Fibromyalgie doodt langzaam wat mijn leven zou worden.

Fibromyalgie vermoordt me langzaam. Neem deel aan mij, mijn kracht, mijn trots en mijn ziel. 

De diagnose fibromyalgie is de doodstraf, dus het was ooit een normaal leven. Ik heb daar zeven jaar mee geleefd en ik ben nog niet klaar met wat ik had gepland, ik zou me nu moeten voorbereiden om een ​​jaar in het buitenland te studeren. Ik zou vloeiend in een andere taal moeten spreken. Na een nacht met vrienden te hebben doorgebracht, zou ik elke zondag een kater moeten hebben, in plaats daarvan blijf ik de hele dag in bed, elke dag. Of ik blijf op de bank. Ik ga naar het huis van iemand anders en ga op zijn bed of op zijn bank liggen. Fibromyalgie is een gezworen, jaloerse vijand. 

Hij is er altijd om te proberen me te verslaan. Het is net als de schurk in een oude stomme film. In plaats van dat het publiek weet dat de slechterik daar is en de hoofdrolspeler niet beseft, ben ik in dit geval de enige die het kan zien en mijn publiek blind is.

Het is alsof mijn fysieke en emotionele kracht bestond uit kleine explosies. Elke ongeluk neemt een afstand van je af. Ik weet niet hoe lang het zal duren voordat alles in mij ineenstort. Fibromyalgie heeft de fundamenten geëlimineerd, die ik al meer dan twintig jaar heb gebouwd en mijn hele leven heb geleefd. Ik voel me een    Jenga-spel   , elke keer dat Fibromyalgia   me   raakt,    ga ik nog een stap nemen om op de grond te vallen. Misschien ben ik al gecrasht en geraakt. Misschien sta ik op de achtergrond. Als ik niet wist hoe die toestand eruit zag, zou ik zeggen dat het er waarschijnlijk is. Het is het laagste wat ik denk dat het zou kunnen zijn. Ik voelde de meest intense pijn die ik heb gehad en mijn fibromyalgie beschouwt het als een uitdaging omdat ik weet dat het volgende keer erger zal zijn. Sommige uitbraken zijn beter dan andere, maar ze testen mijn fysieke en emotionele kracht meer dan ik ooit had kunnen bedenken. Fibromyalgie is geen denkbeeldig excuus, ik zou dit leven nooit voor mezelf hebben gekozen en als ik de mogelijkheid had om van de demon af te komen die me steunt, zou ik het zonder aarzeling doen. Dat is mijn leven. Het is echt. Dit ben ik, ik ben en zal met mij zijn op elk moment van de dag, voor de rest van mijn leven. De duivel fluisterde gisteren in mijn oor:  “Je bent niet sterk genoeg om de storm te weerstaan.”  Vandaag fluisterde ik in het oor van de duivel:   “Ik ben de storm”   . Ik ben een krijger van fibromyalgie. jessica stredd pudicombe 

Ook zijn er nachten zoals deze, waarin ik me verloren voel. Verloren in de emoties, in de gedachten, in de pijn en in wat komen gaat. We begrijpen perfect de ups en downs van onze emoties, gelukkig voor een minuut, dan boos, dan verdrietig, dan nerveus, dan etc. etc. Het is een achtbaan van voor- en tegenspoed. Voeg andere chronische ziekten toe en het is de hel! Man, vrouw, de last van chronische ziekten maakt onze wereld ten onder. Soms voelen we dat dingen onder controle zijn. We hebben een overeenkomst bereikt met onze realiteit, we weten dat dingen nooit meer zullen zijn zoals we zullen zijn en we zullen ons aanpassen en leren leven met wat ons leven is geworden. Maar soms opent soms de realiteit van wat er gaat komen en triomfeert over ons leven. We weten dat ons leven, zoals we het wisten, nooit meer hetzelfde zal zijn. 

Loading...

Het leven waar we ooit van genoten hebben is vernietigd door deze perverse kracht die dicteert wat we doen en wat we niet kunnen doen. Er zijn goede en slechte dagen, ups en downs, ups en downs. We keken en plannen de toekomst, of leven in het heden met degenen van wie we houden. Nu, waar bestaat het uit? Echt niet! De plannen die we met vrienden hebben gemaakt, nou ja, misschien is het een andere keer. Het feest met onze familie, nou ja, zal mijn groeten doen. Plannen maken is zoals elk spel op de beurs, het is onvoorspelbaar. We willen meer dan wat dan ook deel uitmaken van alle plannen die zijn ontwikkeld, maar we kunnen niets garanderen, we willen echt deel uitmaken van wat onze gezinnen doen. We willen plannen kunnen maken en ze kunnen volgen. We willen werken, we willen vertrekken, we willen deel uitmaken van de wereld waarin we ooit waren betrokken. Soms moeten we nee zeggen, 

We kunnen nee zeggen, niet vandaag. Andere keren zullen we ja zeggen, we zullen doorgaan met de plannen, we proberen een deel van het leven te zijn, voor één keer, tenminste, we kunnen doen alsof en zeggen dat het leuk was, het was geweldig om het te laten. Maar morgen komt eraan. Onze lichamen zeggen dat je dacht? Het leven dat we kenden was heel anders dan we dachten dat we waren. We proberen echt een zekere schijn te behouden van wat we denken dat de dingen zouden kunnen zijn. Maar niemand, niemand is voorbereid op het leven dat we leven. We zullen blijven proberen de door ons vastgestelde plannen te handhaven, maar worden alsjeblieft niet boos en oordeel niet of ze veranderen, maar we worstelen om een ​​”normaal” leven te behouden, dat is ingetrokken. Wat hebben we nog? Nu kunnen we alleen maar positief, nederig en bovenal geduld met onszelf hebben. 

Neem de tijd voor ons, neem de tijd om met ons te rouwen, neem de tijd om na te denken, neem de tijd om met ons te leren, wat is onze nieuwe normaliteit. En bovenal, neem even de tijd om ons op onszelf te concentreren, wat voor ons werkt en wat ons gelukkig maakt. Leer dit nieuwe leven te leven, leer waarderen wat we nog steeds kunnen leven en van elke dag houden. Neem het één dag per keer, leef van dag tot dag, van uur tot uur of van minuut tot minuut. Leer waarderen wat we elke dag nog kunnen leven en liefhebben. Neem het één dag per keer, leef van dag tot dag, van uur tot uur of van minuut tot minuut. Leer waarderen wat we elke dag nog kunnen leven en liefhebben. 

Omarm wat je hebt en leer te leven en hou van het leven als je kunt! 
Bedankt voor het lezen!

 Delen, distribueren!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *