Bivirkninger av fibromyalgi: ingen snakker om

Alle vil alltid være det beste, ikke sant? For de som har fibromyalgi, bare gå ut av sengen, en monumental oppgave, enn si se “bra”. Fibromyalgi har en stor innvirkning på kroppen vår fysisk, mentalt og følelsesmessig. Gjennom årene har jeg opplevd noen ting som gjør meg gal for kroppen min. Jeg lærte at jeg ikke kunne gjøre mye, så jeg foretrekker ikke å være så bekymret for utseendet mitt.

Bilde resultat for forferdelig bivirkning fibromyalgi

Vi spurte: “Hva er bivirkningene av fibromyalgi som ingen snakker om?” I vårt samfunn, “Han lever med fibromyalgi og kroniske sykdommer.” De delte sine meninger med oss. Uansett dine meninger er under.

  1. Frykt: Frykt for sykdommer avvist av leger, frykt for ikke å bli trodd, frykt for fremtiden. Feil (feil) fordi han ikke kan fungere når resten av familien går.
  2. Hypokondrier, men samtidig antar at de nye symptomene bare er fibro og ikke ser dem. Jeg visste aldri at det kunne være begge på samme tid.
  3. Tannproblemer Ikke bare minibanker, selv skadede tenner som om de hadde blitt punktert. Jeg refererer til tyggegummi sykdom og tørr munn og tannråte som oppstår selv om du tar vare på tennene dine.
  4. Fortvilelse: å måtte be om hjelp når du har vært en veldig uavhengig person.
  5. Tillit: ute av stand til å arbeide og mister selvtillit, kan ikke kle og nåtid, styrke compliance Tap Tap partner ikke er i stand til å utføre små oppgaver du alltid har gjort, føler verdiløs, anslår selv når skiene årsaken depresjon, angst og selvmordstanker.
  6. Bereavement. Sorg for tap av karrieren min, å være mor, jeg hadde en slags positiv fremtid, etc. Apati. Ira. Ira. Jeg bor egentlig ikke mens du stille vil dø, smertefullt ubrukelig, Eksisterende. Følelsen misforstått av alle, noe som ytterligere øker isolasjonen. Deliriet av å våkne hver annen time hele natten lang hver natt i årevis. Den totale mangelen på selvtillit er en undervurdering. Feilen for ikke å være den perfekte kone, mor, barnepike, datter, ansatt … Bekymring for livet jeg hadde, Bekymring for livet jeg har planlagt, Frustrasjon Jeg kan ikke tenke eller snakke riktig
  7. kramper, kvalme, kjeve hele tiden, verdiløshet, tretthet, sinne, frykt fremtiden, tap eller vektøkning, slapphet, tretthet, smerte, glemsomhet, psykiske lidelser, angst eller ensomhet. Panikkanfall Listen over lysfølsomhet går alle Utsettelse symptomer. Noen ganger mistet interessen generelt og alt.
  8. Av hjertet, legene bryr seg ikke eller gir deg tid. Tap av venner Familien frustrert med deg fordi du ikke kan være oppmerksom på dem og de tingene du alltid har gjort før. Migrene feber endres hele tiden i syn.
  9. Følelsen er mye større enn din virkelige alder.
  10. Balanse: følelsen av at den alltid vil falle på grunn av tap av balanse … så dette fører meg til mer angst og panikkanfall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *