22 ‘Schandelijke symptomen’ van fibromyalgie waar we het niet over hebben

Als u met een chronische ziekte leeft, zoals fibromyalgie, bent u mogelijk te bekend met de frustrerende en ongewenste symptomen die het kan veroorzaken. Hoewel er geen reden is om je te schamen voor eventuele symptomen of bijwerkingen die je ervaart, kan het nog steeds beschamend zijn wanneer de hersenmist je doet vergeten wat je zei in het midden van een belangrijke werkvergadering, of een plotselinge uitbarsting van pijn je doet vallen. gerechten die u in de keuken bewaarde.

Hoewel het misschien moeilijk is om te praten over de minder glamoureuze symptomen die fibro kan produceren, is eerlijk en open zijn over de vele manieren waarop het iemand kan beïnvloeden een belangrijke stap om bewust te worden van deze complexe en vaak verkeerd begrepen toestand. Daarom hebben we onze machtige gemeenschap gevraagd om enkele van de “gênante” symptomen van fibromyalgie die ze hebben ervaren te delen, symptomen waar we misschien niet vaak over praten, maar die toch erkenning en begrip verdienen.

Hoewel de symptomen van fibro (evenals sommige bijwerkingen van medicatie) volledig buiten uw controle kunnen zijn, kan het een uitdaging zijn om om te gaan met de fysieke, emotionele en cognitieve effecten die fibro kan veroorzaken. Als u problemen heeft met een van de volgende symptomen, weet dan dat u niet de enige bent.

Dit is wat onze community ons heeft verteld:

1. Hersenmist

“De  mist Fibro neemt de palm”. Er is niets meer schandelijks voor mij dan iemand aan de telefoon te praten, of eigenlijk iedereen in het algemeen, en constant invuloegwoorden te gebruiken omdat ik moeite heb met het vinden van de woorden die ik tijdens het gesprek moet overbrengen. Ik gebruik veel Post-it-notities en stel herinneringen in voor bijna alles. “- Bee E.

”  Niet in staat zijn om te verwerken wat iemand je vertelt en dan onbeleefd lijken om te vragen wat ze meer dan eens hebben gezegd omdat je hersenen misschien wartaal praten.” – Dani S.

”  Absoluut hersenmist. Het is zo schandelijk om mijn gedachtegang midden in de zin te verliezen en niet in staat te zijn een intelligent gesprek te onderhouden of iets helemaal te vergeten dat iemand mij heeft verteld. Het is verschrikkelijk. “- Molly S.

2. Overmatig zweten

”  Volgens mij is het overdreven zweten zonder duidelijke reden. Het onvermogen om de temperatuur van je eigen lichaam te regelen is frustrerend. “- Rachel P.

”  Zweten!  De minste hoeveelheid beweging en ik ben oververhit en het zweet druipt langs mijn gezicht. Ik ben overal op het werk en brand altijd. Het is erg koud buiten en de andere meisjes hebben een extra kachel naast hen en hier ben ik stervende aan een fan! “- Christina K.

“Als een 27-jarige vrouw met fibromyalgie en endometriose lijd ik vaak aan erg slechte opvliegers. Het is beschamend om plotseling te gaan waaien of bepaalde kleding uit te doen in een poging om ongemak te verlichten. “- Emily G.

3. Noodzaak om plannen te annuleren

”  Het meest schandelijke is dat ik de plannen moet annuleren omdat ik me niet goed genoeg voel om te vertrekken. Uiteindelijk bestempelen ze je als ‘die persoon’ “- Lauren H.

“Ik  vind het beschamend om plannen zonder veel opzegtermijn te moeten annuleren. De pijn en / of vermoeidheid zijn meer dan ik enkele dagen kan verdragen en ik moet iets annuleren dat ik echt wilde doen! “- Jan SP

4. Overdrive sensorisch

”  Als er te veel mensen tegelijk praten of te veel lawaai, gaat mijn hoofd overbelast en ik raak zo opgewonden dat het kan ontploffen. Het is erg moeilijk om te verbergen hoe het mij beïnvloedt. “- Annie T.

”  Een ding dat ik niet veel meer kan doen, is kijken” De prijs is goed “. Er is teveel lawaai en geschreeuw. En ik ga naar waar ik het gewoon niet kan zien zoals vroeger. “- Terri S.

5. Lage energie

”  Soms heb ik niet genoeg energie om eenvoudige dingen te doen, zoals douchen of het avondeten voorbereiden voor mijn kinderen of zelfs maar een paar dagen. Ik kan niet uit bed komen om dingen met mijn kinderen te doen. “- Skye L.

“Het complete gebrek aan energie. Ik begrijp dat het mijn fibro is. Anderen zien gewoon lui. “Michelle P.

”  Vermoeidheid. Als het toeslaat, moet ik onmiddellijk gaan zitten, ongeacht waar ik ben. “- Lisa T.

 

6. Gewichtsschommelingen

“Ik ben moe van mijn gewichtstoename. Ik kan het niet afschudden en ik schaam me als ik mensen zie die me eerder kenden. “Leah M.

7. Gastro-intestinale symptomen

”  Gastro-intestinale problemen. Ik voel me altijd ongemakkelijk als ik mijn artsen vertel over mijn gastro-intestinale symptomen, of het nu om misselijkheid, constipatie of diarree gaat. “- Mattie M.

”  Ik heb diarree. Mijn maagproblemen beïnvloeden mijn leven voortdurend. Deze Thanksgiving uit het verleden moest ik gaan zitten en kijken hoe iedereen at. Ik was te bang om mezelf te eten vanwege diarree. Het stopt nooit. Soms ga ik dagen zonder eten daarom. “- Melissa G.

”  IBS [irritable bowel syndrome] en al het mooie   dat daarbij hoort   . Ik moet bepaalde voedingsmiddelen vermijden alleen omdat ik zo gevoelig voor ze ben geworden. Niet alleen voor de pijnlijke symptomen die het met zich meebrengt, maar ook voor krampen, hoofdpijn en uitbraken die gepaard gaan met de inname van ‘slecht voedsel’ “- Ashley A.

8. Musculoskeletale pijn

”  Rug- en beenpijn.” Ik kan niet meer dan 30 minuten per keer zitten, staan ​​of lopen. Ik ben constant in beweging als ik sta of ik moet ergens over buigen. Mensen denken dat je lui bent, maar mijn benen willen letterlijk opgeven! “- Meena N.

”  Ik hou van actief bezig zijn en het bezoeken van plaatsen zoals de dierentuin of de pretparken met vrienden. Maar als ik in een omgeving ben waar ik veel loop, is het beschamend om pauzes te moeten nemen vanwege mijn knieën en heupen. Op de leeftijd van 23 kunnen mensen van mijn leeftijd last hebben van mijn behoefte om te stoppen met roken, en soms vragen ze me nieuwsgierige blikken van oudere mensen of opmerkingen als “je bent te jong om die pijnen te hebben”. Meestal probeer ik zo hard mogelijk te werken, maar dat maakt de pijn alleen maar erger wanneer ik eindelijk een grot maak en een pauze neem. “Shelby C.

9. Uitbarstingen / Bijenkorven

”  De rode uitslag in mijn nek vanuit de lucht. Op een gegeven moment is het slechts op één plaats, soms is alles voorbij. Als je ergens bent, denken mensen soms dat ik een hikkey heb. Het is een beetje gênant. “- Krystina KF

10. Evenwichtsproblemen

”  Mijn balans. Het is erger geworden en ik ben gevallen toen ik mezelf had kunnen redden; degene die buiten het huis van een vriend op haar bloembed lag, was het ergst sinds ze verrast was (ik weet echt niet wat ik heb). “- Lisa SECOND.

11. Gevoeligheid voor geuren

”  Mijn slechte intolerantie voor warmte, geuren en roken. Als ik me netjes kleed en verlang naar een sociale bijeenkomst, begint het gevoel van ongemak met intens zweten en duizeligheid als gevolg van de ‘hitte’ die mijn lichaam waarneemt. Voeg de geur of rook van een keuken toe, thuis of in een restaurant; de barbecue is mijn aartsvijand. Ik wil genieten, maar mijn lichaam weigert en anderen zien mij als een partijpoeper of gewoon te veeleisend. “- Vee Vee Y.

12. Je koud voelen

”  Omdat het zo koud is. Altijd. Ik woon in Texas. Tijdens de zomer draag ik truien en moet ik altijd een jas dragen waar ik ook ga. Het is meer dan 100 graden, dus elke plaats heeft de AC ingesteld en ik probeer mijn handen voldoende op te warmen om in te voelen “- Kristi R.

13. Spiertrekkingen en spasmen

”  Spasmen. Bijna constante trilling, waarvan sommige   enorm zijn   en mensen je met gratie aankijken, omdat je je eigen lichaam niet kunt beheersen. “- Rhian S.

”  Mijn voeten en benen zullen trillen of samentrekken. Ik zal vaak schreeuwen of huilen als het gebeurt omdat het pijn doet. Mensen kijken en maken me ongelooflijk zelfbewust. Ik kan het niet controleren. “- Elyse B.

”  Willekeurige rugspasmen die me niet in staat stellen te lopen terwijl ik in het midden van een winkel ben. Ik hou er niet van om het middelpunt van de aandacht te zijn en niets roept naar me “kijk naar mij” alsof je niet kunt bewegen “. Megan M.

”  Ik heb willekeurige spierspasmen. Het maakt me veel dingen los. “- Danika S.

14. Heb de “sniffles”

”  De constante inademing / hoest / droge mond veroorzaakt door mijn medicijnen. Echt ongemakkelijk voor bepaalde plaatsen en hoesten en nippen. Toen mijn zus haar baby had, hield ik haar vast en nipte, en sommigen dachten dat ze ziek was en een pasgeboren baby knuffelde! Niet doen! Het spijt me, alleen mijn medicijnen laten me zo klinken! “- Granaat D.

15. Aanraakgevoeligheid

”  Wanneer iemand me gaat aanraken, trek ik me altijd terug omdat ik weet dat het pijn zal doen.” – Amanda P.

”  Als ik mensen moet vertellen, knuffel me dan niet of zeg gedag, want het doet te veel pijn.” – Audrey M.

16. Spierzwakte

”  Verlies van grip en beweging in mijn hand dat resulteert in een groot aantal gevallen flacons. Terwijl ik aan het winkelen ben, blijf ik midden in mijn frustratie huilen, niet bezorgd als ik een blikje of een flesje drank niet kan openen. “- Ann W.

”  Als ik huiduitslag heb, worden mijn spieren stijf en zwak. Ik begin raar te lopen en het wordt heel moeilijk om deuren te openen, bukken, enz. Mensen zullen zich veel zorgen maken en vragen wat er gebeurt, ze hebben me net gezien en ik was in orde een dag of een uur geleden. Het is schokkend voor hen en bijna onmogelijk uit te leggen. Boem dan, één dag, één week. wat het ook later is, het lijkt me goed. “- Katrina R.

17. Moeilijk spreken

”  Niet kunnen praten. Ik vergat de woorden, ik struikelde over hen, ik zei woorden die niet logisch zijn. Wat erger is, is dat ik met kinderen werk en dat ouders me soms aankijken en ik voel me zo dom dat ik mijn gedachten niet zonder problemen kan overbrengen. Gewoon schrijven kostte me 15 minuten omdat ik terug moest gaan en woorden moest herschrijven die verkeerd waren gespeld of zinloos waren. “- Marissa E.

”  Ik mix woorden en het komt heel raar uit! Mensen kijken me raar aan omdat het soms [dwaas] klinkt. Fibro-mist is het ergste! Ik bleef maar aardappels zeggen in plaats van donuts. Zo genant. “- Eloise T.

”  Hersenmist … als ik me de woorden niet kan herinneren. Ik zou ergens naar kunnen kijken en niet kunnen onthouden hoe het heet. Het staat precies op het puntje van mijn tong, maar de woorden komen niet. “- Paula D.

18. Incontinentie

”  Incontinentie! Het is heel gęnant, ik moet altijd inlegkruisjes dragen. En net als dat is niet erg genoeg, ik heb willekeurige blaaskrampen. Zoals plotseling en uit het niets, mijn krampen in de blaas en ik moet onmiddellijk gaan. Het heeft ongelukken veroorzaakt. “Morgan V.

”  In feite kan ik elke 15 minuten plassen. Ik dacht dat ik het was, ik had geen idee dat het kwam door fibro! Roadtrips zijn ab ****! “- Shelby LS

19. Intense emoties

”  Met pijn, wanneer het echt erg is, word ik boos, voor pijn, mezelf en anderen. Ik probeer de mensen waar ik mee werk te waarschuwen voor een slechte dag pijn, dat als ik huil of irriteer, zij het niet zijn, het is de pijn. “- Trish G.

20. Gas

”  Gas …” dijo nuff. “- Cindy J.

21. Reageren op plotselinge pijn

”  Het meest beschamende symptoom is de plotselinge kloppende pijn waardoor ik automatisch mijn gezichtsuitdrukking verander en stop met doen wat ik doe, of ik nu op mijn werk ben of met mijn gezin. Wanneer dat gebeurt, merkt iedereen de plotselinge verandering op en vraagt ​​vervolgens wat er gebeurt omdat ik er nog steeds “fit” of “gezond” uitzie. – Katherine L.

“Pijn van spontane shots die soms slopend is”. Ik kan een perfect goede dag hebben en een scherpe pijn komt uit het niets, waardoor ik huiver of zelfs roep van de pijn. “- DeAnna AC

”  Wanneer mijn lichaam plotseling dichtgaat, of wanneer ik niet van de bank kan komen zonder een gênant gegrom te maken. Ik vraag me vaak af of mensen zich realiseren hoeveel moeite het kost om deze dingen te doen. “Terri SA

22. Uitputting

”  Uitputting. Ik kan niets te lang doen of ik word zo moe dat het pijnlijk voor me is om mijn ogen open te houden. Ik moest mijn uren terugbrengen naar mijn werk en ik heb het nauwelijks gehaald. Ik moet een dutje doen om de dag door te brengen. “- Kirsten MR

”  Uitputting en isolatie. Fibromyalgie veroorzaakt me grote vermoeidheid en op mijn beurt ben ik beperkt omdat ik me schaam om niet in staat te zijn dingen te doen zoals vrienden en familie ontmoeten na de hele dag werken “

366 thoughts on “22 ‘Schandelijke symptomen’ van fibromyalgie waar we het niet over hebben

 1. Hello to all, how is the whole thing, I think every
  one is getting more from this web page, and
  your views are nice for new viewers.

 2. When I originally commented I appear to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on every time a comment is added I recieve 4 emails with the exact same comment.
  There has to be a means you can remove me from that
  service? Thanks a lot!

 3. This design is steller! You obviously know how to keep a reader entertained.
  Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Fantastic job.
  I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it.
  Too cool!

 4. Hi there it’s me, I am also visiting this web site daily, this site is in fact pleasant and the people are genuinely sharing good thoughts.

 5. You could certainly see your enthusiasm in the work you write.
  The arena hopes for even more passionate writers such as you
  who aren’t afraid to mention how they believe.
  All the time go after your heart.

 6. My brother recommended I might like this blog. He was
  entirely right. This post actually made my day. You cann’t
  imagine just how much time I had spent for this
  info! Thanks!

 7. Definitely believe that that you said. Your favourite justification appeared to be on the internet the easiest
  thing to keep in mind of. I say to you, I certainly
  get irked while people consider worries that they plainly don’t know
  about. You managed to hit the nail upon the highest and outlined out
  the entire thing with no need side effect , other people can take a signal.
  Will likely be back to get more. Thanks

 8. Thanks for ones marvelous posting! I quite enjoyed reading it,
  you happen to be a great author.I will ensure that I bookmark
  your blog and will eventually come back in the future.

  I want to encourage that you continue your great writing, have a
  nice morning!

 9. Thank you, I’ve recently been looking for information approximately this topic for a long time and yours is the
  greatest I have found out till now. However, what concerning the
  conclusion? Are you certain concerning the source?

 10. I’m not sure the place you are getting your information, but good
  topic. I must spend a while studying much more or figuring
  out more. Thank you for fantastic info I was on the lookout
  for this information for my mission.

 11. Your style is unique in comparison to other people I’ve read stuff from.
  Thank you for posting when you’ve got the opportunity, Guess I’ll just bookmark
  this blog.

 12. I don’t know whether it’s just me or if everybody else experiencing issues with
  your site. It appears as if some of the text within your content are running off the screen. Can somebody else please comment and let
  me know if this is happening to them as well?
  This could be a problem with my internet browser because I’ve had this happen previously.

  Many thanks

 13. Thank you for another informative site. Where else could I get
  that kind of information written in such an ideal manner?
  I have a mission that I’m simply now working on, and I have
  been at the look out for such info.

 14. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog
  and was curious what all is needed to get set up?
  I’m assuming having a blog like yours would cost a
  pretty penny? I’m not very internet savvy so I’m not 100% sure.
  Any suggestions or advice would be greatly appreciated.
  Cheers

 15. Attractive part of content. I simply stumbled upon your site and in accession capital to assert that I get in fact loved account your blog posts.

  Anyway I’ll be subscribing to your feeds and even I fulfillment you access persistently rapidly.

 16. Pretty great post. I just stumbled upon your blog and wanted to mention that I have really loved browsing your blog posts.
  In any case I’ll be subscribing to your feed and I am hoping you write
  again soon!

 17. I am not sure the place you are getting your information, but good topic.
  I needs to spend some time finding out much more or working out more.
  Thank you for great information I was in search of this information for my mission.

 18. I have been exploring for a bit for any high quality articles or weblog posts on this sort of
  space . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this web site.
  Reading this info So i’m happy to exhibit that
  I have an incredibly excellent uncanny feeling I discovered
  just what I needed. I so much undoubtedly will make sure to do not overlook this site and provides it a look regularly.

 19. A motivating discussion is worth comment. I do think that you ought to write more about this topic, it might not be a
  taboo subject but typically people don’t speak about these issues.
  To the next! Many thanks!!

 20. What’s up to every body, it’s my first visit of this weblog; this blog contains remarkable and really excellent
  material for readers.

 21. I do accept as true with all the ideas you have offered to
  your post. They are really convincing and will certainly work.

  Still, the posts are too quick for beginners. May you please prolong them a little from next time?
  Thanks for the post.

 22. Hi there just wanted to give you a quick heads up.

  The words in your article seem to be running off the screen in Safari.
  I’m not sure if this is a format issue or something to do with browser compatibility but
  I figured I’d post to let you know. The layout look great though!
  Hope you get the problem fixed soon. Thanks

 23. I was recommended this web site via my cousin. I’m no longer sure whether or not this publish is written by means of him as nobody
  else know such precise approximately my trouble. You are
  incredible! Thanks!

 24. I was wondering if you ever thought of changing the structure of
  your site? Its very well written; I love what youve got
  to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with
  it better. Youve got an awful lot of text for only having one or
  2 images. Maybe you could space it out better?

 25. Admiring the hard work you put into your site and detailed information you offer.
  It’s great to come across a blog every once in a while that isn’t the same unwanted rehashed information. Excellent read!
  I’ve bookmarked your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.

 26. Howdy! I understand this is kind of off-topic but I
  had to ask. Does building a well-established website like yours require a lot of work?

  I’m brand new to operating a blog but I do write in my journal
  everyday. I’d like to start a blog so I can share my own experience and feelings
  online. Please let me know if you have any kind of suggestions or tips for new aspiring blog owners.
  Thankyou!

 27. Hello there, just became aware of your blog
  through Google, and found that it’s really informative.
  I’m going to watch out for brussels. I will be grateful if you continue this in future.

  A lot of people will be benefited from your writing.
  Cheers!

 28. Hello there! Would you mind if I share your blog
  with my myspace group? There’s a lot of folks that I think
  would really appreciate your content. Please let me know.
  Cheers

 29. certainly like your web site however you have to test the spelling on quite a few
  of your posts. Several of them are rife with spelling problems and I to find it very troublesome to inform the truth then again I’ll certainly come back again.

 30. Hi, I think your web site might be having web browser compatibility problems.
  Whenever I take a look at your site in Safari, it looks
  fine however, when opening in IE, it’s got some overlapping issues.
  I just wanted to give you a quick heads up! Apart from that, fantastic site!

 31. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems
  as though you relied on the video to make your point. You clearly know
  what youre talking about, why waste your intelligence on just
  posting videos to your blog when you could be giving us something informative to
  read?

 32. I was excited to find this web site. I need to to
  thank you for ones time just for this wonderful read!! I definitely
  really liked every little bit of it and i also have you book-marked
  to check out new things on your blog.

 33. Hey there are using WordPress for your blog platform?
  I’m new to the blog world but I’m trying to get started
  and create my own. Do you require any html coding expertise to make
  your own blog? Any help would be greatly appreciated!

 34. Amazing blog! Is your theme custom made or did you download it from
  somewhere? A theme like yours with a few simple adjustements would
  really make my blog jump out. Please let me know where you got your design. Cheers

 35. Hello there! This blog post couldn’t be written any better!
  Looking at this post reminds me of my previous roommate!
  He constantly kept preaching about this. I am going
  to send this post to him. Fairly certain he will have a very good read.
  Many thanks for sharing!

 36. Hello just wanted to give you a quick heads up.
  The text in your content seem to be running off the screen in Chrome.
  I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with internet browser compatibility but I thought I’d post
  to let you know. The design and style look great though!

  Hope you get the problem fixed soon. Cheers

 37. I’m truly enjoying the design and layout of your
  website. It’s a very easy on the eyes which makes
  it much more enjoyable for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme?
  Exceptional work!

 38. hi!,I like your writing very much! proportion we be in contact more
  approximately your post on AOL? I require a specialist on this space to solve my problem.
  May be that’s you! Looking ahead to peer you.

 39. My coder is trying to convince me to move to .net from PHP.
  I have always disliked the idea because of the expenses.
  But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress
  on several websites for about a year and am anxious
  about switching to another platform. I have heard excellent things about blogengine.net.
  Is there a way I can transfer all my wordpress content into it?
  Any kind of help would be greatly appreciated!

 40. I must thank you for the efforts you have put in writing
  this website. I really hope to see the same high-grade blog posts from you in the future as well.
  In truth, your creative writing abilities has inspired me
  to get my own, personal blog now 😉

 41. Hi to every one, the contents existing at this site are in fact remarkable for people experience, well, keep up the good work fellows.

 42. I just could not depart your web site prior to suggesting that I extremely loved the usual info a person supply in your visitors?
  Is going to be back regularly to check out new posts

 43. Its like you read my mind! You seem to know so much about this,
  like you wrote the book in it or something. I think that you can do
  with some pics to drive the message home a bit, but other than that, this is wonderful blog.
  A fantastic read. I’ll certainly be back.

 44. My spouse and I absolutely love your blog and find almost all of
  your post’s to be precisely what I’m looking for. Does one offer guest writers to write content available for you?
  I wouldn’t mind publishing a post or elaborating on a
  few of the subjects you write related to here. Again,
  awesome website!

 45. I truly love your website.. Very nice colors & theme. Did you create this site yourself?
  Please reply back as I’m trying to create my own website and
  would love to learn where you got this from or what the theme is named.
  Cheers!

 46. Hi there excellent website! Does running a blog such as this
  take a massive amount work? I’ve very little understanding of programming but I was hoping
  to start my own blog soon. Anyways, if you have any ideas or techniques for new
  blog owners please share. I understand this is off subject but I just wanted to
  ask. Cheers!

 47. I’d like to thank you for the efforts you’ve put in writing this site.

  I am hoping to check out the same high-grade blog posts from you later on as well.
  In truth, your creative writing abilities has motivated me to
  get my very own website now 😉

 48. A fascinating discussion is worth comment. I believe that you need to publish more on this subject,
  it may not be a taboo matter but generally people don’t
  talk about these topics. To the next! Cheers!!

 49. Excellent site you have here but I was curious if you knew of any community forums that
  cover the same topics discussed in this article?
  I’d really love to be a part of group where I can get suggestions
  from other experienced people that share the same interest.
  If you have any recommendations, please let me know.

  Kudos!

 50. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I
  could add to my blog that automatically tweet my newest twitter
  updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was
  hoping maybe you would have some experience with something like this.
  Please let me know if you run into anything.
  I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 51. Today, I went to the beach front with my kids. I found
  a sea shell and gave it to my 4 year old daughter
  and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell
  to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear.
  She never wants to go back! LoL I know this is entirely off topic
  but I had to tell someone!

 52. Hi, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was
  just wondering if you get a lot of spam responses?

  If so how do you stop it, any plugin or anything you can suggest?
  I get so much lately it’s driving me insane so
  any help is very much appreciated.

 53. That is a very good tip particularly to those new to the
  blogosphere. Simple but very precise information… Many thanks for
  sharing this one. A must read article!

 54. It’s actually a great and helpful piece of info.

  I am glad that you simply shared this useful info
  with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

 55. Thanks for finally talking about >22 `Schandelijke symptomen van fibromyalgie waar
  we het niet over hebben – HEALTHY LIVING AT HOME <Liked it!

 56. Hi there everyone, it’s my first pay a visit at this site, and
  paragraph is truly fruitful designed for me, keep up posting such posts.

 57. magnificent points altogether, you simply won a new reader.
  What would you suggest in regards to your post that you just made some days in the past?
  Any sure?

 58. continuously i used to read smaller posts which as well clear their motive, and that is also happening
  with this paragraph which I am reading here.

 59. You actually make it seem so easy along with your presentation however I in finding this topic to be really one thing
  that I believe I might never understand. It kind of feels
  too complicated and extremely large for me. I am looking forward to your next
  submit, I will attempt to get the dangle of it!

 60. Hello i am kavin, its my first time to commenting anywhere,
  when i read this piece of writing i thought i could also make comment due to this sensible
  piece of writing.

 61. I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was good.
  I don’t know who you are but definitely you are
  going to a famous blogger if you aren’t already 😉 Cheers!

 62. I all the time used to study post in news papers but now as I am a
  user of net so from now I am using net for articles, thanks to web.

 63. Hiya, I’m really glad I’ve found this information. Today bloggers
  publish just about gossips and web and this is really frustrating.
  A good web site with interesting content, this is what I need.
  Thank you for keeping this web-site, I’ll be visiting it.
  Do you do newsletters? Can not find it.

 64. Thank you for your website post. Thomas and I are already saving to get a new ebook on this issue and your article has made people like us to save our money.

  Your thinking really resolved all our queries.
  In fact, in excess of what we had acknowledged just
  before we found your superb blog. We no longer have doubts as well as a troubled mind
  because you have completely attended to all of our needs
  right here. Thanks

 65. Hello, Neat post. There’s an issue together with your web site
  in internet explorer, might check this? IE nonetheless is the market leader and a large portion of other folks will leave out your excellent writing
  due to this problem.

 66. We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our community.
  Your web site offered us with useful information to work on.
  You have done an impressive activity and our entire community will likely be
  grateful to you.

 67. Thanks so much regarding giving me an update on this subject matter on your
  website. Please understand that if a brand new post appears or when any modifications occur on the
  current posting, I would be interested in reading more and knowing how to make good using of those strategies
  you talk about. Thanks for your efforts and consideration of other folks by making this website available.

 68. Thank you for any other magnificent post.
  Where else could anyone get that type of information in such an ideal means of writing?
  I have a presentation subsequent week, and I am
  on the search for such information.

 69. Thank you for sharing excellent informations. Your site is so cool.
  I’m impressed by the details that you have on this blog.

  It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this website page,
  will come back for more articles. You, my friend, ROCK!
  I found simply the info I already searched all
  over the place and simply couldn’t come across. What a perfect site.

 70. Good blog! I truly love how it is simple on my eyes and the data are well
  written. I’m wondering how I might be notified whenever a new post has been made.
  I have subscribed to your RSS feed which must do
  the trick! Have a great day!

 71. Thank you for the auspicious writeup. It actually used to be a amusement account it.
  Look complicated to far delivered agreeable from you!
  However, how can we keep up a correspondence?

 72. I truly love your website.. Very nice colors & theme.

  Did you make this web site yourself? Please reply back as I’m wanting
  to create my own blog and would like to learn where you got this
  from or just what the theme is named. Cheers!

 73. magnificent put up, very informative. I wonder why the opposite experts of this sector don’t realize this.
  You must continue your writing. I’m confident, you have a great readers’
  base already!

 74. May I simply just say what a relief to uncover someone who genuinely understands what they are discussing on the web.
  You definitely realize how to bring an issue to light and make it important.
  A lot more people ought to look at this and understand this
  side of your story. I can’t believe you are not more
  popular because you most certainly have the gift.

 75. With havin so much written content do you ever run into any
  issues of plagorism or copyright violation? My blog has a lot of unique content I’ve either created myself or outsourced but it
  looks like a lot of it is popping it up all over the web without my authorization. Do you know any
  solutions to help prevent content from being stolen? I’d truly appreciate it.

 76. Thank you for the blog post. Thomas and I have already been saving for a new ebook on this issue and your post has
  made people like us to save the money. Your opinions really clarified all our concerns.

  In fact, in excess of what we had recognized
  prior to when we ran into your amazing blog. I no longer nurture doubts including a troubled mind
  because you have really attended to each of our needs right here.

  Thanks

 77. certainly like your web-site but you need to take a look at the
  spelling on quite a few of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I find it very troublesome to tell the reality on the other hand I will certainly come again again.

 78. Thanks for sharing superb informations. Your site is so cool.
  I’m impressed by the details that you have on this web site.

  It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this website page, will come back for extra articles.
  You, my pal, ROCK! I found simply the information I already searched all over
  the place and just couldn’t come across. What a perfect website.

 79. I do accept as true with all of the concepts you have presented for your post.
  They’re really convincing and will certainly work.
  Nonetheless, the posts are very brief for newbies.
  May you please extend them a little from subsequent time?
  Thank you for the post.

 80. A motivating discussion is worth comment. I believe
  that you should write more on this subject, it might not be a taboo matter
  but usually people do not speak about these topics.
  To the next! All the best!!

 81. Howdy this is somewhat of off topic but I was wondering
  if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.

  I’m starting a blog soon but have no coding expertise so
  I wanted to get guidance from someone with experience.
  Any help would be enormously appreciated!

 82. I tend not to drop a bunch of remarks, but i did some
  searching and wound up here 22 ‘Schandelijke symptomen’ van fibromyalgie waar we het
  niet over hebben – HEALTHY LIVING AT HOME. And I do have
  some questions for you if it’s allright. Could it be only me
  or does it seem like a few of these responses look like they
  are written by brain dead folks? 😛 And, if you are writing on additional online sites, I’d like to follow anything fresh you have to
  post. Could you list of all of all your shared pages like your Facebook page,
  twitter feed, or linkedin profile?

 83. I blog frequently and I really thank you for your
  information. This article has truly peaked my interest.

  I will book mark your site and keep checking for new details about once per
  week. I subscribed to your RSS feed too.

 84. Do you mind if I quote a few of your posts as long as I provide credit and sources back to your blog?
  My blog site is in the exact same niche as yours and
  my visitors would genuinely benefit from some of the
  information you provide here. Please let me know if this ok with
  you. Thanks a lot!

 85. I don’t write many comments, however i did a few searching and wound up here
  22 ‘Schandelijke symptomen’ van fibromyalgie waar we het niet over hebben – HEALTHY LIVING AT HOME.
  And I do have a couple of questions for you if you don’t mind.
  Is it just me or does it give the impression like a few of
  these remarks appear like written by brain dead people? 😛 And, if you are writing on additional places, I would like to follow everything fresh you have to post.
  Could you list of the complete urls of all your communal pages like your linkedin profile, Facebook page or twitter feed?

 86. I’m really enjoying the design and layout of your site.
  It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to
  come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme?
  Excellent work!

 87. I would like to thank you for the efforts you’ve put in writing this web site.
  I am hoping the same high-grade website post from you in the upcoming also.
  Actually your creative writing abilities has encouraged me to get my own blog now.
  Really the blogging is spreading its wings rapidly.
  Your write up is a great example of it.

 88. Hello there! This post could not be written any better!
  Reading through this post reminds me of my good old room mate!
  He always kept chatting about this. I will forward this page to him.
  Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!

 89. I think what you published was very reasonable. However,
  think about this, suppose you were to write a killer post title?
  I ain’t saying your information isn’t solid., but suppose you added something that makes
  people want more? I mean 22 ‘Schandelijke symptomen’
  van fibromyalgie waar we het niet over hebben – HEALTHY LIVING AT HOME is kinda boring.

  You should glance at Yahoo’s front page and note how they create post titles to grab people to open the links.
  You might add a video or a pic or two to grab people excited about what you’ve
  written. In my opinion, it could make your blog a
  little bit more interesting.

 90. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest
  twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe
  you would have some experience with something like this.
  Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your
  blog and I look forward to your new updates.

 91. Excellent pieces. Keep posting such kind of information on your page.
  Im really impressed by it.[X-N-E-W-L-I-N-S-P-I-N-X]Hey there,
  You’ve performed an incredible job. I’ll certainly digg it
  and individually suggest to my friends. I’m sure they’ll be benefited from this website.

 92. Right here is the perfect site for anybody who wishes to find out about this topic.
  You know so much its almost tough to argue with you (not that I really would
  want to?HaHa). You certainly put a new spin on a topic that’s
  been discussed for a long time. Wonderful stuff, just excellent!

 93. It’s remarkable to visit this site and reading the views of all friends on the topic of this piece of writing, while
  I am also keen of getting familiarity.

 94. That is very attention-grabbing, You’re an overly professional blogger.
  I have joined your feed and sit up for searching for more
  of your magnificent post. Also, I’ve shared your web site in my social networks

 95. I am really impressed with your writing skills as well as with the
  layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself?
  Anyway keep up the excellent quality writing, it is rare
  to see a nice blog like this one these days.

 96. Undeniably consider that that you stated. Your favourite reason appeared to be at the web the easiest factor to
  keep in mind of. I say to you, I certainly get irked while
  other people think about issues that they plainly do not understand about.
  You controlled to hit the nail upon the top as neatly as outlined out the
  whole thing with no need side effect , other people can take a signal.
  Will likely be again to get more. Thank you

 97. I intended to put you that tiny observation to help say thanks a lot the moment again with the beautiful views you have featured on this page.
  It has been really surprisingly generous of you to present unreservedly exactly what
  some people could have advertised for an e-book to make some money for themselves, certainly considering the fact that you could possibly have tried
  it if you desired. These thoughts additionally acted
  to become a fantastic way to be aware that other people online have the same interest just like mine to grasp much more in regard to this
  condition. I know there are millions of more fun opportunities in the
  future for individuals that look over your blog
  post.

 98. Hey! Quick question that’s completely off topic.
  Do you know how to make your site mobile friendly?

  My website looks weird when viewing from my iphone4. I’m trying to find a template or plugin that might be able to
  fix this problem. If you have any suggestions, please share.
  Thanks!

 99. I’m curious to find out what blog system you’re using? I’m
  having some small security issues with my latest website and I’d
  like to find something more safeguarded. Do you have any recommendations?

 100. An outstanding share! I have just forwarded this onto a friend who has been conducting a little research on this.
  And he actually ordered me dinner because I found it for him…
  lol. So allow me to reword this…. Thank YOU for the meal!!
  But yeah, thanks for spending the time to talk about this topic here on your web site.

 101. I and also my buddies ended up reviewing the great tips and hints located on your web page while then I got an awful suspicion I
  never expressed respect to the web blog owner for
  those techniques. All of the ladies happened to
  be as a result excited to learn them and now have truly been having fun with
  these things. Thank you for simply being so kind and then for selecting this form
  of tremendous guides millions of individuals are really needing to know about.

  My personal sincere apologies for not expressing gratitude
  to sooner.

 102. Pretty section of content. I just stumbled upon your website
  and in accession capital to assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts.

  Any way I’ll be subscribing to your feeds and even I
  achievement you access consistently rapidly.

 103. Thanks for ones marvelous posting! I certainly enjoyed reading it, you are a
  great author. I will be sure to bookmark your blog and will
  eventually come back later in life. I want to encourage you to continue your great
  job, have a nice evening!

 104. Hi would you mind sharing which blog platform you’re working with?
  I’m going to start my own blog in the near future but I’m having a hard time
  deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
  The reason I ask is because your design and style
  seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique.
  P.S Apologies for being off-topic but I had to ask!

 105. First of all I would like to say great blog! I had a quick
  question that I’d like to ask if you do not mind.

  I was interested to find out how you center yourself and
  clear your head before writing. I have had a hard time clearing my thoughts in getting my ideas out.
  I truly do enjoy writing but it just seems like the first
  10 to 15 minutes tend to be wasted simply just trying
  to figure out how to begin. Any recommendations or hints?
  Many thanks!

 106. Hello excellent website! Does running a blog similar to this take
  a massive amount work? I’ve no understanding of coding but I was hoping to start my own blog soon. Anyway, if you have
  any suggestions or techniques for new blog owners please share.
  I understand this is off topic nevertheless I simply had
  to ask. Cheers!

 107. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my
  blog that automatically tweet my newest twitter updates.
  I’ve been looking for a plug-in like this for quite some
  time and was hoping maybe you would have some experience with something like
  this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new
  updates.

 108. Oh my goodness! Awesome article dude! Thank you so much, However I am going through problems with
  your RSS. I don?t understand why I am unable to join it. Is there anybody
  getting identical RSS problems? Anyone who knows the solution will you kindly respond?
  Thanx!!

 109. Hi, i think that i saw you visited my website so i came to “return the favor”.I’m trying to
  find things to improve my web site!I suppose its ok to use a few
  of your ideas!!

 110. That is a really good tip particularly to those fresh to the blogosphere.
  Brief but very precise information? Many thanks for sharing
  this one. A must read article!

 111. Hey there are using WordPress for your site platform? I’m new to the
  blog world but I’m trying to get started and set up my own. Do you require any
  coding knowledge to make your own blog? Any help would
  be really appreciated!

 112. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog
  that automatically tweet my newest twitter updates.
  I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this.
  Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 113. Hi, i think that i noticed you visited my site thus i got here to go back the favor?.I
  am trying to find issues to enhance my web site!I suppose its
  good enough to use some of your ideas!!

 114. Having read this I thought it was really enlightening.
  I appreciate you spending some time and effort to put this article together.
  I once again find myself spending a lot of time both reading and commenting.
  But so what, it was still worth it!

 115. I want to show some thanks to the writer for rescuing me from this condition. Just after looking out through the
  the web and finding proposals that were not beneficial, I assumed my life was well over.

  Living without the presence of solutions to the difficulties you have
  fixed as a result of this website is a serious case, as well as the ones that could
  have in a wrong way damaged my entire career if I hadn’t discovered your blog post.

  That knowledge and kindness in playing with everything was very useful.
  I’m not sure what I would’ve done if I had not encountered such a solution like this.
  I can also now look ahead to my future. Thanks for your time very much for
  your professional and result oriented help. I won’t
  think twice to recommend your web site to any person who should have assistance about this subject.

 116. My spouse and i felt delighted when Edward could finish off his preliminary research out of
  the precious recommendations he had in your weblog. It is now and again perplexing
  to simply happen to be freely giving points most people might have been selling.

  And now we remember we’ve got the blog owner to appreciate for this.
  The main illustrations you’ve made, the simple website navigation, the relationships you
  can help foster – it’s mostly awesome, and it’s really making
  our son and our family believe that this matter is excellent, and that’s pretty vital.
  Many thanks for everything!

 117. Thank you for sharing superb informations. Your web-site is so cool.
  I am impressed by the details that you’ve on this site.
  It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back
  for extra articles. You, my pal, ROCK! I found simply
  the info I already searched everywhere and just couldn’t come across.

  What a great website.

 118. Great post. I was checking constantly this weblog and I’m inspired!
  Very helpful information particularly the last part 🙂 I care for such info a lot.
  I used to be seeking this particular information for a
  very long time. Thank you and good luck.

 119. An outstanding share! I’ve just forwarded this onto a colleague who was doing a little research on this.

  And he in fact bought me dinner simply because I
  stumbled upon it for him… lol. So allow me
  to reword this…. Thank YOU for the meal!! But yeah,
  thanx for spending the time to discuss this matter here on your site.

 120. I am really impressed along with your writing talents as smartly as with
  the structure to your blog. Is this a paid theme or
  did you modify it your self? Either way keep up the
  excellent high quality writing, it’s rare to see a nice blog like this one these days.

 121. I’m amazed, I have to admit. Seldom do I encounter a blog that’s both equally educative and amusing,
  and let me tell you, you have hit the nail on the head.
  The issue is an issue that not enough folks are speaking intelligently about.
  I’m very happy that I came across this in my search for something regarding this.

 122. I think this is among the most vital information for me.
  And i am glad reading your article. But wanna remark on few general things, The web
  site style is ideal, the articles is really great :
  D. Good job, cheers

 123. hey there and thank you for your information – I have definitely picked up anything new from right here.
  I did however expertise some technical issues using this
  website, since I experienced to reload the website a lot of times previous to I could get it to load properly.
  I had been wondering if your web host is OK? Not that I am complaining, but slow
  loading instances times will often affect your placement in google and can damage your high-quality score if advertising
  and marketing with Adwords. Anyway I am adding this RSS
  to my email and can look out for a lot more of your respective
  intriguing content. Ensure that you update this again very soon..

 124. Hi! Someone in my Myspace group shared this site with us so I came to look it over.
  I’m definitely loving the information. I’m bookmarking and will be tweeting
  this to my followers! Wonderful blog and excellent style and design.

 125. Whats up very cool website!! Man .. Beautiful
  .. Wonderful .. I’ll bookmark your site and take the feeds additionally…I’m
  satisfied to find a lot of useful info here within the post, we want develop more techniques in this regard, thanks for sharing.

 126. My brother recommended I might like this web site.

  He used to be entirely right. This submit actually made my
  day. You can not imagine simply how a lot time I had spent for this info!
  Thank you!

 127. Heya! I realize this is kind of off-topic but I needed to ask.
  Does running a well-established blog like yours require
  a large amount of work? I am completely new to operating a blog however I do write in my journal every day.
  I’d like to start a blog so I will be able to share my
  experience and views online. Please let me know if you have any kind of recommendations or tips for new aspiring bloggers.

  Appreciate it!

 128. Hi there! I just wanted to ask if you ever have any trouble with hackers?
  My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing months of hard work due to
  no back up. Do you have any solutions to stop hackers?

 129. I’m rerally enjoying the design and layout of your website.
  It’s a very easy on thee eyes which makes it much mire pleasant for me to come
  here and visit more often. Did you hire oout a designer to create your theme?

  Outstanding work!

 130. Hello, i think that i saw you visited my blog thus i came to return the
  favor?.I’m attempting to find issues to enhance my site!I guess its ok to use a few of
  your ideas!!

 131. Heya i’m for the first time here. I came across this board and I to find It
  truly useful & it helped me out much. I hope to offer one
  thing back and help others like you helped me.

 132. Thanks for the auspicious writeup. It in truth was once a amusement
  account it. Glance complicated to far delivered agreeable from
  you! By the way, how could we keep in touch?

 133. Wow, marvelous weblog structure! How long have you ever been running a blog for?
  you make blogging glance easy. The full glance of your web site is fantastic, let
  alone the content!

 134. I’m extremely inspired together with your writing talents as well as with the structure in your blog.
  Is that this a paid topic or did you modify it yourself? Anyway
  stay up the excellent high quality writing, it’s rare to peer a nice blog like
  this one today..

  My webpage … Rise Male Enhancement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *