Vriendschappen die vervagen wanneer je chronisch ziek bent.

Leven met chronische rugpijn is op zijn zachtst gezegd een uitdaging. Toen ontdekte ik dat ik extreem uitgeput was en dat mijn lichaam me fysiek pijn deed, omdat fibromyalgie me verwoestte zodat ik het kon begrijpen en leren om daarmee te leven, ik ben nog steeds aan het leren.

Dit zijn momenten zoals dit, waar we een beetje meer behoefte hebben aan onze geliefden. Wanneer je echter altijd de bewaker van je relaties bent geweest, ontdek je soms dat de meeste mensen die je hebt omringd niet het type zijn dat voor hen zorgt en die helaas beginnen te verdwijnen totdat ze meer in je leven bestaan. .

Werk als verzorger of wees altijd die vriend aan wie iedereen om advies, een schouder of een oor kwam vragen, voor mij zorgen is altijd een natuurlijk instinct geweest. Als echtgenote en moeder zijn dit de rollen die voor mij het belangrijkst zijn. Ik ben nooit echt iemand geweest om om hulp te vragen; Ik ben altijd autonoom en eerlijk geweest, normaal zou ik dingen alleen doen, omdat ze op mijn niveau van perfectie zijn.

Sommige vriendschappen zijn vervaagd en sommige familieleden hebben zich in de loop van de tijd gedistantieerd toen ik begon met het maken van mijn gezondheid een prioriteit. Als het drama was en het stress veroorzaakte, liep ik weg van hen. Ik besefte echter dat veel mensen een persoon omringen wanneer ze ziek worden, of het nu een korte ziekte is of mogelijk een terminale ziekte. Behalve wanneer een persoon een chronische ziekte heeft, een onzichtbare ziekte en / of die lang duurt, hebben veel mensen de neiging weg te gaan. Een deel van mij denkt dat het komt omdat sommige mensen gewoon druk zijn met de tijd. Anderen willen niet de tijd nemen om zich aan te passen aan hun eindeloze ziekte. dan

Hoewel het me verdrietig maakte om een ​​einde aan deze relaties te maken, deed het me ook beseffen dat deze relaties niet zo waar waren als ik dacht. Ik probeer te onthouden dat het zijn verlies is omdat ik een geweldige persoon ben die waardig is van wat ik geef, voor dezelfde liefde en zorgzaamheid. Ik zal nooit de sympathie van een familielid of vriend nodig hebben, noch zal ik het willen, maar als iemand de liefde en het mededogen heeft om het aan te bieden, dan ontvang ik het in mijn leven, net zoals ik mijn familie en vrienden waardeer die trouw zijn gebleven aan onze relatie. en ze zijn gepakt. Van mijn kant, op een moment in mijn leven dat ik het nog meer nodig heb dan ik al deed. Aan elk van hen, dank u! Aan iedereen die dit leest en die precies begrijpt wat ik zeg omdat hij daar is geweest,

Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *