Ikke bruk disse betennelsesmatene hvis du har fibromyalgi, leddgikt eller muskelsmerter.

Inflammatory mat er de som fremmer og forårsaker mer betennelse i hele kroppen. Inflammatoriske prosesser er utgangspunktet for flere sykdommer og forverrer symptomene på fibromyalgi, leddgikt og muskelsmerter.

For tiden er smerte staten mest omsorg for leger og spesialister. Vi kjenner alle til noen som lider av nesten kronisk smerte eller vi lider av det. Nonsteroidal analgetika og antiinflammatoriske midler er de bestselgende stoffene i verden. Utviklingen bør ikke reverseres i de kommende årene.

Imidlertid er kostholdet fortsatt mangelfull og rik på inflammatorisk mat. Selv om vi alle tror at bare leddsmerter kan være forårsaket av leddgikt, kan du løse en rekke sykdommer i en hoven kropp. Sammendrag: Betennelse = smerte. De inflammatoriske prosessene i kroppen gir opphav til mange sykdommer, men hva er opprinnelsen til betennelsen?

5 inflammatoriske matvarer som du bør unngå.

Selv om leger foreskriver smertestillende midler, er det godt å vite kilden til betennelsen og stoppe noen prosess. Analgetika arbeider for å lindre ubehag, men de kurerer ikke. Hippocrates sa: “La maten være din medisin og medisin din mat.” Hvis du lider av ledsmerter, muskelsmerter eller noen form for fibromyalgi, er det svært viktig å eliminere disse inflammatoriske matvarer fra kostholdet ditt. hver dag

Loading...

1. sukker

Raffinert sukker og svært bearbeidet mat (instant måltider, snacks, junk food, etc.) er de verste mat for ledd- og muskelsmerter. Sukkerholdige eller bearbeidet mat (som ikke alltid er søt) er inflammatoriske matvarer som irriterer mage-tarmkanalen, der flertallet av vårt immunsystem. Eksperter sier at kronisk betennelse kommer fra tarmene.

2. alkohol.

Som vi har sett hundrevis av ganger, er alkohol en gift i kroppen, og når den kommer inn i blodet, starter kroppen flere prosesser for å eliminere den. Selv om du kan ta en av de to brillene sporadisk, ikke glem å gjøre det med moderat. Overflødig er den verste fienden av smerte, det skader tarmfloraen, fremmer veksten av sopp og hindrer kroppens evne til å avgifte. Dette skjer fordi alkohol er, selvfølgelig, et sukkermolekyl assosiert med et fettmolekyl.

3. Korn

Korn er ikke inflammatorisk mat. Problemet er at de pleier å være vanskeligere å fordøye og har litt magefølsomhet (selv mild), kan forverre sykdommen og fremme et “permissivt kolonsyndrom”. Det er et betennelsesproblem når følsomheten for gluten forverrer problemet. Husk at det ikke er nødvendig å være celiaki for å vise følsomhet for dette proteinet; Dette kan også skje i milde tilfeller.

Alt dette er verre hvis vi legger til fytinsyre og lektiner med mange korn. Begge hindrer evnen til å absorbere kalsium, magnesium og andre essensielle mineraler.

4. Raffinert vegetabilsk olje.

De vanligste inflammatoriske matvarer i gruppen oljer er canola, soyabønner og mais. De bidrar til betennelse fordi de vanligvis har visse genetiske modifikasjoner som gjør dem vanskelig å fordøye. Vanligvis kan du finne dem i restauranten måltider eller som ingredienser i god mat. Prøv å unngå dem!

5. Pasteurisert meieriprodukter.

75% av verdens befolkning lider av laktoseintoleranse. Tydeligvis er det i noen mennesker så mykt at det ikke viser synlige symptomer. Imidlertid oppstår noen prosesser som fører til betennelse i kroppen. Pasteuriserte meieriprodukter betraktes som betennelsesmidler som fremmer felles- eller muskelsmerter.

Noen undersøkelser tyder på at de fleste glutenfølsomme også har problemer når de bruker melkeprodukter. Dette skjer fordi kyrene er matet med gluten og inneholder mange hormoner og kjemikalier som deretter overføres til melk. Melk kasein er et protein som kan virke på samme måte som gluten når det kommer inn i kroppen.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *