U worden verrast na te weten wat de oorzaken fibromyalgie

Volgens de National Fibromyalgia Association lijden 15 tot 20 miljoen mensen aan fibromyalgie, maar weten ze niet waardoor het veroorzaakt.

-Dr. Steven Hotze, hypothyreoïdie, gezondheid en geluk

– 20 miljoen Amerikanen hebben een vorm van schildklierziekte  
– tot 60% van de mensen met een schildklieraandoening is zich bewust van hun toestand. 
Toeval? We geloven het niet.

“Mijn arts vertelde me dat ik fibromyalgie had en dat ik ermee moest leven.”  
Hebt u de ene arts naar de andere geraadpleegd om te proberen te begrijpen waarom u onder andere zulke intense spierpijn, vermoeidheid en slapeloosheid had? veel andere symptomen? Heeft uw arts u verteld dat de bloedtestresultaten normaal zijn en dat u fibromyalgie zou moeten hebben? Heeft hij je verteld dat er geen remedie was en wist hij niet wat de oorzaak is van fibromyalgie? Het is tijd om de stilte over de oorzaken van fibromyalgie te doorbreken.

De symptomen van fibromyalgie zijn symptomen van hypothyreoïdie. 
Fibromyalgie is gewoon een Latijns woord dat spierpijn betekent. Traditionele geneeskunde gebruikt het echter om een ​​reeks symptomen te beschrijven, alsof het een ziekte is. Het is zelfs een symptoom op zich. Neem een ​​kijkje – een van deze symptomen van fibromyalgie lijkt bekend? Dit zijn ook symptomen van hypothyreoïdie.

gewrichtspijn en spierstijfheid pijn en zwakte  
Vermoeidheid Misselijkheid  
Slaapstoornissen Duizeligheid  
Hoofdpijn / migraine, keelpijn,  
moeite met concentreren, tintelingen of gevoelloosheid in de ledematen  
mist / “fibro fog” mental geheugenverlies,  
constipatie / darmproblemen prikkelbaar ademhaling  
zwelling verhoogt allergische symptomen  
pijnlijke menstruatie chemische verhoogde gevoeligheid  
, wazig zien, pijn op de borst,  
depressie, gevoeligheid voor licht,  
verlies van paniekaanvallen of gewichtstoename  
huidaandoeningen (bv angst, droge huid)  
koude uiteinden

Waarom wordt fibromyalgie zo vaak gediagnosticeerd? 
We hebben al gehoord dat de frequentie van diagnoses van hypothyreoïdie verloren gaat. Het is niet verwonderlijk dat fibromyalgie tegenwoordig zo vaak wordt gediagnosticeerd door traditionele artsen omdat fibromyalgie meestal wordt gediagnosticeerd als hypothyreoïdie. Huisartsen, internisten en algemene reumatologen zijn de artsen die meestal fibromyalgie behandelen. Er is geen diagnostische test voor. Artsen stellen een diagnose door lichamelijk onderzoek uit te voeren, symptomen te beoordelen en andere aandoeningen uit te sluiten. Een ziekte met vergelijkbare symptomen, hypothyreoïdie, wordt bijvoorbeeld vaak bevestigd door een bloedtest. Dit is het probleem. U kunt niet vertrouwen op een bloedtest om hypothyreoïdie te diagnosticeren!

Waarom traditionele artsen de traditionele hypothyreoïdie niet kunnen diagnosticeren  
Artsen wordt geleerd om zich alleen te concentreren op een bloedtest, een hormonale stimuleringstest (TSH), bij het beoordelen van de symptomen van hypothyreoïdie thuis. een patiënt. Dus wanneer deze bloedtest terugkeert naar het “normale bereik”, weet de arts niet wat te doen. Hij weet niet wat de oorzaak is van fibromyalgie. Je zou kunnen zeggen dat je fibromyalgie hebt en je medicijnen moet geven om de symptomen te maskeren. Het schrijft meestal medicijnen voor, zoals Lyrica, Cymbalta, Savella, depressie, angst, slaappillen en pijnstillers. Hij denkt dat de oorzaak van fibromyalgie mysterieus en onbekend is.

Onze aanpak voor het behandelen van fibromyalgie,  
als je bent gediagnosticeerd met fibromyalgie en symptomen van hypothyreoïdie hebt, zelfs als je schildklierhormoonniveau binnen het normale bereik ligt, moet je weten dat er een betere is betekent. We hebben een bio-identieke schildklierhormoonvervangingstest geprobeerd en passen geleidelijk uw dosis aan de schildklier aan totdat de symptomen van fibromyalgie zijn verdwenen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *