Bijwerkingen van fibromyalgie: niemand heeft het over

Iedereen zal altijd de beste zijn, toch? Voor diegenen die fibromyalgie hebben, kom gewoon uit bed, een monumentale taak, laat staan ​​”goed” zien. Fibromyalgie heeft een grote invloed op ons lichaam, zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Door de jaren heen heb ik een aantal dingen meegemaakt die me gek maken voor mijn lichaam. Ik leerde dat ik niet veel kon doen, dus ik zou me liever niet zo zorgen maken over mijn uiterlijk.

Beeldresultaat voor vreselijke bijwerking fibromyalgie

We vroegen: “Wat zijn de bijwerkingen van fibromyalgie waar niemand over praat?” In onze gemeenschap, “Hij leeft met fibromyalgie en chronische ziekten.” Ze hebben hun mening met ons gedeeld. Ongeacht je meningen zijn hieronder.

  1. Angst: angst voor ziekten afgewezen door artsen, angst om niet te worden geloofd, angst voor de toekomst. Fout (mislukt) omdat hij niet kan werken als de rest van het gezin vertrekt.
  2. Hypochondrie, maar veronderstel tegelijkertijd dat de nieuwe symptomen alleen fibro zijn en ze niet zien. Ik heb nooit geweten dat het allebei tegelijkertijd kon zijn.
  3. Tandheelkundige problemen Niet alleen geldautomaten, zelfs beschadigde tanden alsof ze zijn doorboord. Ik verwijs naar de tandvleesaandoening en droge mond en tandbederf die voorkomen, zelfs als u voor uw tanden zorgt.
  4. Wanhoop: u om hulp moeten vragen als u een zeer onafhankelijk persoon bent geweest.
  5. Zelfvertrouwen: kan niet werken en verliest zelfrespect, kan zich niet kleden en komt opdagen, kracht van compliance Verlies van verlies van de partner Is niet in staat om kleine taken uit te voeren die hij altijd heeft gedaan, zich nutteloos voelen, schatten zelfs wanneer de ski’s veroorzaken depressie, angst en zelfmoordgedachten.
  6. Rouw. Rouwend om het verlies van mijn carrière, omdat ik moeder was, had ik een soort van positieve toekomst, enz. Apathie. Ira. Ira. Ik leef niet echt terwijl je stilletjes dood wilt, pijnlijk nutteloos, Bestaand. Het gevoel verkeerd begrepen door iedereen, wat het isolement verder vergroot. Het delirium van elke nacht om de twee uur de hele nacht wakker worden, elke nacht. Het totale gebrek aan vertrouwen is een onderschatting. De fout omdat ik niet de perfecte vrouw, moeder, oppas, dochter, werknemer … Zorg voor het leven dat ik had, Bezorgdheid voor het leven dat ik gepland heb, Frustratie Ik kan niet goed denken of spreken
  7. toevallen, misselijkheid, de hele tijd kaak, nutteloosheid, vermoeidheid, woede, toekomstige angsten, verlies of gewichtstoename, zwakte, vermoeidheid, pijn, gebrek aan geheugen, geestesziekte, angst of eenzaamheid. Paniekaanval De lijst met lichtgevoeligheid gaat in alle afhankelijke symptomen. Soms is interesse verloren in het algemeen en alles.
  8. Uit het hoofd, artsen geven niet of geven je tijd. Verlies van vrienden Familie gefrustreerd omdat je geen aandacht kunt schenken aan hen en de dingen die je altijd al eerder hebt gedaan. Migraine-koorts verandert voortdurend in zicht.
  9. Het gevoel is veel groter dan je echte leeftijd.
  10. Evenwicht: het gevoel dat het altijd zal vallen door verlies van evenwicht … dus dit leidt me tot meer angst en paniekaanvallen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *