Se bort från dessa osynliga symtom på fibromyalgi. Folk måste vara medvetna.

1. Kronisk trötthet Kronisk 
trötthet är ett av de mest kända symtomen på fibromyalgi. Läkare tror att det kan orsakas av en virusinfektion som kan orsaka hormonella obalanser, sömnsvårigheter och andra hälsoproblem. Om du känner dig trött hela tiden och du börjar känna dig löm och svag, ignorera inte den, eftersom det kan vara ett tecken på fibromyalgi.

2. Spetsande känsla 
Fibromyalgi kan också orsaka en stickande känsla i olika delar av kroppen på grund av tryck på nerverna.

3. Smärta och ömhet runt lederna. 
Ett av de viktigaste symptomen på fibromyalgi är smärta och ömhet runt kroppens leder, speciellt om tryck appliceras. Smärtan är dock osynlig och förvirras ofta med en annan sjukdom.

4. Utmattning 
Depletion är ett av de vanligaste symptomen på fibromyalgi. Patienter med fibromyalgi lider av sömnbrist vilket resulterar i utmattning och utmattning.

5. Humörsvängningar Humörsvängningar 
Fibromyalgi symptom kan få dig att känna dig väldigt dålig i ett ögonblick och glad i den andra.

6. Hormonala förändringar hormonella 
förändringar Fibromyalgi symptom innefattar extremt hög eller låg produktion av hormoner på grund av sjukdomen. De går ofta obemärkt, men de borde lånas av en professionell så fort du märker dem.

7. Feberfall 
Fibromyalgi orsakar domningar på grund av spasmer och styvhet i musklerna. Denna domningar kan irritera nerverna och orsaka förlust av känsla. Många människor och till och med läkare hoppa över dessa symtom på fibromyalgi eller ignorera det, men du borde veta att det kan vara ett symptom på fibromyalgi.

8. Depression 
Depression är en annan av symptomen på fibromyalgi som kan orsaka ångest och huvudvärk. Det är ett av de viktigaste symptomen på sjukdomen och måste hanteras tidigare snarare än senare.

9. Sårben 
Patienter har rapporterat benvärk som en av symptomen på fibromyalgi. Benvärk och känslighet orsakas av ett avbrott i blodtillförseln som orsakas av sjukdomen. Smärta i benen kan göra dig oförmögen att somna och kommer säkert också att påverka din rörlighet.

10. Störande mardrömmar 
Även om det är vanligt för vissa människor, kan mardrömmar ofta uppstå som ett resultat av fibromyalgi. Du kan uppleva mycket levande och störande drömmar och du kommer definitivt att ha problem med att sova. Villkoren kan också orsaka hypersomni eller överdriven sömn. Dessa är symtom på fibromyalgi.

11. Oförmåga att uttrycka sig 
Vissa patienter med fibromyalgi kan inte uttrycka sig genom rätt ord och tenderar att glömma namn och ansikten. Du kan också uppleva symtom på fibromyalgi symptom efter ledtrådar och medvetslöshet. Vissa patienter har också haft kortvarig minnesförlust.

12. Överkänslighet. 
Fibromyalgi kan öka känsligheten för lukt, lätta och höga ljud. Du kan också lida av alkoholintolerans och känslighet för vissa livsmedel.

13. Svårt tillvägagångssätt Svårt 
symtom på fibromyalgi-tillvägagångssättet Villkoren gör det svårt att koncentrera sig och kan orsaka synproblem och blinda fläckar.

14. Ångest 
Angst är ofta associerad med fibromyalgi och bör inte ignoreras. Det brukar ignoreras och anses inte vara relaterat till fibromyalgi, men du bör konsultera en läkare för att ta reda på den sanna orsaken.

15. Yrsel 
Fibromyalgi kan orsaka yrsel och domningar, vilket kan skada din rörlighet och orsaka att den faller.

16. Förvirrad mental tillstånd 
Villkoret för att du blir förvirrad oftare än tidigare kan du glömma vem du är och vad du gör.

17. Klumpighet Du 
kanske inte känner till det, men klumpighet är ett vanligt symptom på fibromyalgi, speciellt om de åtföljs av att vara lustig och lat.

18. Kramper 
Kvinnor som lider av fibromyalgi kan möta kramp i hela kroppen. Även om de inte orsakas av tillståndet bör kramperna kontrolleras av en professionell.

19. Svaghet 
Fibromyalgi har en tendens att försvaga människor över tiden, förutom att orsaka många andra problem.

20. Minneskort 
Om du har tillståndet kan du uppleva en minnesförlust och börja glömma saker oftare än tidigare.

21. Kronisk huvudvärk 
Fibromyalgi kan orsaka allvarliga huvudvärk och migrän.

22. IBS (Irritable Towel Syndrome) 
IBS är ett vanligt symptom på fibromyalgi och kan orsaka buksmärta, diarré, illamående och andra matsmältningsbesvär.

23. Dålig 
sömnfibromyalgi kan göra dig oförmögen att sova, vilket kommer att orsaka ångest, stress och trötthet.

24. Ökad känslighet mot smärta 
Patienter med fibromyalgi lider av ökad känslighet för smärta. Det betyder att du kommer att känna mer intensiv smärta tills du blir resistent.

25. Höga trötthet 
Alla symtom på fibromyalgi kommer att leda till extrem trötthet som kan lämna dig i sängen.

26. Visuella blinda 
fläckar De visuella blinda fläckar som du kanske har upplevt är inte ett enkelt problem med ögonen, de kan vara ett symptom på fibromyalgi.

27. Illamående 
Som tidigare nämnts kan fibromyalgi orsaka många matsmältningsbesvär som illamående.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *