Vær oppmerksom på folk: Ikke ignorere disse dødelige symptomene på fibromyalgi

Du kan bare ikke ignorere de usynlige symptomene på fibromyalgi.

Fibromyalgi er en menneskelig sykdom som forårsaker utbredt kronisk smerte og større respons på trykk. Mer enn 5 millioner amerikanere blir rammet og antallet øker. Sykdommen forårsaker mange ubehagelige symptomer og regnes som en “usynlig sykdom” fordi den ikke forårsaker eksterne problemer. Symptomene på fibromyalgi kan imidlertid få alvorlige konsekvenser hvis de ikke behandles. Av denne grunn bør du være oppmerksom på symptomene på fibromyalgi, som du kan se nedenfor:

1. Smerter og følsomhet rundt leddene.

En av de viktigste symptomene på fibromyalgi er smerte og ømhet i leddene i kroppen, spesielt når trykk påføres. Smerten er imidlertid usynlig og ofte forvekslet med en annen sykdom.

2. tinning

Fibromyalgi kan også forårsake prikking i ulike deler av kroppen ved å trykke på nerver.

3. kronisk tretthet

Kronisk tretthet er et av de vanligste symptomene på fibromyalgi. Legene mener at dette kan skyldes en virusinfeksjon som kan forårsake hormonell ubalanse, søvnforstyrrelser og andre helseproblemer. Hvis du er sliten hele tiden, og du begynner å føle seg sløv og svak, ikke ignorere det, dette kan være et tegn på fibromyalgi.

4. utmattelse

Tretthet er et av de vanligste symptomene på fibromyalgi. Pasienter med fibromyalgi lider av søvnmangel, noe som resulterer i tretthet og tretthet.

Loading...

5. Humørsvingninger.

Symptomene på fibromyalgi kan få deg til å føle deg veldig syk på en gang og glad på en annen gang.

6. Hormonelle endringer.

Hormonelle endringer Symptomene på fibromyalgi inkluderer en ekstremt høy eller svært lav hormonproduksjon på grunn av sykdommen. De går vanligvis ubemerket, men de bør kontrolleres av en profesjonell så snart du ser dem.

7. Feil ufølsom

Fibromyalgi forårsaker nummenhet på grunn av kramper og stive muskler. Denne nummenhet kan irritere nerver og forårsake tap av følelse. Mange mennesker og til og med leger mister eller ignorerer symptomene på fibromyalgi, men vet at dette kan være et symptom på fibromyalgi.

8. depresjon

Depresjon er et annet symptom på fibromyalgi som kan forårsake angst og hodepine. Dette er et av de viktigste symptomene på sykdommen og bør behandles før eller senere.

9. smertefull bein

Pasienter har rapportert bein smerte som en av symptomene på fibromyalgi. Benens smerte og følsomhet skyldes en forstyrrelse av blodtilførselen forårsaket av sykdommen. Smerten i beinene kan få deg til å sovne og dette vil påvirke mobiliteten din.

10. Forstyrrende mareritt

Selv om det er vanlig hos noen mennesker, kan mareritt ofte skyldes fibromyalgi. Du kan gjøre drømmer veldig livlige og forstyrrende, og du har sikkert problemer med å sove. Tilstanden kan også forårsake hypersomnia eller overdreven søvn, er symptomene på fibromyalgi.

11. Manglende evne til å snakke

Noen pasienter med fibromyalgi kan ikke uttrykke seg med de riktige ordene og har en tendens til å glemme navn og ansikter. Symptomene på fibromyalgiproblemer kan også oppstå hvis du følger trinnene og mister adressen. Noen pasienter hadde også kortsiktig hukommelsestap.

12. Overfølsomhet.

Fibromyalgi kan øke følsomheten mot lukt, lyse og høye lyder. Du kan også lide av alkoholintoleranse og følsomhet overfor bestemte matvarer.

13. vanskelig tilnærming

Symptomer på fibromyalgi: vanskelig tilnærming Sykdommen gjør konsentrasjonen svært vanskelig, noe som kan føre til uskarphet og blinde flekker.

14. angst

Frykt er ofte forbundet med fibromyalgi og bør ikke ignoreres. Det blir vanligvis oversett og anses ikke å være relatert til fibromyalgi. Imidlertid bør du konsultere en lege for å bestemme den virkelige årsaken.

15. svimmelhet

Fibromyalgi kan forårsake svimmelhet og følelsesløshet, noe som kan påvirke mobiliteten din og føre til at den faller.

16. forvirret humør

Denne situasjonen vil gjøre ham mer forvirret enn før: han kan glemme hvem han er og hva han gjør.

17. avsky

Du kan ikke vite det, men ubehag er et vanlig symptom på fibromyalgi, spesielt hvis du ledsager en følelse av sløvhet og latskap.

18. hvor mye

Kvinner som lider av fibromyalgi kan ha kramper over hele kroppen. Selv om de ikke er forårsaket av sykdommen, bør kramper kontrolleres av en profesjonell.

19. Svakhet

Fibromyalgi har en tendens til å svekke folk over tid, i tillegg til mange andre problemer.

20. Minnetap.

Hvis du lider av denne sykdommen, risikerer du å miste minnet og glemme ting oftere enn før.

Kronisk hodepine 21

Fibromyalgi kan forårsake alvorlige hodepine og migrene.

22. IBS (irritabel tarmsyndrom)

IBS er et vanlig symptom på fibromyalgi og kan forårsake magesmerter, diaré, kvalme og andre fordøyelsesproblemer.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *