Hvorfor har personer med fibromyalgi kløende hud?

Folk med fibromyalgi har også et mindre kjent symptom, utslett eller kløende hud. I begynnelsen vil ikke mange være relatert til kløen i huden til kronisk smerteforstyrrelse. Utslett og kløe kan imidlertid indikere forskjellige medisinske forhold knyttet til fibromyalgi. 


Flere grupper av forskere har gjennomført flere separate studier for å oppdage forholdet mellom fibromyalgi og kløende hud. Her er noen teorier om utslett og kløe av fibromyalgi. 
En immunologisk reaksjon under huden.


Kløe eller hudutslett kan oppstå på grunn av en immunreaktjon like under overflaten av huden. Ifølge de første undersøkelsene utført av Dr. X Caro, fra Fibromyalgi Therapy Center i Sør-California, i Northbridge, California, er de immunoreaktive proteinene som er funnet under overflaten av huden hos pasienter med fibromyalgi, ansvarlige for følsomheten av huden.

Det antas at disse proteinene har rømt gjennom porene generelt større i blodkarene og settes som fremmede stoffer i hudvev. Kroppens immunitet reagerer på å angripe disse proteinene like under huden og forårsake utslag av utslett eller kløe.

Resultat av bildet for utslett med fibrøs kløe

Uregelmessigheter i huden mikrosirkulasjon utslett og irritasjon kan også være et resultat av en deformasjon av mikrosirkulasjonen under huden. Forskning av Dr. sprott H, fant bevis forvrengt struktur og funksjon av mikrosirkulasjonen, inkludert kapillær og blodkarene under huden hos pasienter med fibromyalgi spesielt nær følsomme punkter. Disse feilene endre flyten av blod til huden og kan være ansvarlig for hudirritasjon, utslett og opplevelser av huden. 

Loading...


Økning av mastceller og nevrologisk reaksjon i huden. 
En svensk studie viste at pasienter med fibromyalgi har betydelig høyere mastocytter i huden enn kontroller. Mastceller er komponenter i immunsystemet og inneholder kjemikalier som histaminer og cytokiner. Når de er frigjort, forårsaker disse kjemikaliene irritasjon i hudens omgivende vev. Dette oppstår vanligvis under en nevrologisk respons. 


En feil fortolkning av smerte i sentralnervesystemet 
Noen ganger kan kløe og utslett skyldes feilfortolkning av smertesignalene. Fibromyalgi har vært knyttet til et defekt sentralnervesystem som synes å behandle smerte akkurat som vanlige mennesker gjør. Subkutane reseptorer sender sensoriske meldinger til hjernen som er feilfortolket som kløe.

Hvordan å behandle utslett og kløe av fibromyalgi  
Å behandle utslett, kløe følelse eller brennende, hudkrem telleren, kremer og kremer kan hjelpe berolige huden. Leger kan også foreskrive kremer og hud lotion for de mest alvorlige utbrud

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *