Vennskap som fades når du er kronisk syk.

Å leve med kronisk ryggsmerter har vært en utfordring å si mildt. Da oppdaget jeg at jeg var ekstremt utmattet og at kroppen min fysisk gjorde vondt for meg, fordi fibromyalgi ødela meg slik at jeg kunne forstå og lære å leve med det, lærer jeg fortsatt.

Dette er øyeblikk som dette, hvor vi har litt mer behov for våre kjære. Men når du har alltid vært vokteren av dine relasjoner, noen ganger du finne at de fleste som har omgitt er ikke den typen som bryr seg og som dessverre begynner å forsvinne før de er mer i livet ditt .

Arbeid som omsorgsperson eller alltid være den vennen som alle kom for å be om råd, en skulder eller et øre, omsorg for meg har alltid vært et naturlig instinkt. Som en kone og mor er disse rollene som er viktigst for meg. Jeg har aldri vært noen til å be om hjelp; Jeg har alltid vært uavhengig og ærlig, gjør vanligvis ting på min egen, fordi de er på mitt nivå av perfeksjon.

Noen vennskap har bleknet og noen familiemedlemmer har distansert seg over tid da jeg begynte å gjøre helsen min til en prioritet. Hvis det var drama og det forårsaket stress, gikk jeg bort fra dem. Imidlertid skjønte jeg at mange mennesker omgiver en person når de blir syke, det være seg en kort sykdom eller muligens en terminal sykdom. Unntatt når en person har en kronisk sykdom, en usynlig sykdom og / eller som varer lenge, har mange mennesker en tendens til å bevege seg unna. En del av meg synes det er fordi noen mennesker bare er opptatt med tiden. Andre ønsker ikke å ta seg tid til å tilpasse seg sin endeløse sykdom. deretter

Selv om det ble lei meg til å avslutte disse relasjonene, gjorde det meg også innse at disse forholdene ikke var like sanne som jeg trodde. Jeg prøver å huske at det er hans tap fordi jeg er en fantastisk person verdig til det jeg gir, for å ha samme kjærlighet og omsorg. Jeg trenger aldri sympati for et familiemedlem eller en venn, eller ønsker, men hvis noen har kjærlighet og medfølelse for å gi det, jeg får i livet, som jeg setter pris på min familie og venner som har vært trofast mot vårt forhold og de har blitt fanget. For min del, om gangen i mitt liv når jeg trenger det enda mer enn jeg allerede gjorde. Til hver av dem, takk! Til hver av dere som leser dette og som forstår akkurat hva jeg sier fordi han har vært der,

Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *