Forholdet mellom fibromyalgi, kronisk tretthet og mage og ryggsmerter.

Fibromyalgi er en av de mest svekkende typer muskuloskeletale lidelser. Denne tilstanden er preget av generalisert smerte i muskel-skjelettområdet, som også er forbundet med humørsykdom, søvnforstyrrelser og tretthet. Tretthet og fibromyalgi blir ofte lært som identiske. Faktisk er tretthet av fibromyalgi kronisk og vedvarende. Noen kan beskrive tretthet som det du føler når du har influensa. Tretthet er også utmattende og lammende. Selv etter timers søvn, vil du føle denne trøttheten når du våkner.

Eksperter sier at fibromyalgi og kronisk tretthet dele noen likheter, hvorav den ene er konstant og svekkende utmattelse, noe som gjør offeret i noen tilfeller klarer å fortsette å arbeide eller gjøre forretninger. Forskjellen ligger i det faktum at tretthet i fibromyalgi er utbredt. Faren for fibromyalgi kan finne lettelse ved å ta en lur i løpet av dagen, hei. Men på dårlige dager, flere hvileperioder ikke frita noen kronisk tretthet og utmattelse at offeret føles.

Et av symptomene på fibromyalgi er magesmerter. Derfor skiller mange ofte ikke mellom fibromyalgi og magesmerter. Ofte tror folk at magesmerter de lider, er bare de vanlige magesmerter og ikke fibromyalgi. Mange leger kan også ha diagnostiske feil, hvor mange pasienter med fibromyalgi opplever tidligere symptomer. Magesmerter kan også diagnostiseres i form av andre typer sykdommer, som PCOS, Graves sykdom og Hashimotos.

Eksperter sier at fibromyalgi og IBS (irritert tarmsyndrom) er relatert. Abdominal smerte på grunn av fibromyalgi ville være forårsaket av IBS. IBS forårsaker noen mageproblemer, for eksempel kramper, forstoppelse, oppblåsthet og diaré. Andre eksperter mener imidlertid at magesmerter og ubehag kan skyldes unormal sensorisk behandling. Ja, fibromyalgi påvirker hvordan hjernen behandler smertesignalet, som forsterker smerten. Dette kan forklare hvorfor mange med fibromyalgi opplever ekstrem smerte i andre deler av kroppen, inkludert magen.

Fordi smerten er følt i muskel-skjelettområdet, kan behandling av fibromyalgi lignes på ryggsmerter og andre muskuloskeletale lidelser. Du kan velge en kiropraktisk behandling for behandling av fibromyalgi og ryggsmerter fordi den er naturlig, relativt sikker og har ingen signifikante bivirkninger. En kiropraktor vil arbeide med å manipulere de berørte musklene og leddene for å eliminere smerte og ubehag. Å ha en vanlig kiropraktisk behandling er sterkt anbefalt for alle personer med fibromyalgi.FacebookTwitterPinterestTumblrRedditLinkedInBloggerDel

Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *