Fibromyalgi påvirker måten de snakker og uttrykker seg på

Taleforstyrrelser kan være et symptom på fibromyalgi. Pasienter rapporterer ofte en rekke kognitive ytelsesproblemer, inkludert minnetap, problemer med å konsentrere seg, problemer med å snakke, problemer med å forstå bokstaver og tall, manglende evne til å finne ordet de leter etter, tenker på en ting, sier eller skriver noe annerledes, etc.

Bilde resultat for snakk bilde =

manifesterer taleforstyrrelser hos personer med fibromyalgi, særlig hos kvinner. Det er et problem for mange som bringer fibromyalgi og også vises i myalgisk encefalomyelitt. Pasienter har noen ganger problemer med deres mening og uttrykk. Det er noe som er vanskelig for dem å akseptere i begynnelsen, men til slutt kan pasienten og hans miljø lære å leve med ham.

Årsaker til talevansker

Angst og angst angrep kan forårsake en rekke problemer som kan føre til tale vanskeligheter og problemer med å bringe tankene dine til hjernen din. Trailed tale er når ordene dine sier en setning mix rekkefølge. Det er kjent som dysartri, og problemet er egentlig ikke i dine egne ord.

Problemet er vanligvis med musklene som brukes til å snakke. Det er det samme som skjer når du drikker for mye alkohol og musklene dine fungerer ikke bra. Det er mulig at det du har er angst og angst, kan forårsake talevansker og andre symptomer som ligner taleforstyrrelser.

En av hovedgrunnene til at noen forvirrer ord er at angst gjør det svært vanskelig å fokusere hjernen. Andre ganske normale problemer kan også påvirke tale. For eksempel, når vi er trette, er vi mer sannsynlig å manifestere taleforstyrrelser, fordi hjernen ikke fungerer med samme smidighet som når vi hviler.

Tale er også bivirkningen av mange medisiner som brukes til å behandle angstlidelser. Faktisk fungerer disse medisinene som muskelavslappende midler, og det er vanskeligere å bevege musklene i munn og ansikt.

Fibromyalgi påvirker samtalen din?

Hvis noen snakker til deg og synes å ha problemer med å snakke, eller hvis du snakker og ord blandes i setninger, kan det være et symptom på fibromyalgi og myalgisk encefalomyelitt. Disse to forholdene har likheter og er også vanskelige å gjenkjenne en person, da de ofte ikke viser noen fysiske symptomer.

Det er viktig å huske at hvis du er i selskap med en person med en av disse sykdommene, vil du sannsynligvis lide smerte og mange andre symptomer, som angst, som kan få deg til å føle at noe går galt i hjernen din.

Hjernen vår er kanskje den viktigste delen av kroppen vår, og dypt ned i mange angstlidelser er det bekymring for at hjernen deres vil mislykkes. De bekymrer seg for at noe er galt i hjernen som en tumor eller multippel sklerose, og denne bekymringen vil forårsake en annen engstelig tale. Dystobier er et eksempel på angstsymptom som kan være utrolig skummelt for offeret.

Det er vanlig hos personer som lider av angstangrep, men i de fleste tilfeller sier det ikke noe om helsen til hjernen din. Det kan hende du har et problem å snakke tydelig. Det ser ut til at tungen svulmer og ikke reagerer normalt. Du kan legge merke til at det ser ut til å ha en lisp. Den verste situasjonen er for folk som trenger å snakke på jobb. De trenger å kommunisere tydelig.

Ord går ikke bra, og personen kan ikke finne ordene, selv de vanligste. Noen ganger blir komplette setninger blandet mellom hjernen og munnen. Han ser også ut til å være utpustet veldig fort og hans ord forsvinner. I tillegg føler de at de ikke kan puste seg dypt. Da har de en tendens til å være mer forsiktig når de tenker før de snakker og prøver å fokusere mer. Du vet hva du mener, men det spesifikke ordet kommer ikke ut og de forvirrende setningene.

Noen mennesker har en stadig tørr munn, og første gang de våkner om morgenen føles halsen lukket, grov og tørr, og de trenger vanligvis å drikke en kopp eller to te før de føler at de kan snakke riktig. . Følelsen av undertrykkelse i halsen er et svært vanlig symptom på fibromyalgi.

følte smerte i nakken bein, følelsen kan føles som en sår hals eller et tett bånd rundt halsen din. Selv svelging er svært vanskelig, men lettet over tid, mesteparten av tiden må du bare ta en eller to kopper te eller annen varm te, men det er veldig kjedelig.

Det kan også være langsiktige effekter av høye doser medikamenter og kanskje tid til å justere dosen eller til og med bytte til ulike medisiner eller til og med prøve naturlige alternativer hvis legen din er enig.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *