Fibromyalgi og smerte i hoftefleksorene.

Det er ikke uvanlig å ha problemer med hip flexor eller smerte i dette området når du lever med fibromyalgi. Hip, hip flexors og lårryggsmerter korrelerer med områder av fibromyalgi på grunn av følsomme områder rundt baksiden, mye lavere triggerpunkter og andre forhold i områdene som påvirker de omkringliggende områdene. 


Høf flexorer tillater hofter å bevege seg med fleksibilitet. Du gir deg selv disse musklene hver gang du beveger beina, noe som betyr at hoftene dine er involvert i de fleste bevegelsene du utfører i løpet av dagen i gjennomsnitt.

En sunn person innser ikke hvor ofte de bruker hip flexorer, men en person som lever med fibromyalgi opplever smerte i hip flexor og vil bli mer oppmerksom på dette oftere.

Personlig har jeg jobbet med smertene i hipfleksjon, og senere har jeg styrket disse sektorene, og samtidig har jeg utviklet en tryggere fibro i mine komplette hysterektomiøvelser for tre år siden. Ja, jeg forstår det. Jeg vil referere til dette senere i den nedre delen av denne artikkelen.

Selv om det er noen kjente skader og medisinske forhold som kan forårsake smerte i hoftefleksorer, kan det være vanskelig å identifisere en direkte årsak til denne smerten hos personer med fibromyalgi, bortsett fra mange daglige aktiviteter som jeg ofte refererer til.

Loading...

Vi kan vurdere smerte som et symptom på den diagnostiserte sykdommen eller ta mer tid til å bestemme den nøyaktige årsaken til smerten. Uansett, smerten av fibromyalgi og hip flexor er ofte svekkende hvis ikke behandlet raskt og effektivt.

Forstå  F    flexors av  hofte og smerten av ibromyalgi.

Flexor smerte i hoften kalles ofte flexor tendonitt. Smerten av denne tilstanden skyldes vanligvis en eller begge av følgende muskler: Illicacus og psoas. Disse musklene pleier å være gruppert i en enkelt enhet, kalt iliopsoas. 


Den psoas er ansvarlig for mange rygger generelt og smerter i beina som forkorter muskelen i lang tid på grunn av sitteplasser som de fleste tar hele dagen. Når du står opp og begynner å flytte igjen, vil muskelen ikke ligge og fungere ordentlig.

For de som lider av fibromyalgi, kan smerten komme fra andre muskler som bidrar til å bevege hofter. Dette inkluderer quadriceps, selv om disse musklene er lavere enn de fleste hip flexors.

Mens flexor tendinitt forårsaket av en ulykke eller et spørsmål som ikke er relatert til fibromyalgi, kan fokusere på et bestemt område av muskel eller hofte, kan pasienter med fibromyalgi oppleve smerter som strekker seg over hele kroppsregionen. Årsaken til smerten er ofte uforklarlig, som ofte er tilfellet med fibromyalgi smerte.

Flexor   behandling    av fibromyalgi og hofte smerte.

En enkel måte å forebygge smerten av fibromyalgi og hip flexors er å unngå å sitte i samme posisjon i lang tid. Stå opp og flytte med jevne mellomrom slik at musklene ikke har tid til å komme i samme posisjon.

Du hører ofte at jeg anbefaler den trygge og effektive øvelsen og betydningen av å delta på alle nivåer av trening for å holde kroppen sterk og fleksibel, og det er en annen anbefaling for flexorer og hoftesmerter.

Hip flexor stretch

Jo mer du lærer å bevege seg og hvordan det kompenserer for vinkelkompensasjon, det er lett å forhindre visse årsaker til muskelsmerter. Kan du følge meg på siden? De    folk Fibro kan    lære flere måter å arbeide sikkert og jevnt i de mest utsatte områdene. I videoseksjonen vil du se øvelsene som min “side ved side” øvelser som hjelper forsiktig å arbeide hofter og nedre rygg, piriformer og mer.

Jeg jobber også med kvinner etter hysterektomi og andre abdominal kirurgi for å forsiktig styrke disse sårbare områdene. Jeg har vært der, og ja, det er mulig å føle seg sterk etter en hysterektomi og samtidig lever med kompleksiteten av fibromyalgi og forholdene for samarbeid.

Delen av spillet her er flott for når som helst, spesielt etter økten. Vi tok en etappe til kneet (uten sko) forsiktig spør en fot inne i kneet eller under hvis det er nødvendig (som slapper hoftene) trekker armen på samme side og føle den milde strekking av hoftene gjennom obliques.

Hvis du tilbringer mesteparten av dagen, sitter du på et skrivebord, investerer i en kontorsstol som er svært justerbar. Legg den høyeste stolen, slik at hoftene kan hvile på knærne. Denne stillingen er sunnere for hip flexors og kan eliminere smerten forårsaket av forkortelse av muskler på kontoret til en typisk kontorstol. Du kan også vurdere et permanent kontor som lett kan øke arbeidsområdet.

Jeg begynte å bruke et fast kontor i fjor, og det er veldig nyttig at jeg står ved skrivebordet mitt nå som jeg sitter. (Merk: Noen kontrollpaneler kan være vanskelige for skuldrene til topp og bunn, så det kan være nødvendig å skaffe et fast kontor som bruker en elektrisk kontroll for å flytte innleggene)

Regelmessig vektopplæring og veldig forsiktig strekking (ferdig trygt) kan bidra til å holde musklene sterke og fleksible. Igjen, vær sikker på ikke å sitte for lenge eller sabotere innsats for å integrere effektiv trening. 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *