Negeer deze onzichtbare symptomen van fibromyalgie niet. Mensen moeten op de hoogte zijn.

1. chronische vermoeidheid Chronische 
vermoeidheid is een van de meest bekende symptomen van fibromyalgie. Artsen geloven dat het kan worden veroorzaakt door een virale infectie die hormonale onevenwichtigheden, slaapproblemen en andere gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Als je je de hele tijd moe voelt en je futloos en zwak begint te voelen, negeer het dan niet, want het kan een teken zijn van fibromyalgie.

2. Tintelend gevoel 
Fibromyalgie kan ook een tintelend gevoel in verschillende delen van het lichaam veroorzaken als gevolg van druk op de zenuwen.

3. Pijn en gevoeligheid rond de gewrichten. 
Een van de belangrijkste symptomen van fibromyalgie is pijn en gevoeligheid rond de gewrichten van het lichaam, vooral als druk wordt uitgeoefend. De pijn is echter onzichtbaar en wordt vaak verward met een andere ziekte.

4. Uitputting 
Uitputting is een van de meest voorkomende symptomen van fibromyalgie. Patiënten met fibromyalgie lijden aan een gebrek aan slaap, wat leidt tot vermoeidheid en uitputting.

5. Stemmingswisselingen Stemmingswisselingen 
Symptomen van fibromyalgie kunnen ervoor zorgen dat u zich op het ene moment erg slecht voelt en in het andere blij.

6. Hormonale veranderingen hormonale 
veranderingen Symptomen van fibromyalgie zijn een extreem hoge of lage productie van hormonen als gevolg van de ziekte. Ze worden vaak onopgemerkt, maar ze moeten door een professional worden uitgeleend zodra u ze opmerkt.

7. Gevoelloos voelen 
Fibromyalgie veroorzaakt gevoelloosheid als gevolg van spasmen en stijfheid in de spieren. Deze gevoelloosheid kan de zenuwen irriteren en verlies van gevoel veroorzaken. Veel mensen en zelfs artsen slaan deze symptomen van fibromyalgie over of negeren het, maar u moet weten dat het een symptoom van fibromyalgie kan zijn.

8. Depressie 
Depressie is een van de symptomen van fibromyalgie die angst en hoofdpijn kan veroorzaken. Het is een van de belangrijkste symptomen van de ziekte en moet eerder dan later worden aangepakt.

9. Pijnlijke botten 
Patiënten hebben botpijn gemeld als een van de symptomen van fibromyalgie. Botpijn en -gevoeligheid worden veroorzaakt door een onderbreking in de bloedtoevoer veroorzaakt door de ziekte. Pijn in de botten kan ervoor zorgen dat je niet in slaap kunt vallen en zal zeker ook je mobiliteit beïnvloeden.

10. Storende nachtmerries 
Hoewel het gebruikelijk is voor sommige mensen, kunnen nachtmerries vaak voorkomen als gevolg van fibromyalgie. Je kunt heel levendige en verontrustende dromen ervaren en je zult zeker moeite hebben met slapen. De aandoening kan ook hypersomnie of overmatige slaap veroorzaken, dit zijn de symptomen van fibromyalgie.

11. Onvermogen om zich te uiten 
Sommige patiënten met fibromyalgie kunnen zich niet uitdrukken door de juiste woorden en hebben de neiging om namen en gezichten te vergeten. U kunt ook symptomen van fibromyalgiesymptomen ervaren na aanwijzingen en bewustzijnsverlies. Sommige patiënten hebben ook kortetermijngeheugenverlies ervaren.

12. Overgevoeligheid. 
Fibromyalgie kan de gevoeligheid voor geuren, licht en harde geluiden verhogen. U kunt ook last hebben van alcoholintolerantie en gevoeligheid voor sommige voedingsmiddelen.

13. moeilijk te benaderen 
moeilijke symptomen van fibromyalgie focusseringstoestand maakt het echt moeilijk om zich te concentreren en kan verminderd gezichtsvermogen en blinde vlekken veroorzaken.

14. Angst 
Angst wordt vaak geassocieerd met fibromyalgie en moet niet worden genegeerd. Het wordt meestal genegeerd en wordt niet beschouwd als gerelateerd aan fibromyalgie, maar u moet een arts raadplegen om de ware oorzaak te achterhalen.

15. duizeligheid 
Fibromyalgie kan duizeligheid en gevoelloosheid, die uw mobiliteit kan beschadigen en je valt veroorzaken.

16. Verwarde mentale toestand 
De toestand zal ervoor zorgen dat je vaker in de war raakt dan voorheen, je zou kunnen vergeten wie je bent en wat je aan het doen bent.

17. Onhandigheid Misschien 
weet u het niet, maar onhandigheid is een veel voorkomend symptoom van fibromyalgie, vooral als u zich slaperig en lui voelt.

18. Krampen 
Vrouwen die last hebben van fibromyalgie kunnen kramp krijgen door het hele lichaam. Zelfs als ze niet worden veroorzaakt door de aandoening, moeten de krampen worden gecontroleerd door een professional.

19. zwakte 
Fibromyalgie heeft de neiging om mensen in de loop van de tijd te verzwakken, naast het veroorzaken van vele andere problemen.

20. Geheugenverlies 
Als u de aandoening heeft, kunt u geheugenverlies ervaren en dingen vaker dan voorheen vergeten.

21. Chronische hoofdpijn 
Fibromyalgie kan ernstige hoofdpijn en migraine veroorzaken.

22. IBS (Prikkelbare-darmsyndroom) 
IBS is een veel voorkomend symptoom van fibromyalgie en kan buikpijn, diarree, misselijkheid en andere spijsverteringsproblemen veroorzaken.

23. Slechte slaap 
Fibromyalgie kan u niet in staat stellen te slapen, wat angst, stress en vermoeidheid zal veroorzaken.

24. Verhoogde gevoeligheid voor pijn 
Patiënten met fibromyalgie hebben een verhoogde gevoeligheid voor pijn. Dit betekent dat je intensere pijn zult voelen totdat je resistent wordt.

25. Hoge vermoeidheidsniveaus 
Alle symptomen van fibromyalgie zullen resulteren in extreme vermoeidheid die u in bed kan laten.

26. Visuele blinde 
vlekken Deze visuele blinde vlekken die u misschien hebt ervaren, zijn geen eenvoudig probleem met uw ogen, ze kunnen een symptoom zijn van fibromyalgie.

27. Misselijkheid 
Zoals eerder vermeld, kan fibromyalgie veel spijsverteringsproblemen veroorzaken, zoals misselijkheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *