12. MAI ER DEN INTERNASJONALE FIBROMYALGIA AWARENESS DAY!

12. mai er International Fibromyalgia Awareness Day!

I tillegg til min lupus har jeg også fibromyalgi. En av mine beste venner har nylig blitt diagnostisert med det. Jeg elsker det. Jeg tror selv om jeg vet litt om smerte og fibro, kan jeg ikke hjelpe henne med å godta denne diagnosen. Jeg så henne lider følelsesmessig og fysisk. Jeg så hans livsforandring dramatisk med denne sykdommen. Forhåpentligvis vil denne bevissthetsdagen markere en tilstand som ofte misforstås.

fibro-bånd 12. mai Fibromyalgi er en kronisk sykdom preget av utbredt smerte i muskler, ledbånd og sener, samt tretthet og flere smertepunkter – spesifikke punkter i kroppen der mildt trykk forårsaker smerte. Intensiteten av symptomene kan variere. Selv om fibromyalgi ikke kan helbredes, er det verken progressivt eller livstruende. Leger vet ikke hva som forårsaker fibromyalgi.

referanse: 12. mai er International Fibromyalgia Awareness Day!

Dele denne:

Loading...

23 thoughts on “12. MAI ER DEN INTERNASJONALE FIBROMYALGIA AWARENESS DAY!

 1. Pingback: Google
 2. Currently it sounds like WordPress is the best blogging platform available right now.
  (from what I’ve read) Is that what you’re using on your blog?

 3. Thank you for any other wonderful article. The place else may just anyone
  get that kind of information in such a perfect
  means of writing? I have a presentation subsequent week, and I’m at the search
  for such info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *