Ikke ignorere disse usynlige symptomene på fibromyalgi. Folk må være oppmerksomme.

1. kronisk tretthet Kronisk 
tretthet er et av de mest kjente symptomene på fibromyalgi. Legene tror det kan skyldes en virusinfeksjon som kan forårsake hormonelle ubalanser, søvnproblemer og andre helseproblemer. Hvis du føler deg sliten hele tiden, og du begynner å føle deg sløv og svak, ikke ignorere den, da det kan være et tegn på fibromyalgi.

2. Stikkende følelse 
Fibromyalgi kan også forårsake en prikkende følelse i ulike deler av kroppen på grunn av press på nerver.

3. Smerte og ømhet rundt leddene. 
En av de viktigste symptomene på fibromyalgi er smerte og ømhet rundt leddene i kroppen, spesielt hvis presset påføres. Smerten er imidlertid usynlig og ofte forvekslet med en annen sykdom.

4. Utmattelse 
Depletion er et av de vanligste symptomene på fibromyalgi. Pasienter med fibromyalgi lider av søvnmangel som resulterer i tretthet og utmattelse.

5. Humørsvingninger Humørsvingninger 
Fibromyalgi symptomer kan få deg til å føle deg veldig dårlig i ett øyeblikk, og lykkelig i den andre.

6. Hormonelle endringer hormonelle 
endringer Fibromyalgi symptomer inkluderer ekstremt høy eller lav produksjon av hormoner på grunn av sykdommen. De går ofte ubemerket, men de skal lånes av en profesjonell så snart du ser dem.

Følsomhet 
Fibromyalgi forårsaker nummenhet på grunn av spasmer og stivhet i musklene. Denne nummenhet kan irritere nerver og forårsake tap av følelse. Mange mennesker og til og med leger hopper over disse symptomene på fibromyalgi eller ignorerer det, men du bør vite at det kan være et symptom på fibromyalgi.

8. Depresjon 
Depresjon er en annen av symptomene på fibromyalgi som kan forårsake angst og hodepine. Det er et av de viktigste symptomene på sykdommen og må behandles raskere snarere enn senere.

9. Sårbein 
Pasienter har rapportert bein smerte som et av symptomene på fibromyalgi. Bonesmerter og følsomhet skyldes en avbrudd i blodtilførselen forårsaket av sykdommen. Smerter i beinene kan gjøre deg i stand til å sovne og vil sikkert også påvirke mobiliteten din.

10. Forstyrrende mareritt 
Selv om det er vanlig for noen mennesker, kan mareritt ofte oppstå som følge av fibromyalgi. Du kan oppleve veldig levende og forstyrrende drømmer, og du vil definitivt ha problemer med å sove. Tilstanden kan også forårsake hypersomnia eller overflødig søvn. Dette er symptomene på fibromyalgi.

11. Manglende evne til å uttrykke seg 
Noen pasienter med fibromyalgi kan ikke uttrykke seg gjennom de riktige ordene og har en tendens til å glemme navn og ansikter. Du kan også oppleve symptomer på fibromyalgi symptomer etter ledetråder og bevissthetstap. Noen pasienter har også opplevd kortsiktig hukommelsestap.

12. Overfølsomhet. 
Fibromyalgi kan øke følsomheten mot lukt, lyse og høye lyder. Du kan også lide av alkoholintoleranse og følsomhet overfor noen matvarer.

13. Vanskelig tilnærming Svære 
symptomer på fibromyalgi tilnærming Tilstanden vil gjøre det veldig vanskelig å konsentrere seg og kan forårsake synproblemer og blinde flekker.

14. Angst 
Angst er ofte forbundet med fibromyalgi og bør ikke ignoreres. Det blir vanligvis ignorert og anses ikke å være relatert til fibromyalgi, men du bør konsultere en lege for å finne ut den sanne årsaken.

15. Svimmelhet 
Fibromyalgi kan forårsake svimmelhet og følelsesløp, noe som kan skade mobiliteten og føre til at den faller.

16. Forvirret mental tilstand 
Betingelsen vil føre til at du blir forvirret oftere enn før, du kan glemme hvem du er og hva du gjør.

17. Kløft Du 
kan ikke vite det, men kløhet er et vanlig symptom på fibromyalgi, spesielt hvis du ledsager det med sløvhet og lat.

18. Kramper 
Kvinnere som lider av fibromyalgi kan bli utsatt for kramper i hele kroppen. Selv om de ikke er forårsaket av tilstanden, bør kramper kontrolleres av en profesjonell.

19. Svakhet 
Fibromyalgi har en tendens til å svekke folk over tid, i tillegg til å forårsake mange andre problemer.

20. Hukommelsestap 
Hvis du har tilstanden, kan du oppleve tap av minne og begynner å glemme ting oftere enn før.

21. Kronisk hodepine 
Fibromyalgi kan forårsake alvorlige hodepine og migrene.

22. IBS (Irritable Towel Syndrome) 
IBS er et vanlig symptom på fibromyalgi og kan forårsake magesmerter, diaré, kvalme og andre fordøyelsesproblemer.

23. Dårlig 
søvnfibromyalgi kan gjøre deg i stand til å sove, noe som vil forårsake angst, stress og tretthet.

24. Økt følsomhet for smerte 
Pasienter med fibromyalgi lider av økt følsomhet for smerte. Dette betyr at du vil føle mer intens smerte til du blir resistent.

25. Høye tretthet 
Alle symptomene på fibromyalgi vil resultere i ekstrem tretthet som kan forlate deg i sengen.

26. Visuelle blinde 
flekker De visuelle blinde flekkene du kanskje har opplevd er ikke et enkelt problem med øynene dine, de kan være et symptom på fibromyalgi.

27. Kvalme 
Som nevnt tidligere kan fibromyalgi forårsake mange fordøyelsesproblemer som kvalme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *