Morgan Freeman zegt dat onkruid zijn fibromyalgie helpt: ‘Ik eet het, drink het, rook het, snuif het’

Door: Yesha

Stel je een film voor met een oudere zwarte man die rondhangt met het roken van wiet en het bespreken van de geneugten ervan, met Morgan Freeman in de hoofdrol. Of beter nog, stel je voor dat Freeman in het echte leven met al dat onkruid in zijn woonkamer zit. Elk ander type en soort die je je maar kunt voorstellen. Omdat Freeman in een recent interview met  het Daily Beast uitlegt dat hij graag high wordt en zeker achter de legalisatie van wiet zit.

“Ze zeiden altijd: ‘Je rookt dat spul, jongen, je raakt verslaafd!'” Verklaarde Freeman. “Mijn eerste vrouw heeft me er jaren geleden mee ingelicht. Hoe neem ik het? Maar het komt! Ik eet het, drink het, rook het, snuif het! Deze beweging komt echt lang aan en het krijgt benen – langere benen. “Outstream Video

Enkele jaren geleden was Freeman betrokken bij een ernstig autowrak waardoor hij niet in staat was zijn linkerhand volledig te gebruiken. Freeman zegt dat het enige dat zijn pijn heeft geholpen marihuana is.

“Marihuana heeft veel nuttige toepassingen,” zei hij. “Ik heb fibromyalgiepijn in deze arm, en het enige dat enige verlichting biedt, is marihuana. Ze hebben het over kinderen die grandmal toevallen hebben en ze hebben ontdekt dat marihuana dat vermindert tot waar deze kinderen een leven kunnen hebben. Dat daar, naar mij, zegt: ‘Legaliseer het over de hele linie!’ “

Loading...

Men moet zich afvragen welk effect het heeft op Freeman. Is hij een van die spraakzame mensen als hij high wordt? Wordt hij meteen een filosoof? Of leunt hij gewoon achterover in zijn ligstoel en staart hij de ruimte in? Hoe dan ook, zijn liefde voor marihuana kan op een dag een interessante film worden. Maar dat snuivende deel? Ik denk niet dat dat mogelijk is.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *