Fibromyalgi og coronavirus (COVID-19): forholdsregler, råd og bevissthet

Hvis du har   fibromyalgi   og er bekymret for koronaviruset (COVID-19). Så er det noen få ting du bør vite om   fibromyalgi   og coronavirus.

Oversikt

Coronavirus er en familie av virus, preget av symptomer som rennende nese, sår hals, feber og tørr hoste. Deres sykdom kan være mer alvorlig for eldre mennesker og personer med et svakt immunforsvar. Denne sykdommen rammer også personer med andre medisinske tilstander som astma,   hjertesykdom  eller   diabetes  .

Fibromyalgi er en lidelse som er preget av muskel- og skjelettsmerter med symptomer som smerter, tretthet, søvnløshet, hukommelse og humørproblemer. Denne sykdommen er hovedsakelig hos kvinner. På grunn av denne sykdommen kan ikke folk utføre sine daglige rutineoppgaver, og noen mennesker kan ofte ikke jobbe i det hele tatt.

I en grunnleggende antagelse kan personer med fibromyalgi få koronavirus, og det kan være dødelig. Forutsatt at fibromyalgi bare er et kronisk utmattelsessyndrom og koronaviruset er en familie av virus som gjør mennesker syke. Personer med fibromyalgi kan fremdeles bekjempe koronaviruset, fordi til tross for at de har smerter i muskel- og skjelettet, kan immunforsvaret deres ha tilstrekkelig kapasitet til å bekjempe virus. Leger har imidlertid ikke vist at denne teorien er medisinsk korrekt.

Leger og forskere prøver å gjøre en kur mot coronavirus, samt for fibromyalgi. Personer med fibromyalgi har ingen kur for tilstanden sin, noe som kan frigjøre dem helt fra smerter. Imidlertid har de et støtteapparat der de opprettholder kontrollen over kosthold og andre øvelser. Noe som gir dem litt smertelindring.

For coronavirus kan du også ha et støttesystem, som lar deg bekjempe coronavirus.

Kjemper med COVID-19

Når viruset sprer seg i ditt område, bør du gjøre følgende:

  • Hvis du er på et travelt eller overfylt sted, bør nesen og munnen din tildekkes ved hjelp av en maske.
  • Du bør regelmessig ta sink, A-vitamin, ikke mer enn 8000 enheter om dagen, og   vitamin C  ,    og E og hyllebær. (de er alle i ett ViraPro ™ -produkt). Dette vil øke immunforsvaret ditt. Og det er et annet ProBoost ™ -tilskudd som hjelper til med å øke immunforsvaret.
  • Siden viruset sprer seg raskt, bør du øyeblikkelig unngå overfylte steder. Fordi hvem som helst kan ha viruset, og det kan spre seg når det er i lufta fordi den smittede hoster uten maske.
  • Hold halsen fuktig, fortsett å drikke vann hvert 10. til 15. minutt.

Pandemisk koronavirus og fibromyalgi er kronisk tretthet

Det er en vanlig pandemisk  virus  . som strekker seg nesten over hele verden. Hvis du bor i et område der du allerede har truffet, bør du ta forholdsregler for å holde deg trygg. Når det gjelder personer med fibromyalgi, kan coronavirus smitte deg hvis du ikke tar vare på deg selv. Viruset kan påvirke hvem som helst, men for mennesker som allerede har andre medisinske tilstander, er det dødelig.

Men når det gjelder antakelsen, kan personer med fibromyalgi ikke ha noen innvirkning på immunforsvaret på grunn av deres tilstand. Immunsystemet hans er like sterkt som et normalt menneske. Imidlertid venter vi fortsatt på at forskere og leger skal bevise teorier om   fibromyalgi og coronavirus.  enten det er sant eller galt.  

Fra  Chronicoid-  samfunnet   Vi foreslår at du tar forholdsregler og er trygg mot utbruddet av COVID-19-pandemien. Og ta tilskuddene som er nevnt over for å holde immunforsvaret sterkt for å bekjempe viruset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *