mind. I was interested
  to know how you center yourself and clear your head prior to writing.
  I have had trouble clearing my thoughts in getting my thoughts out
  there. I do enjoy writing however it just
  seems like the first 10 to 15 minutes are wasted just trying to figure out how to begin. Any recommendations or tips?
  Appreciate it!

 22. Hello my friend! I want to say that this post is amazing,
  nice written and include almost all significant infos.
  I would like to see extra posts like this .

 23. Woah! I’m really loving the template/theme of this site.
  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s very hard to get
  that “perfect balance” between usability and visual appeal.
  I must say you’ve done a fantastic job with this.
  Additionally, the blog loads super quick for me on Firefox.
  Exceptional Blog!

 24. Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it.
  Look advanced to more added agreeable from you! By the way,
  how could we communicate?

 25. you’re truly a just right webmaster. The web site loading
  velocity is incredible. It seems that you’re doing any distinctive trick.
  In addition, The contents are masterwork. you’ve done a magnificent task on this topic!

 26. Today, while I was at work, my sister stole my iPad and tested to see if it can survive a
  30 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now
  broken and she has 83 views. I know this is entirely
  off topic but I had to share it with someone!

 27. With havin so much content and articles do you ever run into any problems of
  plagorism or copyright violation? My blog has a lot of completely unique content I’ve either authored myself or outsourced but
  it appears a lot of it is popping it up all over the web without my
  agreement. Do you know any techniques to help prevent content
  from being ripped off? I’d certainly appreciate it.

 28. Nice post. I learn something new and challenging on websites I stumbleupon on a daily basis.
  It’s always helpful to read content from other writers and
  use a little something from their sites.

 29. My spouse and I stumbled over here different web page and thought I might as well
  check things out. I like what I see so now i’m following you.
  Look forward to exploring your web page repeatedly.

 30. I am now not positive where you’re getting your info, but great topic.
  I must spend a while learning more or figuring out more.
  Thank you for excellent info I used to be on the lookout for this info
  for my mission.

 31. Please let me know if you’re looking for a article writer for your
  blog. You have some really great posts and I believe I would be a good asset.

  If you ever want to take some of the load off, I’d love to write some material for your blog in exchange for
  a link back to mine. Please send me an e-mail if interested.
  Many thanks!

 32. Pretty nice post. I simply stumbled upon your weblog and wanted to mention that I’ve really enjoyed surfing around your blog
  posts. After all I’ll be subscribing in your rss feed and I’m
  hoping you write once more soon!

 33. An impressive share! I have just forwarded this onto
  a coworker who was doing a little research on this.
  And he in fact bought me breakfast due to the fact that I
  discovered it for him… lol. So allow me to reword this….

  Thank YOU for the meal!! But yeah, thanx for spending the time to discuss this matter here on your web site.

 34. Very nice post. I simply stumbled upon your blog and wished to say that I have really enjoyed
  browsing your blog posts. After all I’ll be subscribing in your feed and I hope you write
  once more soon!

 35. Do you have a spam problem on this site; I also am a blogger,
  and I was wondering your situation; we have created some nice procedures and we are looking to trade
  strategies with others, please shoot me an email if interested.

 36. Heya i’m for the primary time here. I came across this board
  and I find It truly useful & it helped me out much.
  I am hoping to give something again and aid others like you aided
  me.

 37. Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it’s truly informative.
  I am gonna watch out for brussels. I will be grateful
  if you continue this in future. A lot of people will be benefited from your writing.
  Cheers!

 38. Hey would you mind letting me know which web host you’re working
  with? I’ve loaded your blog in 3 different browsers and I must say this blog loads
  a lot quicker then most. Can you recommend a good hosting provider at a reasonable price?
  Kudos, I appreciate it!

 39. You really make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something that
  I think I would never understand. It seems too complicated and very broad for me.

  I’m looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 40. Thanks for the auspicious writeup. It in reality used to be a amusement account it.

  Look complex to far delivered agreeable from you!

  However, how could we be in contact?

 41. Do you have a spam problem on this blog; I also am a blogger, and I was wondering
  your situation; many of us have created some nice procedures
  and we are looking to swap strategies with others, why not shoot me an email if
  interested.

 42. I’m really impressed together with your writing skills and
  also with the layout to your blog. Is that this a paid subject matter or did you customize it your self?
  Either way stay up the nice high quality writing, it is uncommon to look
  a nice weblog like this one these days..

 43. We stumbled over here coming from a different page and thought I might as well
  check things out. I like what I see so i am just following you.
  Look forward to looking into your web page yet again.

 44. Everyone loves what you guys tend to be up too.
  Such clever work and reporting! Keep up the amazing works guys I’ve included you
  guys to my blogroll.

 45. Aw, this was an extremely nice post. Finding the time and actual effort
  to create a superb article… but what can I say… I
  put things off a lot and don’t seem to get anything done.

 46. We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community.
  Your web site provided us with useful information to work on.
  You have performed a formidable activity and our entire neighborhood will likely
  be grateful to you.

 47. My spouse and I absolutely love your blog and find many of your post’s
  to be what precisely I’m looking for. can you offer
  guest writers to write content to suit your needs?
  I wouldn’t mind writing a post or elaborating on many
  of the subjects you write concerning here. Again, awesome site!

 48. I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was good.

  I do not know who you are but certainly you’re going to
  a famous blogger if you aren’t already 😉 Cheers!

 49. Hello! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website?
  I’m getting sick and tired of WordPress because I’ve had problems with
  hackers and I’m looking at options for another platform.

  I would be great if you could point me in the direction of a
  good platform. adreamoftrains best web hosting

 50. Hi there! Quick question that’s entirely off topic.
  Do you know how to make your site mobile friendly? My blog looks weird when browsing
  from my iphone. I’m trying to find a template or plugin that might
  be able to resolve this problem. If you have any recommendations, please share.
  Thank you!

 51. I loved as much as you’ll receive carried out right here.
  The sketch is tasteful, your authored material stylish.
  nonetheless, you command get bought an nervousness over that you wish be delivering the following.
  unwell unquestionably come more formerly again since exactly the
  same nearly a lot often inside case you shield this hike.

Leave a Reply

Your email address will not be published.