Ny Sök: New Daith Piercing lindrar CM & Fibromyalgi Flares

Fibromyalgi är ett vanligt kroniskt smärtssyndrom, vilket påverkar ungefär 3 till 9 miljoner vuxna i USA. Fibromyalgi är inte en specifik sjukdom. Uttrycket fibromyalgi beskriver ett mönster av symtom som grupperas tillsammans, inklusive generaliserad kroppssmärta och känslighet för tryck vid specifika punkter i kroppen, som kallas anbudsfläckar. Intressant är att dessa specifika känsliga punkter är särskilt känsliga för tryck hos personer med fibromyalgi, medan liknande fläckar på andra delar av kroppen inte är. Dessutom finner inte personer med andra typer av kronisk smärta, såsom smärtor i ryggen eller artrit, att trycka på dessa punkter är smärtsamt för dem.

This image has an empty alt attribute; its file name is ad1-4.png

Orsaken till eller orsakerna till fibromyalgi är fortfarande okänd. Vissa patienter utvecklar symtom på fibromyalgi efter ett trauma eller en sjukdom, medan andra utvecklar sjukdomen utan någon identifierad utlösande händelse. Lyckligtvis är fibromyalgi inte en progressiv degenerativ sjukdom eller komma på i förlamning, minnesförlust eller andra förluster.

Intressant är ett antal huvudvärksterapi också effektiva för att minska symtomen på fibromyalgi:

-> Antidepressiva medel (som har smärtstillande effekter)

-> Tizanidin (ett muskelavslappnande medel med effekter för att lindra smärta)

-> Psykologiska smärtlindringsförmåga (till exempel stresshantering, hanteringsförmåga, avslappningsteknik)

-> Aerob träning

Vanliga symptom på FMS – kan inkludera:

konsument

ångest

Koncentrations- och minnesproblem – känd som “fibro mist”

depression

trötthet

Huvudvärk

Irritabelt tarmsyndrom

Morgonstyvhet

smärtsamma menstruationskramper

Sovproblem

Nummenhet och stickningar i händer, armar, fötter och ben

De känsliga punkterna

Urinersymptom, såsom smärta eller frekvens

Är kronisk huvudvärk ett symptom på fibromyalgi?

Kronisk huvudvärk, såsom migrän eller återkommande spänningshuvudvärk, är vanligt hos upp till 40% av personer med fibromyalgi. Det kan utgöra ett stort problem i en persons förmåga att hantera och självstyrande FMS.

Huvudvärk kan leda till smärta i nacken och övre delen av ryggen. De är ofta orsakas av stress och sammandragning av nackmusklerna, vilket resulterar i en typ av huvudvärk som kallas spänningshuvudvärk eller huvudvärk muskelsammandragning typ. De kan också orsakas av känsliga punkter på baksidan av huvudet och nacken. Det är viktigt att komma ihåg att andra medicinska problem kan orsaka huvudvärk, ont så frekvent eller svår huvudvärk bör diagnostiseras och behandlas av läkare på rätt sätt.

National Headache Foundation rapporterar att mer än 29 miljoner amerikaner lider av kronisk migrän (CM) och fibromyalgi, som är tre gånger större sannolikhet än kvinnor för att få män. Men varför är det här och vad kan man göra?

Daith Piercing för fibromyaliga och migrän relief

Dessa fruktansvärda huvudvärk kan orsakas av vardagliga sysslor, äta vissa livsmedel, eller ens lysrör och buller. Även om forskarna inte vet varför påverka vissa människor och inte andra, det verkar finnas en “one size fits all” botemedel för dem att sjukskrivna att prova piller efter piller (neurologer ordinera ofta antidepressiva för att lindra dem) och behandling efter behandling (att ändra sin kost, akupunktur, meditation, yoga).

Och även om några av dessa alternativ hjälper till, blir andra frustrerade – men ivriga för nästa möjlighet att komma in i … “Daith-perforering”.

Daith-piercingen är en liten ring som genomtränger det inre ödets inre brosk, löper genom en tryckpunkt, som av någon anledning kommer att återuppliva migrän och fibrosmärta. Det är ett relativt nytt förfarande som preformed huvudsakligen till tatuering och piercing butiker med inte många statistik till din idé än.

Dave Kurlander, ägare av Tempest art studio i Hopewell Junction, New York utför Daith borrning på kunder, och han tror verkligen att det är vägen att gå.

“Jag har fått många människor till mig på jakt efter migränslättnad. Det är ett mycket billigare alternativ till medicin och till och med akupunktur, och många av dina läkare rekommenderar det för dem, och om du borar är det ännu bättre. “

Återigen liknar perforeringen akupunktur genom att perforeringen når en tryckpunkt som lindrar trycket på huvudet. En del akupunktur lägger också in en liten stålboll (som stannar i upp till 2 veckor) vid en tryckpunkt. När du känner spänning, illamående, huvudvärk används trycket i vinsten behöver du bara trycka på den för lättnad.

Daithbrusk av öronpiercing

Processen tar ungefär 10 minuter och kostar runt $ 45. Medan akupunktur fungerar för vissa, och den här processen är liknande kostar den mycket mindre eftersom det är en engångskostnad.

Återigen liknar perforeringen akupunktur genom att perforeringen når en tryckpunkt som lindrar trycket på huvudet. En del akupunktur lägger också in en liten stålboll (som stannar i upp till 2 veckor) vid en tryckpunkt. När du känner spänning, illamående, huvudvärk används trycket i vinsten behöver du bara trycka på den för lättnad.

“Kimberly Glatz, 24, har lider av fibromyalgi i mer än ett år. Han lade Daith piercing klar förra månaden. “Innan jag har gjort mina huvudvärk var mycket, väldigt dåligt. Terrible. Bara mycket smärtsam, “sa han. “Nu har jag sett någon skillnad, jag vet inte om det är från piercing eller inte. Jag kan inte bestämma exakt vad som har förändrat huvudvärk, men jag har definitivt sett en förbättring och det är värt att försöka, “sa han.

Jag kan inte föreställa mig hur det måste vara att lida av vanliga migrän eller till och med huvudvärk, så det verkar vara värt att försöka. Också, om det inte fungerar, har du en mycket söt piercing. Vad tycker du? Är det värt att försöka?

“Jag har fått många människor till mig för lindring från fibromyalgi. Det är ett mycket billigare alternativ till medicin och till och med akupunktur, och många av dina läkare rekommenderar det för dem, och om du borar är det ännu bättre. “

“I stort sett samma koncept som akupunktur når perforeringen en tryckpunkt som i sin tur lindrar trycket på huvudet. Jag rekommenderar att du gör det i örat som motsvarar sidan av ditt huvud där de flesta av dina migrän lyckas, “sa han.

Men den pressande frågan är, om det inte finns några fakta bakom detta, hur kan vi veta om det verkligen fungerar eller inte? Tammi Bergman säger att du måste tro på fibromyalgi och lindring från ångest, från alternativ och i medicin.

“Ibland är lättnad av fibromyalgi och ångest psykologiskt, men det är inte en dålig sak, det är ett sätt att tänka på. Ibland måste du verkligen tro det för att få det att fungera, sade han. 
På lång sikt är det huvud eller svans, det kan inte bota huvudvärk, men du är kvar med öronpiercing. Hej, ibland vinner du att du förlorar något verkligen?

Några av de första strategierna för behandling av fibromyalgi inkluderar ett regelbundet träningsprogram (enligt tolerans), för att få en god natts sömn, äta en balanserad diet, minska stress, massage, akupunktur och kosttillskott . Andra behandlingar inkluderar yoga, tai chi och beteendeterapi. Om dessa behandlingar inte verkar fördelaktiga, nu finns det tre receptbelagda läkemedel som godkänts av FDA för behandling av fibromyalgi. Cymbalta, Lyrica och Savella.

20 thoughts on “Ny Sök: New Daith Piercing lindrar CM & Fibromyalgi Flares

 1. Your style is unique in comparison to other folks I have
  read stuff from. Many thanks for posting when you’ve got
  the opportunity, Guess I will just bookmark this web site.

 2. What’s Going down i am new to this, I stumbled upon this I have
  discovered It absolutely useful and it has helped me out loads.
  I am hoping to give a contribution & assist different customers like its aided me.
  Good job.

 3. I have been browsing online more than 4 hours today, yet I never
  found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me.
  In my view, if all website owners and bloggers made
  good content as you did, the web will be a lot more useful than ever before.

 4. Having read this I believed it was really enlightening.
  I appreciate you taking the time and energy to put this short article together.
  I once again find myself spending way too much time both reading and commenting.
  But so what, it was still worthwhile!

 5. Wonderful items from you, man. I’ve take note your stuff prior to and you are simply
  too excellent. I really like what you’ve got here, really like what you’re
  saying and the way in which during which you say it. You’re making it enjoyable and
  you still take care of to stay it smart. I can not wait to read much more from you.
  That is really a terrific site.

 6. Please let me know if you’re looking for a article author for your weblog.
  You have some really great articles and I feel I would be a good asset.

  If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely
  love to write some articles for your blog in exchange for a link back
  to mine. Please send me an e-mail if interested.
  Regards!

 7. Good post. I learn something new and challenging on websites I stumbleupon on a daily basis.
  It will always be helpful to read through articles from other writers and use a little
  something from their websites.

 8. Oh my goodness! Impressive article dude! Thank you so much, However I am having problems
  with your RSS. I don’t know the reason why I can’t join it.
  Is there anybody else having the same RSS issues? Anyone that knows the solution will you kindly respond?
  Thanx!!

 9. Thanks a lot for sharing this with all people you actually recognize what you are talking approximately!
  Bookmarked. Kindly also talk over with my site =). We will have
  a link exchange contract among us

 10. Greetings! Very helpful advice in this particular post!

  It is the little changes that will make the largest changes.
  Thanks for sharing!

 11. I’m not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice, keep it up!

  I’ll go ahead and bookmark your site to come back later on. Cheers

 12. I absolutely love your website.. Very nice colors & theme.
  Did you create this site yourself? Please reply back as I’m hoping to create my own personal blog and would love to learn where you
  got this from or what the theme is named. Thanks!

 13. Awesome issues here. I’m very happy to see your post.
  Thank you a lot and I am taking a look ahead to contact you.
  Will you kindly drop me a e-mail?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *