Fibromyalgie en pijn van de heupbuigers.

Het is niet ongebruikelijk om problemen te hebben met de heupflexor of pijn in dit gebied bij het leven met fibromyalgie. Heup, heupbuigers en pijn in de onderrug correleren met gebieden van fibromyalgie als gevolg van gevoelige gebieden rond de rug, veel lagere triggerpoints en andere condities van de gebieden die de omliggende gebieden beïnvloeden. 


De heupbuigers zorgen ervoor dat de heupen flexibel kunnen bewegen. Je geeft jezelf deze spieren elke keer dat je je benen beweegt, wat betekent dat je heupen betrokken zijn bij de meeste bewegingen die je gemiddeld gedurende de dag uitvoert.

Een gezond persoon beseft niet hoe vaak zij de heupbuigers gebruiken, maar een persoon die leeft met fibromyalgie ervaart pijn in de heupbuiger en zal zich hier vaker van bewust zijn.

Persoonlijk heb ik de pijn van heupflexie aangepakt en vervolgens heb ik deze sectoren versterkt en tegelijkertijd heb ik een veiligere fibro ontwikkeld in mijn complete hysterectomieoefeningen drie jaar geleden. Ja, ik begrijp het. Ik zal hier later in het onderste deel van dit artikel naar verwijzen.

Hoewel er enkele bekende letsels en medische aandoeningen zijn die pijn in de heupbuigers kunnen veroorzaken, kan het moeilijk zijn om een ​​directe oorzaak van deze pijn te identificeren bij mensen met fibromyalgie, behalve voor vele dagelijkse activiteiten waar ik vaak naar verwijs.

We kunnen pijn beschouwen als een symptoom van de gediagnosticeerde ziekte of meer tijd nemen om de exacte oorzaak van de pijn te bepalen. Hoe dan ook, de pijn van fibromyalgie en heupbuiger is vaak slopend als het niet snel en effectief wordt behandeld.

De  F-    flexoren van  de heup en de pijn van ibromyalgie begrijpen.

Flexorpijn in de heup wordt vaak flexorpeontitis genoemd. De pijn van deze aandoening is meestal te wijten aan een of beide van de volgende spieren: Illicacus en psoas. Deze spieren zijn meestal gegroepeerd in een enkele eenheid, iliopsoas genaamd. 


De psoas is verantwoordelijk voor veel ruggen in het algemeen en pijn in de benen die de spier voor een lange tijd verkorten vanwege de zitposities die de meeste mensen de hele dag innemen. Wanneer je opstaat en weer begint te bewegen, wil de spier niet gaan liggen en werkt het goed.

Voor degenen die last hebben van fibromyalgie, kan de pijn komen van andere spieren die helpen bij het verplaatsen van de heupen. Dit omvat de quadriceps, zelfs als deze spieren lager zijn dan die van de meeste heupflexoren.

Terwijl flexore tendinitis veroorzaakt door een ongeluk of een vraag die niet gerelateerd is aan fibromyalgie kan focussen op een bepaald gebied van de spier of heup, kunnen patiënten met fibromyalgie pijn ervaren die het hele lichaamsgebied overspant. De oorzaak van de pijn is vaak onverklaard, zoals vaak het geval is met fibromyalgiepijn.

Behandeling    flexor   van fibromyalgie en heup pijn.

Een eenvoudige manier om de pijn van fibromyalgie en heupbuigers te voorkomen is om te voorkomen dat u gedurende een lange tijd in dezelfde houding blijft zitten. Sta regelmatig op en beweeg, zodat je spieren geen tijd hebben om in dezelfde houding te komen.

Je hoort me vaak de veilige en effectieve oefening aanbevelen en het belang van deelname aan elk niveau van lichaamsbeweging om je lichaam sterk en flexibel te houden, en het is een andere aanbeveling voor flexoren en heuppijn.

Hip flexor stretch

Hoe meer je leert bewegen en hoe het compensatie biedt voor hoekcompensatie, het is gemakkelijk om bepaalde oorzaken van spierpijn te voorkomen. Kun je me volgen op de pagina? De    mensen van Fibro kan    meer manieren om veilig en vlot in de meest kwetsbare gebieden werken te leren. In het gedeelte met video’s zul je de oefeningen zien als mijn “naast elkaar” -oefeningen die zachtjes de heupen en onderrug, piriforms en meer helpen werken.

Ik werk ook met vrouwen na hysterectomie en andere abdominale operaties om deze kwetsbare gebieden zachtjes te versterken. Ik ben daar geweest en ja, het is mogelijk om je sterk te voelen na een hysterectomie en terwijl je leeft met de complexiteit van fibromyalgie en de voorwaarden voor samenwerking.

Het gedeelte van de game is hier geweldig om te doen, vooral na de sessie. We dragen een been tot aan de knie (zonder schoenen) en vragen voorzichtig om een ​​voet in de knie of, indien nodig, naar beneden (die de heupen ontspant) trek de arm aan dezelfde kant en voel de zachte rekking van de heupen door de schuine standen.

Als u het grootste deel van de dag aan een bureau zit, investeer dan in een bureaustoel die in hoge mate instelbaar is. Plaats de hoogste stoel, zodat uw heupen op uw knieën kunnen rusten. Deze positie is gezonder voor de heupbuigers en kan de pijn elimineren die wordt veroorzaakt door de verkorting van de spieren in het kantoor van een typische bureaustoel. U kunt ook een permanent kantoor overwegen dat uw werkruimte gemakkelijk kan verhogen.

Ik ben vorig jaar begonnen met het gebruik van een vast kantoor en omdat ik erg nuttig ben, sta ik nu aan mijn bureau. (Opmerking: sommige bedieningspanelen kunnen moeilijk zijn voor de schouders naar boven en naar beneden, dus het kan nodig zijn om een ​​permanent kantoor te hebben dat een elektrische bediening gebruikt om de posten te verplaatsen)

Regelmatige krachttraining en zeer zacht stretchen (veilig gedaan) kan helpen de spieren sterk en flexibel te houden. Nogmaals, zorg ervoor dat je niet te lang blijft zitten of inspanningen om effectieve oefeningen te integreren saboteert. 

Loading...

20 thoughts on “Fibromyalgie en pijn van de heupbuigers.

  1. Pingback: Google
  2. Pingback: iptv gears tv
  3. Pingback: neon 7 inch dildo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *