Rengjør ditt lymfesystem og unngå fibromyalgi, fedme, hevelse og mer.

Naturlige metoder for rensing av lymfesystemet

Sannheten er at folk flest aldri har hørt om lymfatisk drenering eller til og med lymfesystemet. Dette skyldes at du ikke snakker om det ofte; Men i 2012 gjorde forskere fra USC denne uttalelsen: “… lymfesystemet er ikke mindre viktig enn blodsirkulasjonssystemet for menneskers helse og velvære”. Les videre for å lære mer om dette systemet som har blitt lite utforsket, men med samme betydning som noe system i kroppen vår. Oppdag hvordan rengjøring av  lymfesystemet gir mange fordeler for helsen din.

hvordan å rengjøre lymfesystemet

Forskere fant at lymfesystemet er avgjørende for både vevsreparasjon og kontroll av betennelse i de fleste organer i menneskekroppen.

Obstruksjonen av drenering av lymfesystemet, gir opphav til et forverret immunsystem, eller til og med svulster i lymfatiske ganglier. Selv om du trener kroppen din hver dag, er det også nødvendig å trene ditt lymfesystem, slik at det dreneres riktig. Å holde lymfesystemet i god form er nødvendig for optimal helse.

Hvorfor du må avgifte ditt lymfesystem

Du vet sikkert sikkert at vi blir utsatt for en stor mengde toksiner hver dag, for å være mer spesifikk om 82 000 forskjellige toksiner.

Når giftstoffer akkumuleres og du ikke har gjort avgiftning, blir systemet og organene overbelastede og kompromitterer vår generelle helse.

Det er her  lymfesystemet  kommer inn i spill. Lymfesystemet renser væsken som omgir kroppens celler ved å fjerne urenheter og avfallsprodukter. Dette hjelper kroppens celler til å fungere skikkelig.

Et usunt lymfatisk system kan føre til alvorlige helseproblemer som fibromyalgi, multippel sklerose, kronisk utmattelsessyndrom, fedme, smerte og ubehag, oppblåsthet og problemer med fordøyelsen.

Naturlige metoder for dyp rensing av lymfesystemet

Drikk nok vann

Kroppen din trenger omtrent en ss vann per pund (0,45 kg) for å holde seg godt hydrert og holde lymfevæsken rennende riktig.

Spis nok grønnsaker

Få nok vitaminer C og B. Unngå matvarer som er vanskelige å fordøye, spesielt fettstoffer, animalske produkter og spesielt sukker. Unngå bearbeidede matvarer som inneholder kunstige konserveringsmidler, aromaer og farger. Spis rå nøtter, frokostblandinger og avokadoer for å få de essensielle fettsyrene ditt lymfesystem trenger.

Spis rå frukt og grønnsaker

Spis rå frukt og grønnsaker, som inneholder enzymer som fungerer kraftig for å rense lymfesystemet. Drikk sukkerfri tranebærjuice fortynnet for å emulgere fettet i lymfesystemet.

urter

Ta rent urter alene eller i te eller tinktur for å rense lymfesystemet. Noen av urter som er nyttige for rensing av lymfesystemet inkluderer astragalus, krystallkløver, echinacea, den gyldne segl, phytolac og den vilde indigo.

Rengjøring av lymfesystemet med urter

Følgende seks urter kan tas alene eller i kombinasjon av to eller flere urter i te eller tinktur.

Echinacea

Echinacea spp .) Ikke bare er det en kraftig immunstimulering, Echinacea kombinerer godt med talus for å redusere overbelastning og hevelse i lymfesystemet.

Lag en avkok med 2 ts tørket echinacea per kopp vann. Kok og simer i 15 minutter. Drikk 1 kopp, tre ganger om dagen. Eller ta en teskje tinktur tre ganger om dagen.

Astragalus

Astragalus membranaceus ). Kineserne har brukt astragalus, som de refererer til som  huang qi , i mer enn 2000 år.

“Huang qi” betyr “styrke vitale kraft.” I tillegg til å styrke livskraften, er talus et utmerket rensemiddel av lymfesystemet. Sammen med echinacea, lindrer det overbelastning og betennelse i kroppen.

Astragalus finnes først og fremst som et skjær eller i kapsel eller tablett. Fordi strømmen kan variere sterkt med denne urt, er det best å følge pakken retninger for en optimal dose.

bladene

Galium aparine ). Kjent hovedsakelig som en rensemiddel i blodet og urinveiene, forbedrer bladene også funksjonen til lymfesystemet og reduserer overbelastning og betennelse i vevet.

Denne urt forbedrer lymfesystemets evne til å behandle giftstoffer og kombinerer godt med fytoplank (se nedenfor).

For knivteen, bruk 2 til 3 teskjeer av tørket urt (stammer og små blader) per kopp vann. Drikk en kopp tre ganger om dagen. Som alternativ bruk 1/2 til 1 teskje tinktur tre ganger om dagen. Unngå bruk av kniver hvis du lider av diabetes eller har diabetiske tendenser.

Golden seal

Hydrastis canadensis ). I tillegg til å ha antiinflammatoriske egenskaper, stimulerer den gylne tetningen lymfatisk rensing. Bruk 1/2 til 1 teskje tørket urt per infusjonskopp. Drikk 3 kopper om dagen eller ta 1/2 til 1 teskje tinktur tre ganger om dagen.

Fitolaca

Phytolacca americana ). Phytolac er en nyttig urt for å forbedre lymfestrømmen. Det fungerer bra for adenitt, tonsillitt, laryngitt, betennelse i kjertlene, kusma, mastitt.

Ta en teskje 1/3 av den tørkede roten per kopp vann og kok i ovnen i 15 minutter for å avkjøle. Et annet alternativ er å ta en teskje 1/8 til 1/4 av tinkturen, tre ganger om dagen. Ikke øk dosen – urten har kraftige avføringsvirkninger som kan være skadelige i store doser.

Forsiktig:  Phytolaccus kan være giftig. Urten bør kun brukes under tilsyn av en kvalifisert ekspert i riktig bruk av denne urt. Phytolac bør ikke brukes av gravide og ammende kvinner, eller hos personer med lymfocytisk leukemi eller gastrointestinal irritasjon.

Wild Indigo Root

Baptisia tinctoria ). The Wild Indigo, bidrar til å ødelegge skadelige mikrober i kroppen og renser lymfesystemet, forbedrer lymfestrømmen og reduserer hevelse av lymfekjertlene.

For å få et kraftig urte renseprodukt, kombinere indigo rot med blad og phytolac. Det kan tas som avkok med 1/3 teskje tørket rot per kopp vann.

Kok over lav varme 15 minutter og drikk en kopp tre ganger om dagen. Eller ta 1/4 til 1/2 teskje av tinktur tre ganger om dagen. Ikke bruk wild indigo hvis du er gravid eller ammer.

Trening er viktig

kvinne-doing-øvelser-vekter

Kroppen har ikke annet organ enn hjertet til å pumpe lymfene. Det betyr at lymfen er basert på dyp pusting og øvelser for å bevege seg.

Mens du utfører rensing av lymfesystemet, sørg for å øke aerob trening – prøv rask gange, hopper på en mini-trampolin eller jogging (link). I tillegg er det viktig å ta tid til å trene dyp pusting og øvelser for å hjelpe pumpen lymfet med frisk oksygen.

Dyptgående rensing av lymfesystemet er nøkkelen til effektiv langsiktig vekttap og god helse. Det er også nøkkelen til å oppleve stor helse og liv  uten smerte .

Rengjør ditt lymfesystem med lymfatisk drenering

  1. Legg fingrene på nakken like bak ørene, med en hånd på hver side av nakken.
  2. Skyv huden på nakken din fast, arbeid med fingrene ned i nakken og bort fra ørene dine. Ta 10 massasjer til å jobbe fra ørene dine nedover.
  3. Legg hendene på innsiden av skuldrene dine langs kragebenet, med en hånd på hver side av nakken.
  4. Skyv huden langs skuldrene på innsiden av kragebenet og masser innover fem ganger.

Du kan gjøre det selv eller noen andre, selv om du prøver å få en full massasje som inkluderer lymfatisk drenering.

Merk:  Kvinner som er gravide eller ammer, bør ikke rense lymfeknuter, eller personer med diabetes eller andre kroniske helseproblemer, unntatt under tilsyn av en kvalifisert helsepersonell.

Hvordan avgifte ditt lymfesystem med ricinusolje

Prosedyren er veldig enkel. Alt du trenger å gjøre er å bruke oljen på forskjellige deler av huden. For lymfatisk stimulering påføres bare ricinusolje på underlivet.

Ta en bomullsklut foldet i flere lag og kaldpresset ricinusolje. Matte kluten i oljen og påfør den på huden. Du kan gå hele natten. Castorolje vil øke sirkulasjonen av lymfatiske væsker, redusere betennelse og forbedre fordøyelsessystemet.

Svette i badstuebad

Perspiration er en av de beste måtene å kvitte seg med giftstoffer. Badstubadene øker temperaturen på kroppen vår og stimulerer dermed svettekjertlene. Giftstoffer som kobber, bly, natrium, kvikksølv og andre farlige kjemikalier utskilles gjennom svette.

Loading...

One thought on “Rengjør ditt lymfesystem og unngå fibromyalgi, fedme, hevelse og mer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *