Lady Gaga irritert av folk som ikke tror hennes fibromyalgi er ekte

Lady Gaga blir irritert at kritikerne ikke tror at hennes kamp med fibromyalgi er ekte.

The  Born This Way  hitmaker anerkjente offentligheten diagnosen, som kan føre til tretthet, alvorlig muskel smerte, og minne og humør problemer, i fjor.

Gaga forklarer at hennes tilstand blir verre av andre psykiske og fysiske problemer hun sliter med, og hun ønsker at folk vil være mer forståelse for helseproblemene og hvor vanskelig de skal håndtere. 

“Jeg blir så irritert med folk som ikke tror at fibromyalgi er ekte,” forteller hun til  Vogue  magazine. “For meg, og jeg tror for mange andre, det er egentlig en syklon av angst, depresjon, PTSD (posttraumatisk stresslidelse), traumer og panikklidelse – som alle sender nervesystemet til overdrive, og da har du smerte i nervene som et resultat.”

“Folk må være mer medfølende,” legger hun til. “Kronisk smerte er ingen vits. Og det er hver dag å våkne opp uten å vite hvordan du skal føle. “

'Kronisk smerte er ingen vits. Og det er hver dag å våkne opp uten å vite hvordan du skal føle, sier Lady Gaga.
VITTORIO ZUNINO CELOTTO / GETTY IMAGES’Kronisk smerte er ingen vits. Og det er hver dag å våkne opp uten å vite hvordan du skal føle, sier Lady Gaga.

I 2014 avslørte sangeren at hun ble voldtatt som tenåring og senere forklart at hun utviklet PTSD fra traumer. I intervjuet med motemagasinet åpner Gaga også hvordan uttale har hjulpet henne med å helbrede. 

“Ingen andre visste det,” sier hun. “Det var nesten som jeg prøvde å slette det fra hjernen min. Og da det endelig kom ut, var det som et stort, styggt monster. Og du må møte monsteret for å helbrede. ” 

“For meg, med mine psykiske problemer, var halvparten av kampen i begynnelsen, følte jeg at jeg lå til verden fordi jeg følte meg så mye smerte, men ingen visste,” tilføyer hun. “Så derfor kom jeg ut og sa at jeg har PTSD, fordi jeg ikke vil gjemme – noe mer enn jeg allerede må.”

Og hun fortsetter å detaljere de fysiske påvirkningene av traumer hun fortsatt har å håndtere. 

“Jeg føler meg bedøvet. Eller stunted, fortsetter hun. “Du kjenner den følelsen når du er på en berg-og dalbane, og du skal bare gå ned den virkelig bratte skråningen? Den frykten og dråpen i magen? Min membran griper opp. Da har jeg vanskelig å puste, og hele kroppen min går i en spasme. Og jeg begynner å gråte.

“Det er det det føles for traumerofre hver dag, og det er … elendig. Jeg sier alltid at traumer har en hjerne. Og det går i veien til alt du gjør. “

Loading...

49 thoughts on “Lady Gaga irritert av folk som ikke tror hennes fibromyalgi er ekte

 1. Pingback: Google
 2. Pingback: wanachi
 3. Pingback: 7 inch dildo
 4. Pingback: virtual visa card
 5. I have read a few just right stuff here. Certainly price bookmarking for revisiting.
  I wonder how so much attempt you set to make the sort of excellent informative website.

 6. Hey there, You have done a great job. I will definitely digg it and personally suggest
  to my friends. I’m sure they’ll be benefited from this website.

 7. Greetings I am so grateful I found your blog, I really found you by mistake,
  while I was searching on Digg for something else, Anyhow I am here now and
  would just like to say thank you for a incredible post and a all
  round exciting blog (I also love the theme/design), I don’t
  have time to read it all at the moment but I have bookmarked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do
  keep up the superb jo.

 8. Having read this I believed it was very enlightening.
  I appreciate you taking the time and effort to put this informative article together.

  I once again find myself personally spending a significant amount of time
  both reading and leaving comments. But so what, it was still worth it!

 9. My brother suggested I might like this web site. He was totally right.
  This post truly made my day. You cann’t consider
  just how much time I had spent for this info! Thanks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *