30 ting å slutte å gjøre hvis du har fibromyalgi

Som Maria Robinson sa en gang, “Ingen kan gå tilbake og starte en ny begynnelse, men alle kan starte i dag og lage en ny slutt.” Det er ingenting som kan være nærmere sannheten. Men før du kan begynne denne transformasjonsprosedyren, må du slutte å gjøre de tingene som har presset deg tilbake. Hun kunne ikke bidra til å tenke hvor sant mange av dem er og spesifikkene er spesielt egnet for de av oss som lider av kronisk tretthetssyndrom, fibromyalgi og andre ødeleggende forhold.

Og når du slutter å jage de gale tingene, gir du de riktige tingene sjansen til å fange deg.

Her er noen ideer å starte:

1. Stopp å bruke tid med feil mennesker. – Livet er virkelig for kort til å tilbringe tid med folk som eliminerer lykke fra deg. Og hvis noen ønsker deg i livet, vil de skape plass til deg. Du må aldri kjempe for et sted. Aldri, aldri engasjere med noen som stadig overser din verdi. Og aldri glem at det ikke er menneskene som er ved din side når du er på ditt beste, men de som er ved din side, selv når du er på ditt verste og hvem er dine sanne venner.

2. Stopp løp fra dine problemer. – Nei, det blir aldri lett å møte dine problemer. Det er ingen i verden som er i stand til å håndtere alt slag som kastes på dem. Vi er ikke ment for å kunne løse problemer umiddelbart. Dette er ikke hvordan de gjorde oss. Faktisk gjorde de bare oss til å føle oss skuffet, skadet, trist, snublet og fallet. Fordi det er den sanne hensikten med å leve: Læring, står overfor problemer, tilpasser og løser dem over tid. Dette er hva som til slutt kaster oss inn i personen vi blir.

Loading...

3. Stopp å lyve for deg selv. – Selv om du kan lyve for alle i hele verden, men du kan ikke lyve for deg selv. Våre liv går bare framover når vi tar en risiko, og den første og vanskeligste muligheten vi kan ta, er å være ærlig med oss ​​selv.

4. Stopp å sette dine egne behov på bakbrenneren. – Å miste deg selv i ferd med å elske noen for mye, og glemme at du er spesiell også, er den mest smertefulle tingen. Hjelp andre, men også hjelpe deg selv. I tilfelle det er tid til å følge dine ønsker og gjøre noe som virkelig betyr noe for deg, så er det øyeblikket nå.

5 . Ikke prøv å være noen du er. – Å være deg selv i en verden som prøver å gjøre deg som alle andre, er en av de største utfordringene i livet. Noen vil alltid være mer attraktive, noen vil alltid være smartere, og noen vil alltid være yngre, men det kan aldri være deg. Derfor må du ikke endre slik at folk liker det. Bare vær deg selv og de riktige menneskene vil alltid elske den virkelige deg.

6. Ikke prøv å kle seg til fortiden. – Du kan ikke starte neste kapittel i livet ditt hvis du fortsetter å lese den siste igjen.

7. Stopp å være redd for å gjøre en feil. – Å gjøre noe galt er minst ti ganger mer produktiv enn å gjøre ingenting. Hver suksess har et spor av katastrofer bak det, og hver fiasko fører til suksess. Til slutt angre du de tingene du ikke gjorde mye mer enn de tingene du gjorde.

8 . Slutte å berøre deg selv for gamle feil. – Kanskje vi elsker feil person, og vi gråter om feil ting, men uansett hvordan ting går galt, vil en ting alltid være sikker på at feil hjelper oss med å finne personen og de tingene som passer oss. Vi har alle kampen, vi gjør feil, og vi beklager selv ting fra vår fortid. Men vi er ikke våre feil, vi er ikke våre kamper, og vi er her med myndighet til å forme vår dag og vår fremtid. Fordi alt som har skjedd med oss ​​i vårt liv, forbereder oss et øyeblikk som kommer.

9. Ikke prøv å kjøpe lykke. – Mange ting vi ønsker er dyre. Men i virkeligheten er de tingene som virkelig tilfredsstiller oss faktisk helt gratis: lykke, latter, kjærlighet og arbeid i våre ønsker.

10. Slutte å se utelukkende på andre for lykke. – Hvis du ikke er fornøyd med hvem du er inne, så vil du ikke være glad i et langsiktig forhold til noen andre. Du må bare etablere konstans i ditt eget liv først, før du kan dele det med en annen person.

11 . Slutte å være inaktiv – Ikke tenk for mye, eller du vil skape et problem som ikke engang var der i utgangspunktet. Vurder situasjoner og ta avgjørende tiltak. Du kan ikke endre det du nekter å møte. Å gjøre fremskritt innebærer risiko. Periode! Du kan ikke komme til andre base med foten din i første omgang.

12. Slutte å tenke at du ikke er klar. – Ingen er helt klar når en mulighet oppstår. Fordi de fleste av de store mulighetene i livet tvinger oss til å vokse utover våre komfortsoner, noe som betyr at du ikke vil føle seg helt komfortabel først.

13 . Stopp å bli involvert i relasjoner for feil grunner. – Hvert forhold må velges intelligent. Det er bedre å være alene enn å være i dårlig selskap. Det er ikke nødvendig å skynde i det hele tatt. Hvis noe er ment å være, vil det skje til slutt – til rett tid, med den rette personen, og av beste grunner. Du må bli forelsket når du er klar, og ikke når du er alene.

14 . Stopp avvise nye relasjoner bare fordi de gamle ikke fungerte. – I virkeligheten vil du innse at det alltid er en hensikt for alle du en gang visste. Noen vil bare bevise deg, andre vil bruke deg og andre vil sikkert lære deg. Men det viktigste er at noen vil få det beste ut av deg.

15 . Ikke prøv å konkurrere mot alle andre. – Du trenger ikke å bekymre deg for hva andre gjør bedre enn deg. Tenk på å slå dine egne poster hver dag. Suksess er bare en kamp mellom deg og deg selv.

16 . Slutte å være sjalu av andre. – Sjalusi er bare kunsten å inkludere en annen persons velsignelser i stedet for din. Spør deg selv denne tingen at det er noe jeg har som alle vil ha.

17 . Stopp å klage og bli lei meg for deg selv. – De buede ballene i livet kastes av en grunn – å forandre veien i en retning som er ment for deg. Du kan ikke se eller forstå alt på det tidspunktet det skjer, og det kan være vanskelig. Men reflektere igjen på de negative kurvekulene som er kastet på deg tidligere. Du vil ofte se at de endelig tok deg til et bedre sted, person, humør eller situasjon. Så smil! La alle vite at i dag er du mye sterkere enn du var i går, og du vil bli.

18 . Slutte å ha grudges – Leve livet ditt med bare kjærlighet i hjertet ditt. Ellers vil du ende opp med å skade deg selv mer enn de menneskene du bare hater. Å si at du gjorde det til meg, er bra, det betyr ikke tilgivelse. Det betyr at jeg ikke skal la det du gjorde for meg ødelegge min lykke og glede for alltid. Tilgivelse er svaret … finn fred, la slippe, bare la deg gå! Og husk at tilgivelse ikke bare er for andre mennesker, men det er også for deg. Hvis du må tilgi deg selv, bare gå videre og prøv å gjøre det riktig neste gang.

19. Stopp å la andre ta deg til deres nivå. – Nekter å senke verdiene for de som nekter å heve deres.

20 . Ikke kast bort tiden som forklarer andre. – Dine venner trenger aldri det, og dine fiender vil aldri tro det i alle fall. Bare følg ditt hjerte og tro at det du vet i ditt hjerte er riktig.

21 . Stopp med å gjøre de samme tingene igjen og igjen uten å ta en pause. – Den rette tiden til å ta et dypt pust er når du ikke har tid til det. Hvis du fortsetter å gjøre det du vanligvis gjør, vil du fortsette å motta det du alltid får. Og noen ganger må du avstand deg selv for å se ting klart.

22 . Ikke sett på skjønnheten i de små øyeblikkene. – Alltid nyte de små tingene fordi de er de som virkelig betyr noe, og en dag kan du se tilbake og finne ut at de var store ting. Den beste delen av livet ditt vil være de små, ikke navngitte øyeblikkene du bruker, smilende med noen du bryr deg om.

23. Ikke prøv å gjøre ting perfekt. – Den virkelige verden belønner aldri perfeksjonistene, bare belønner de som gjør ting.

24. Slutt å følge veien med minst motstand. – Livet blir aldri lett, spesielt når du planlegger å få noe som er verdt. Derfor ikke ta den enkle veien ut. Gjør noe fantastisk.

25 . Slutte å virke som om alt var bra hvis det ikke var det. – Det er greit å falle fra hverandre et øyeblikk. Du trenger ikke alltid å late som å være sterk, og det er ikke nødvendig å kontinuerlig bevise at alt fungerer bra. Du trenger ikke å være bekymret for hva andre mennesker tenker riktig – gråt hvis du vil – det er sunt å kaste tårer. Jo før du gjør det, jo før vil du kunne smile igjen.

26 . Stopp anklager andre for dine problemer. – Graden som du kan nå dine drømmer av, er bare avhengig av i hvilken grad du tar ansvar for livet ditt. Når du klandrer andre for det du går gjennom, nekter du ansvar. Du gir bare makt til andre over den delen av livet ditt.

27 . Ikke prøv å være alt for alle. – Det er umulig å gjøre det, og forsøk vil bare skade deg. Men bare å få en person til å smile kan forandre verden. Kanskje ikke alle, men deres verden. Så begrenset ditt fokus.

28 . Ikke bekymre deg så mye. – Bekymringen vil ikke fjerne imorgen fra byrder, det vil bare frata i dag sin glede. En måte å sikre at hvis noe er verdt å tenke på, spør du dette spørsmålet: “Vil dette være et spørsmål om et år? 3 år? Fem kan være? “Hvis ikke, fortjener det ikke angst.

29 . Stopp peker på hva du ikke vil skje. – Pek alltid på hva du vil skje. Å være positiv er i forkant av hver strålende suksesshistorie. Hvis du våkner hver morgen og tenker at noe fantastisk skal skje i livet ditt i dag, så legger du merke til, ofte vil du oppdage at du har rett.

30 . Slutte å være utakknemlig – Til tross for hvor verdig eller hensynsløs du har det, må du våkne hver dag takknemlig for livet ditt. Et sted er noen desperat kjemper for sine liv. I stedet for å tenke på hva du mangler, prøv å tenke på hva du har.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *