Fibromyalgi og smerter i bena. Alle bør vite.

Por:  Qan Lil Sis

Lider du med fibromyalgi smerte i bena? Smerten som er knyttet til anbudspunkter og utløserpunkter på flere steder? Selv om vi ofte refererer til dem som ømte   poeng , er de faktisk ganske ømme   områder  .

Jeg må fortsatt møte noen med fibromyalgi som bare har et   poeng  av smerte eller følsomhet. (Men begge anbudspunkter og områder med generell smerte brukes fremdeles til diagnose) Og fordi anbudspunktene avviger fra triggerpunktene, refererer artikkelen også til “triggerpoengene” for en dypere diskusjon om   TRP ‘  i s fibromyalgi.

Nå beskriver de fleste med fibro en “sone” av smerte som utstråler til de omkringliggende sener eller utløserpunkter. Ofte er det involvering med tilhørende sener, ligament eller   TRP   (triggerpunkt). Dette er årsaken til at smerten utstråles eller forstørres.

Ta for eksempel de følsomme punktene på innsiden av kneet. Dette området kan forlenge et gjennomsnitt på 2-4 tommer over og under innsiden av kneet. Så det er mer sanselig å referere til å kalle dette et  område   med smerte, spesielt når det gjelder arbeidsløsninger. Ja, det er mange ømmer i underkanten av fibro kroppen.

Enkelte daglige aktiviteter (ADL) kan forverre Fibromyalgi Leg smerte

Eksempler sitter i lengre perioder, står på ett sted, beveger seg eller endrer vekt mens du står, kjører, reiser, rengjør aktiviteter etc.

Hva annet kan forverre fibromyalgi smerte i bena? Trigger poeng, inaktivitet, tap av muskelmasse, ryggsmerter, iskias, felles deltakelse, visse medisiner, forkjølelse / influensa og mer. Den interessante tingen om fibromyalgi relatert til bein smerte er at det ikke betyr noe om du står, sitter eller ligger ned.

Forsyningen til smerte i den nedre kvadranten i fibro kroppen er bare større på grunn av utløser poeng vevd i muskel lag og ekstremt følsomme områder som ikke er direkte relatert til noen aktivitet eller trening.

Det resulterer i fibromyalgi Leg smerte når styrke og smidighet går tapt.

Den lengste og mest brukte muskelen i benet (også kjent som sartorius muskel i quadriceps-området) er ansvarlig for mye av vår mobilitet i den nedre kvadranten av fibro kroppen. Her i det tilstøtende bildet har jeg lurt disse områdene som forårsaker de fleste smerter i den nedre fibro kroppen. 

Når kondisjonen fra denne muskelen og de omkringliggende musklene blir, svekkes alt rundt dette området også sener og ledbånd.

Agility kan gå tapt, og disse “områdene” av interesse for å være bredere fremdeles (som vist i det nærliggende diagrammet), med smerten av følsomme punkter som sprer seg både over og under plasseringen av det virkelige punktet inne i kneet. 

Følsomme flekker i glutealområdet kan også utstråle smerte ned i beinet, ofte på sidene og baksiden av beina. Høft- og benpine kan skyldes at Illiotibialbåndet (utenfor bena) strekker seg fra hofteområdet på den ene siden av hvert ben, og når dette området er stramt, kan det forårsake stikkende smerter og alvorlig stivhet.

Svakhet og / eller smør i hofteavledere kan også forårsake ekstrem stivhet og redusert mobilitet. Illiotibial band syndrom (ITBS  ) kan forekomme hos idrettsutøvere gjennom repetisjon og overbruk, men denne smertefulle tilstanden er ikke uvanlig for personer med fibromyalgi.

Nå er det når det er en viss kontrovers. Er fibrene forverret eller er disse punktene / områdene av fibro kroppen blitt svakere? Lider du av kronisk myofaskial smerte i den øvre delen av fibromyalgi? Det kan være grunnen til at du føler at smerten i benet ditt blir verre, da det er mange lag med utløserspisser i underkroppen.

En ting å vurdere med fibromyalgi og smerte i beina er at enhver stilling som holder seg for lang, for eksempel sitte eller stå, kan øke smerte og aktivere utløserpunkter  . De følsomme punktene vil alltid være der på noe nivå, men de er utløserpunkter som utløses av repeterende bevegelser eller som er i posisjon for lenge.

Jeg sier det ofte, jeg anbefaler ikke å sitte lenge på første ting om morgenen. Når vi skal ligge i sengen for å sitte først om morgenen, skaper dette bare stivhet i nedre rygg, hofter, ben og knær.

Jeg måtte begynne å tenke utenfor boksen, og dette er da jeg satte meg for å lage bestemte fibroøvelser og begynte å jobbe med min smertestillende smertestillende smerte på en måte som jeg ikke hadde gjort før. Dette betyr ikke at vi kan “kurere” all smerte gjennom kroppens kondisjon, men når styrken og smidigheten går tapt, lider alt. Så nå må vi se på hva som vil motvirke dette fenomenet som har blitt så vanlig i fibro i dag.

Konsekvent kondisjonering for fibro kroppen

Folk spør “hvordan å gjøre øvelser med fibro?” Men det største spørsmålet bør være “hvordan kan ikke?” Dette er aldri alt eller ingenting.

Selvfølgelig får jeg det. Men se, vi må nærme denne tilstanden når det gjelder condition, smertelindring ikke bare midlertidig. I hovedsak ønsker vi og trenger å skape mer   langsiktig   smertelindring og påfølgende uavhengighet med alder med kronisk sykdom.

Dette er godt verifisert og jeg ble en fysisk trener og studerte mye for å skape treningsrutiner og samtidig innlemme måter å redusere alvorlighetsgraden av daglige aktiviteter som kan forverre smerten i fibrospesifikke ben.

Ofte, på slutten av en bestemt dag, kan smertestillende fibromyalgi i beina være enda større enn kroppens øvre smerte. Selv om de helt sikkert forholder seg til hverandre, etter å ha satt mye tid eller på en jobb eller en datamaskin, er ben og sener ofte den første som berøres.

Det er viktig å vite at disse er de daglige aktivitetene som kan være skadelige for en fibro kropp og ikke betinges gjennom sikker og effektiv trening. Det er noen aktiviteter i dagliglivet, som for eksempel å rense et badekar eller å løfte tunge gjenstander feil, som virkelig kan være skadelig for en fibro kropp, mens fysisk trening fokuserer på å faktisk “beskytte” kroppen og bygge en sterkeste motstand og fundament.

Hva med sensitive områder og blåmerker?

Bruising og ømhet kan oppstå med smerter i bena, spesielt hvis du har en tendens til åreknuter som vil forårsake mer press rundt disse sårbare områdene. Selv om vi ønsker å være forsiktig med en invasiv prosedyre for årenes helse, kan det være nyttig å ta opp om bukende årer eller til og med edderkoppårene blir mer fremtredende. Dette kan skje med menn og kvinner.

Noen andre symptombehandlinger for Fibromyalgi Leg smerte

Den myofasciale behandlingen

Det kan være nyttig å eksperimentere med “rullende” lys på en skumrulle eller jobbe med en terapeut som har erfaring med myofascial frigjøring. Det trenger ikke alltid å være ekstremt smertefullt for “arbeidet” av disse områdene, men det er en fordel å lære å jobbe med disse berørte punktene / områdene på en måte som er helbredende, det er ikke skadelig for fibro kroppen.

Bowen terapi   utført av en terapeut utdannet i Bowen kan også være svært gunstig. Med Bowens terapi lærer kroppen å justere og slappe av til muskelstimulering og slippe ut. Mange rapporterer positive resultater fra Bowen-behandlingen, og vi anbefaler på det sterkeste at du gir en test.

De følsomme punktene Behandling

En annen nyttig Rx bruker   kompresjonsslitasje   på bena og knærne når det er nødvendig, selv før og etter trening. Vi har eksperimentert med ulike typer komprimering de siste årene, har på seg strømpebukser, ermer og også gjør våre egne kutte gamle sokker og andre stykker materiale for å finne det som fungerer best ved forskjellige kompresjonshastigheter. Dette kan øke sirkulasjonen, lindre “følsomme” sener og lindre smerte i de berørte områdene.

Ow ryggsmerter er åpenbart et annet emne for fibromyalgi ben smerte, unntatt i ett aspekt. Ryggsmerter involverer ofte den sciatic nerven som kan rediere alvorlig smerte i ett ben eller det andre.

Jeg har nylig eksperimentert med en spesiell type terapi trykkpunkt for å gi betydelig lindring. Det er puter Nature   “beActive”  spenne. Jeg liker å bruke om natten og noen ganger hele natten, tror jeg sannheten er at jeg har mindre nedre rygg og ben smerter om morgenen.

Trykkkompressions slitasjepunkt
“BeActive” Brace

Hvis for påvirket av fibromyalgi smerter i bena, er det mange måter du kan støtte dette området gjennom bevegelse, styrke og omfanget av bevegelse øvelser tilnærming.

Legemidlene som ofte brukes til å behandle smerte (saltbad, naturlige antiinflammatorier av noe slag, lysmassasje, etc.) kan være nyttige for å få oss gjennom, men det blir virkelig viktig å skape og bruke et konsekvent program for rekonstruksjon i noe nivå er mulig for hver fibro kropp.

Og fordi anbudspunkene er forskjellige fra utløserpunktene (TRP) i benområdet, se siden / artikkelen om SHOT POINTS her på nettstedet.

Loading...

12 thoughts on “Fibromyalgi og smerter i bena. Alle bør vite.

 1. We are a bunch of volunteers and opening a brand new scheme in our community.
  Your site provided us with helpful information to work
  on. You have done a formidable job and our whole group will be thankful to you.

 2. I’ll immediately take hold of your rss feed as I can’t to find your
  e-mail subscription link or newsletter service.

  Do you have any? Please let me realize in order that I may subscribe.
  Thanks.

 3. Hello this is kind of of off topic but I was wondering if
  blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.
  I’m starting a blog soon but have no coding skills so I wanted
  to get advice from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

 4. I was wondering if you ever thought of changing the structure of your website?
  Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of
  content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having 1 or two images.
  Maybe you could space it out better?

 5. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point.

  You clearly know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your blog when you could be giving us something
  informative to read?

 6. Heya exceptional website! Does running a blog similar to this
  take a large amount of work? I’ve virtually no knowledge of programming however I was
  hoping to start my own blog in the near future.
  Anyways, if you have any suggestions or techniques for new blog
  owners please share. I understand this is off topic nevertheless I simply wanted to ask.
  Thank you!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *