Besteed aandacht aan mensen: negeer deze dodelijke symptomen van fibromyalgie niet

Je kunt gewoon de onzichtbare symptomen van fibromyalgie niet negeren.

Fibromyalgie is een ziekte bij de mens die wijdverspreide chronische pijn en een grotere reactie op druk veroorzaakt. Meer dan 5 miljoen Amerikanen zijn getroffen en hun aantal neemt toe. De ziekte veroorzaakt veel onaangename symptomen en wordt als een “onzichtbare ziekte” beschouwd omdat deze geen externe problemen veroorzaakt. De symptomen van fibromyalgie kunnen echter ernstige gevolgen hebben als ze niet worden behandeld. Om deze reden moet u letten op de symptomen van fibromyalgie, die u hieronder kunt zien:

1. Pijn en gevoeligheid rond de gewrichten.

Een van de belangrijkste symptomen van fibromyalgie is pijn en gevoeligheid van de gewrichten van het lichaam, vooral wanneer er druk wordt uitgeoefend. De pijn is echter onzichtbaar en wordt vaak verward met een andere ziekte.

2. tintelingen

Fibromyalgie kan ook tintelingen veroorzaken in verschillende delen van het lichaam door op de zenuwen te drukken.

3. chronische vermoeidheid

Chronische vermoeidheid is een van de meest voorkomende symptomen van fibromyalgie. Artsen geloven dat dit kan worden veroorzaakt door een virale infectie die hormonale onbalans, slaapstoornissen en andere gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Als je de hele tijd moe bent en je lusteloos en zwak begint te voelen, negeer het dan niet, dit kan een teken zijn van fibromyalgie.

4. uitputting

Vermoeidheid is een van de meest voorkomende symptomen van fibromyalgie. Patiënten met fibromyalgie lijden aan een gebrek aan slaap, wat resulteert in vermoeidheid en vermoeidheid.

Loading...

5. Stemmingswisselingen.

De symptomen van fibromyalgie kunnen ervoor zorgen dat u zich in één keer erg ziek voelt en op een later moment gelukkig bent.

6. Hormonale veranderingen.

Hormonale veranderingen De symptomen van fibromyalgie omvatten een extreem hoge of zeer lage hormoonproductie als gevolg van de ziekte. Ze worden meestal niet opgemerkt, maar ze moeten door een professional worden gecontroleerd zodra u ze opmerkt.

7. Zich ongevoelig voelen

Fibromyalgie veroorzaakt gevoelloosheid als gevolg van krampen en stijve spieren. Deze gevoelloosheid kan de zenuwen irriteren en een gevoelloos gevoel veroorzaken. Veel mensen en zelfs artsen verliezen of negeren de symptomen van fibromyalgie, maar weten dat dit een symptoom van fibromyalgie kan zijn.

8. depressie

Depressie is een ander symptoom van fibromyalgie dat angst en hoofdpijn kan veroorzaken. Dit is een van de belangrijkste symptomen van de ziekte en moet vroeg of laat worden behandeld.

9. pijnlijk bot

Patiënten hebben botpijn gemeld als een van de symptomen van fibromyalgie. De pijn en gevoeligheid van de botten worden veroorzaakt door een onderbreking van de bloedtoevoer veroorzaakt door de ziekte. De pijn in de botten kan ervoor zorgen dat je in slaap valt en dit heeft invloed op je mobiliteit.

10. Storende nachtmerries

Hoewel het bij sommige mensen gebruikelijk is, kunnen nachtmerries vaak het gevolg zijn van fibromyalgie. Je kunt dromen heel levendig en verontrustend maken en je hebt zeker moeite met slapen. De aandoening kan ook hypersomnie of overmatige slaap veroorzaken, zijn de symptomen van fibromyalgie.

11. Onvermogen om te spreken

Sommige patiënten met fibromyalgie kunnen zichzelf niet uitdrukken met de juiste woorden en zijn geneigd om namen en gezichten te vergeten. De symptomen van fibromyalgieproblemen kunnen ook optreden als u de stappen volgt en het adres verliest. Sommige patiënten hadden ook geheugenverlies op korte termijn.

12. Overgevoeligheid.

Fibromyalgie kan de gevoeligheid voor geuren, licht en harde geluiden verhogen. U kunt ook last hebben van alcoholintolerantie en gevoeligheid voor bepaald voedsel.

13. moeilijke aanpak

Symptomen van fibromyalgie: moeilijke aanpak De ziekte maakt concentratie erg moeilijk, wat wazig zien en blinde vlekken kan veroorzaken.

14. angst

Angst wordt vaak geassocieerd met fibromyalgie en moet niet worden genegeerd. Het wordt meestal over het hoofd gezien en wordt niet beschouwd als gerelateerd aan fibromyalgie. U moet echter een arts raadplegen om de werkelijke oorzaak te bepalen.

15. duizeligheid

Fibromyalgie kan duizeligheid en gevoelloosheid veroorzaken, wat uw mobiliteit kan beïnvloeden en ertoe kan leiden dat deze valt.

16. verwarde stemming

Deze situatie maakt hem meer in de war dan eerst: hij kan vergeten wie hij is en wat hij doet.

17. walging

Je weet het misschien niet, maar ongemak is een veel voorkomend symptoom van fibromyalgie, vooral als het gepaard gaat met een gevoel van lethargie en luiheid.

18. hoeveel

Vrouwen die last hebben van fibromyalgie kunnen krampen krijgen over het hele lichaam. Zelfs als ze niet door de ziekte worden veroorzaakt, moeten de krampen worden gecontroleerd door een professional.

19. zwakte

Fibromyalgie neigt mensen na verloop van tijd te verzwakken, naast vele andere problemen.

20. Verlies van geheugen.

Als u aan deze ziekte lijdt, riskeert u uw geheugen kwijt te raken en dingen vaker dan ooit te vergeten.

Chronische hoofdpijn 21

Fibromyalgie kan ernstige hoofdpijn en migraine veroorzaken.

22. IBS (Prikkelbare darmsyndroom)

IBS is een veel voorkomend symptoom van fibromyalgie en kan buikpijn, diarree, misselijkheid en andere spijsverteringsproblemen veroorzaken.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *