30 saker att sluta göra om du har fibromyalgi

Som Maria Robinson sa en gång, “Ingen kan gå tillbaka och börja en ny början, men vem som helst kan börja idag och göra ett nytt slut.” Det finns ingenting som kan vara närmare sanningen. Men innan du kan börja detta omvandlingsförfarande måste du sluta göra saker som har drivit dig tillbaka. Hon kunde inte hjälpa till att tänka på hur sanna många av dem är och specifika är särskilt lämpade för de av oss som lider av kronisk trötthetssyndrom, fibromyalgi och andra förödande förhållanden.

Och när du slutar att jaga fel saker, ger du rätt saker chansen att fånga dig.

Här är några idéer att börja:

1. Sluta spendera tid med fel människor. – Livet är verkligen för kort för att spendera tid med människor som eliminerar lycka från dig. Och om någon vill ha dig i sitt liv, kommer de att skapa plats för dig. Du behöver aldrig slåss för en plats. Aldrig, engagera dig aldrig med någon som ständigt tittar på ditt värde. Och glöm aldrig att det inte är de människor som är vid din sida när du är bäst, men de som är vid din sida, även när du är på din värsta och vilka är dina sanna vänner.

2. Sluta springa från dina problem .- Nej, det blir aldrig lätt att möta dina problem. Det finns ingen i världen som kan hantera varje slag som kastas på dem. Vi ska inte kunna lösa problem omedelbart. Det här är inte hur de gjorde oss. Faktum är att de bara gjort oss känna sig besvikna, skadade, ledsna, snubbla och falla. Eftersom det är det sanna syftet med att leva: lärande, står inför problem, anpassar och löser dem över tiden. Detta är vad som äntligen slänger oss in i personen vi blir.

Loading...

3. Sluta ljuga för dig själv. – Även om du kan ljuga för någon i hela världen, men du kan inte ljuga för dig själv. Våra liv går bara fram när vi tar en risk och den första och svåraste möjligheten vi kan ta är att vara ärlig mot oss själva.

4. Sluta sätta dina egna behov på bakbrännaren. – Att förlora dig själv i processen att älska någon för mycket, och glömma att du är speciell också, är det mest smärtsamma. Hjälp andra, men hjälpa dig också. Om det är dags att följa dina önskningar och göra något som verkligen betyder något för dig, så är det ögonblicket nu.

5 . Sluta försöka vara någon du är inte. Att vara dig själv i en värld som försöker göra dig som alla andra är en av de största utmaningarna i livet. Någon kommer alltid att vara mer attraktiv, någon kommer alltid att vara smartare, och någon kommer alltid att vara yngre, men det kan aldrig vara dig. Ändra därför inte så att folk gillar det. Var bara dig själv och rätt människor kommer alltid att älska den riktiga dig.

6. Sluta försöka hålla fast vid det förflutna. – Du kan inte börja nästa kapitel i ditt liv om du fortsätter att läsa den sista igen.

7. Sluta vara rädd för att göra ett misstag. – Att göra något fel är minst tio gånger mer produktivt än att inte göra någonting. Varje framgång har ett spår av katastrofer bakom det, och varje misslyckande leder till framgång. Till slut ångrar du saker du inte gjorde mycket mer än vad du gjorde.

8 . Sluta berätta för gamla misstag. – Kanske vi älskar den felaktiga personen och vi gråter om de felaktiga sakerna, men oavsett hur sakerna går fel kommer en sak alltid att vara säker på att misstag hjälper oss att hitta den person och de saker som är rätt för oss. Vi har alla kämpar, vi gör misstag och vi beklagar till och med sakerna i vårt förflutna. Men vi är inte våra misstag, vi är inte våra kampar, och vi är här med befogenhet att forma vår dag och vår framtid. Eftersom allt som har hänt oss i vårt liv förbereder oss ett ögonblick som kommer.

9. Sluta försöka köpa lycka. – Många saker vi vill ha är dyra. Men i verkligheten är de saker som verkligen uppfyller oss faktiskt helt gratis: lycka, skratt, kärlek och arbete i våra önskningar.

10. Sluta titta exklusivt på andra för lycka. – Om du inte är nöjd med vem du är inne, så kommer du inte vara glad i ett långsiktigt förhållande med någon annan. Du måste bara fastställa konstans i ditt eget liv först innan du kan dela det med en annan person.

11 . Sluta vara inaktiv – Tänk inte för mycket eller du kommer att skapa ett problem som inte ens var där i första hand. Utvärdera situationer och vidta avgörande åtgärder. Du kan inte ändra vad du vägrar att möta. Att göra framsteg innebär risker. Period! Du kan inte komma till andra basen med din fot i första hand.

12. Sluta tänka att du inte är redo. – Ingen är helt redo när ett tillfälle uppstår. Eftersom de flesta av de stora möjligheterna i livet tvingar oss att växa bortom våra komfortzoner, vilket innebär att du inte känner dig helt bekväm först.

13 . Sluta bli involverad i relationer av felaktiga skäl. – Varje relation måste väljas intelligent. Det är bättre att vara ensam än att vara i dåligt företag. Det behöver inte skyndas alls. Om något är tänkt att det kommer att ske så småningom – i rätt tid, med rätt person, och av bästa skäl. Du måste bli kär när du är redo, och inte när du är ensam.

14 . Sluta avvisa nya relationer bara för att de gamla inte fungerade. – I det verkliga livet kommer du att inse att det alltid finns ett syfte för alla du en gång visste. Vissa kommer bara att bevisa dig, andra kommer att använda dig och andra kommer säkert att lära dig. Men det viktigaste är att vissa kommer att få ut det bästa av dig.

15 . Sluta försöka konkurrera mot alla andra. – Du behöver inte oroa dig för vad andra gör bättre än du. Tänk på att besegra dina egna poster varje dag. Framgång är bara en strid mellan dig och dig själv.

16 . Sluta vara avundsjuk på andra. – Jalousi är bara konsten att inkludera en annan persons välsignelser istället för din. Fråga dig själv denna sak att vad är något som jag har som alla vill ha.

17 . Sluta klaga och ledsen själv. – Livets krökta bollar kastas av en anledning – att ändra din väg i en riktning som är avsedd för dig. Du får inte se eller förstå allt när det händer, och det kan vara svårt. Men reflektera igen på de negativa kurvbollarna som kastades på dig tidigare. Du kommer ofta att se att de äntligen tog dig till en bättre plats, person, humör eller situation. Sedan ler! Låt alla veta att idag är du mycket starkare än du var igår, och du kommer att bli.

18 . Sluta ha ont – Lev ditt liv med bara kärlek i ditt hjärta. Annars slutar du skada dig själv mer än de personer du bara hatar. Att säga att du gjorde det för mig är bra, det betyder inte förlåtelse. Det betyder att jag inte kommer att släppa vad du gjorde för mig förstör min lycka och glädje för alltid. Förlåtelse är svaret … hitta fred, släpp, låt dig gå! Och kom ihåg att förlåtelse är inte bara för andra människor, men det är också för dig. Om du måste förlåta dig själv, fortsätt och försök att göra det rätt nästa gång.

19. Sluta låta andra ta dig till sin nivå. – Vägrar att sänka sina värden för dem som vägrar att höja sina.

20 . Sluta slösa tid förklara för andra. – Dina vänner behöver aldrig det och dina fiender kommer aldrig att tro det under alla omständigheter. Följ bara ditt hjärta och tro att det du vet i ditt hjärta är rätt.

21 . Sluta göra samma saker om och om igen utan att ta en paus. – Rätt tid att ta ett djupt andetag är när du inte har tid för det. Om du fortsätter att göra vad du normalt gör, fortsätter du att få vad du alltid får. Och ibland måste du avstå själv för att se saker klart.

22 . Sluta titta på skönheten i de små stunderna. – Alltid njut av de små sakerna eftersom de är de som verkligen betyder något, och en dag kan du titta tillbaka och upptäcka att de var stora saker. Den bästa delen av ditt liv blir de små namngivna ögonblicken du spenderar leende med någon du bryr dig om.

23. Sluta försöka göra saker perfekt. – Den verkliga världen belönar aldrig perfektionisterna, bara belönar de människor som gör saker.

24. Sluta följa vägen för minst motstånd. – Livet blir aldrig lätt, speciellt när du planerar att få något som är värt. Ta därför inte den lätta vägen ut. Gör något fantastiskt.

25 . Sluta fungera som om allt var bra om det inte var det. – Det är okej att komma iväg ett ögonblick. Du behöver inte alltid låtsas vara stark, och det finns inget behov av att ständigt bevisa att allt fungerar bra. Du behöver inte vara orolig över vad andra människor tänker rätt – gråta om du vill – det är hälsosamt att skjuta tårar. Ju tidigare du gör det, ju tidigare kommer du att kunna le igen.

26 . Sluta anklaga andra för dina problem. – Hur mycket du kan nå dina drömmar beror bara på i vilken utsträckning du tar ansvar för ditt liv. När du skyller på andra för vad du går igenom, nekar du ansvaret. Du ger bara makt till andra under den delen av ditt liv.

27 . Sluta försöka vara allt för alla. – Det är omöjligt att göra det, och försök kommer bara att skada dig. Men bara att göra en person le kan förändra världen. Kanske inte alla, men deras värld. Så begränsa ditt fokus.

28 . Sluta oroa dig så mycket. – Bekymringen kommer inte att ta bort imorgon från sina bördor, det kommer bara att beröva idag sin glädje. Ett sätt att se till att om något är värt att tänka på, ställer man frågan: “Kommer det att vara en fråga om ett år? 3 år? Fem kan vara? “Om inte, förtjänar det inte ångest.

29 . Sluta peka på vad du inte vill hända. – Peka alltid på vad du vill hända. Att vara positiv står i spetsen för varje härlig framgångshistoria. Om du vaknar varje morgon och tänker på att någonting underbart kommer att hända i ditt liv idag, då uppmärksammar du ofta att du har rätt.

30 . Sluta vara otålig – Trots hur värdig eller hänsynslös du har det, måste du vakna varje dag tacksam för ditt liv. Någonstans är någon desperat kämpar för sina liv. Istället för att tänka på vad du saknar, försök att tänka på vad du har.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *