Fibromyalgie beïnvloedt de manier waarop zij spreken en zich uiten

Spraakstoornissen kan een symptoom van fibromyalgie. Patiënten rapporteren vaak een aantal zaken van de cognitieve prestaties met inbegrip van geheugenverlies, moeite met concentreren, moeilijkheden met spreken, moeite met het begrijpen letters en cijfers, het onvermogen om het woord dat u wilt vinden, denk dat een ding, zegt of iets te schrijven anders, etc.

Beeldresultaat voor sprekende foto =

manifesteert spraakstoornissen bij mensen met fibromyalgie, vooral bij vrouwen. Het is een probleem van velen met fibromyalgie en komt ook voor bij myalgische encefalomyelitis. Patiënten hebben soms problemen met hun mening en expressie. Het is iets dat ze eerst moeilijk kunnen accepteren, maar uiteindelijk kunnen de patiënt en zijn omgeving leren om met hem samen te leven.

Oorzaken van spraakproblemen

Angst en angstaanvallen kunnen een reeks problemen veroorzaken die kunnen leiden tot spraakproblemen en problemen om uw gedachten naar uw hersenen te brengen. Getraceerde spraak is wanneer je woorden een zin-mix-volgorde zeggen. Het staat bekend als dysartrie en het probleem is niet echt in je eigen woorden.

Het probleem is meestal met de spieren die worden gebruikt om te praten. Het is hetzelfde als wanneer je te veel alcohol drinkt en je spieren niet goed werken. Het is mogelijk dat wat je hebt angst en angst is, spraakproblemen kan veroorzaken en andere symptomen die lijken op spraakstoornissen.

Een van de belangrijkste redenen waarom sommige mensen woorden verwarren, is omdat angst het erg moeilijk maakt om de hersenen te focussen. Andere vrij normale problemen kunnen ook spraak beïnvloeden. Als we bijvoorbeeld moe zijn, zijn we meer geneigd om spraakstoornissen te vertonen, omdat de hersenen niet functioneren met dezelfde behendigheid als wanneer we rusten.

Spraak is ook de bijwerking van veel medicijnen die worden gebruikt om angststoornissen te behandelen. In feite werken deze medicijnen als spierverslappers en is het moeilijker om de spieren van de mond en het gezicht te bewegen.

Heeft fibromyalgie invloed op uw gesprek?

Als iemand tegen je praat en moeite lijkt te hebben met spreken, of als je spreekt en woorden in zinnen worden gemengd, kan dit een symptoom zijn van fibromyalgie en myalgische encefalomyelitis. Deze twee aandoeningen hebben overeenkomsten en zijn ook moeilijk om een ​​persoon te herkennen, omdat ze vaak geen fysieke symptomen vertonen.

Het is belangrijk om te onthouden dat als u in het gezelschap bent van een persoon met een van deze ziekten, u waarschijnlijk pijn zult lijden en vele andere symptomen, zoals angst, die u het gevoel kunnen geven dat er iets misgaat in uw hersenen.

Onze hersenen zijn misschien wel het belangrijkste deel van ons lichaam, en diep van binnen zijn veel angstpatiënten bang dat hun hersenen ze zullen falen. Ze maken zich zorgen dat er iets mis is in hun hersenen, zoals een tumor of multiple sclerose, en deze zorgen zullen weer een angstige spraak veroorzaken. Dystobieën zijn een voorbeeld van angstsymptomen die het slachtoffer ongelofelijk eng kunnen vinden.

Het komt vaak voor bij mensen die lijden aan angstaanvallen, maar in de meeste gevallen zegt het niets over de gezondheid van uw hersenen. U kunt een probleem hebben dat duidelijk spreekt. Het lijkt erop dat de tong opzwelt en niet normaal reageert. U merkt misschien dat het een lisp lijkt te hebben. De slechtste situatie is voor mensen die op het werk moeten praten. Ze moeten duidelijk communiceren.

Woorden gaan niet goed en de persoon kan de woorden niet vinden, zelfs de meest voorkomende. Soms worden complete zinnen ergens tussen de hersenen en de mond gemengd. Hij lijkt ook erg snel buiten adem te zijn en zijn woorden vervagen. Bovendien voelen ze dat ze niet diep kunnen ademen. Dan zijn ze geneigd om voorzichtiger te zijn wanneer ze denken voordat ze spreken en proberen ze zich meer te concentreren. Je weet wat je bedoelt, maar het specifieke woord komt niet uit en de verwarrende zinnen.

Sommige mensen hebben een constant droge mond, en de eerste keer dat ze ‘s morgens wakker worden, voelt de keel zich gesloten, ruw en droog, en ze moeten meestal een kop of twee thee drinken voordat ze voelen dat ze correct kunnen spreken. . Het gevoel van onderdrukking in de keel is een veel voorkomend symptoom van fibromyalgie.

voelde pijn in de nekbeenderen, het gevoel kan als een zere keel of een strakke band rond uw nek voelen. Zelfs slikken is erg moeilijk, maar na verloop van tijd opgelucht, meestal moet je gewoon een of twee kopjes thee of andere hete thee nemen, maar het is erg saai.

Er kunnen ook de langetermijneffecten zijn van hoge doses medicijnen en misschien tijd om de dosis aan te passen of zelfs over te schakelen op verschillende medicijnen of zelfs natuurlijke alternatieven te proberen als uw arts hiermee instemt.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *