Fibromyalgie, van binnen gebroken

Fibromyalgie: van binnen gebroken zijn en ik denk dat niemand anders, ik kan begrijpen hoe ik me voel … Het is de ziekte van onuitgesproken emoties

Onze emotionele toestanden kunnen allerlei ziekten weerstaan: hypertensie, hartstoornissen of zenuwaandoeningen van verschillende aard. Verschillende omstandigheden kunnen niet alleen helpen om onze fysieke gezondheid te transformeren, maar ook genezing op een dieper niveau mogelijk maken. De sleutel is om de boodschappen achter lichamelijke aandoeningen te ontdekken en te begrijpen om beter te weten en te leven.

“Inzicht in deze psychosomatische connectie voordat we herkennen dat lichaam en geest samen zijn”, zegt de auteur. Normaal gesproken beschouwen we het lichaam als een “pakket” dat ons vergezelt, dat we waarderen en wanneer het beschadigd is, zou de dokter het moeten laten repareren. “Helaas is deze weergave zeer beperkt. Het ontkent de complexiteit van de energieën die ons wezen vormen, de energieën die vloeien en met elkaar communiceren. (…) Er is geen scheiding tussen wat er in de geest gebeurt (gedachten en gevoelens) en wat er in het lichaam gebeurt “

Een ding op te merken over fibromyalgie, omdat de symptomen zijn verkeerd begrepen mensen die lijden aan de ziekte denken dat anderen niet in geloven, omdat de pijn niet. Fibromyalgie wordt beschouwd als een controversiële diagnose, en sommige auteurs beweren dat niet mag worden beschouwd als een ziekte, omdat, onder andere redenen, het ontbreken van afwijkingen bij lichamelijk onderzoek, laboratoriumtests of medische beeldvorming studie heeft als doel om de diagnose te bevestigen.

Officiële naam fibromyalgie, een reeks van symptomen en begrepen musculoskeletale aandoeningen, die vooral wordt gekenmerkt door extreme vermoeidheid, aanhoudende pijn, variabele stijfheid sterkte van de spieren, pezen en een groot aantal andere psychologische symptomen zoals slaapstoornissen, ochtendstijfheid , hoofdpijn en problemen met denken en geheugen, soms “black-outs” genoemd die vaak het dagelijks functioneren van mensen hinderen. Het is een aandoening “niet besmettelijk” aanwezig in ongeveer 3-6% van de jonge vrouwen, meestal in de leeftijd van 20 en 50 anos.Você ook geïnteresseerd is: Wat bedoel weten?

Vandaag delen we een interview met Maria Àngels Mestre, een vrouw die lijdt aan fibromyalgie en geen officiële reactie van haar artsen kan het op zijn eigen verdiensten achterlaten. Sindsdien zijn patiënten van deze en andere chronische ziekten geschreven en geadviseerd. Ik hoop dat het een grote hulp zal zijn …

Wat is fibromyalgie?

Fibromyalgie is de ziekte van onuitgesproken emoties. Het is het resultaat van een intern conflict, we genereren onszelf. Het meest getroffen orgaan is de lever, de afzetting van emoties bevat volgens de traditionele Chinese geneeskunde. Reguleert fascia, spieren, pezen, ligamenten, gewrichten, aders en slagaders, kanalen en zicht. Dit organisme is ook verantwoordelijk voor de ontgifting van alle gifstoffen die ons ziek maken, zowel extern als intern.

Wat zijn de meest voorkomende symptomen?

-Fibromialgia heeft een breed scala aan symptomen, is de belangrijkste wijdverbreide musculoskeletale pijn, stijfheid en vermoeidheid, wat gepaard gaat met een verminderde concentratie en geheugen, slapeloosheid, prikkelbare darmen, prikkelbare blaas, hoofdpijn, angst, benensyndroom rusteloosheid, pijn op de borst, gewicht en periodes van pijnlijke menstruatie, verminderd gezichtsvermogen, krampen, etc.

Wat voor soort mensen lijden er?

– Om gezondheid en harmonie te hebben moeten we denken, voelen (emotie) en actie (actie / woord) op elkaar afstemmen. Bij fibromyalgie is er sprake van wanbeheer van gedachten en emoties omdat hun energie niet wordt vrijgegeven in actie of spraak. De actie wordt onderdrukt en de kracht van gedachten en emoties geblokkeerd en spanning, die zich in lastig manifesteert en diverse sintomas.Você ook getracht: EMOTIONS INVLOED VAN DE BABY moeder

Waarom meer gevallen gevonden bij vrouwen dan bij mannen?

De vrouw is emotioneler en praktischer. Zijn haar is emotioneler, terwijl mannen meer mentaal en theoretisch zijn. Bovendien is de factor die deze ziekte mogelijk maakt repressie. Het lijdt geen twijfel dat vrouwen in onze vroegschoolse jeugd meer onderdrukt zijn dan mannen.

“Als deze ziekte?

Zoals alle ziekten is fibromyalgie multifactorieel, maar de oorsprong ligt in de rigide culturele, gezins- en sociale gewoonten die zich voordoen bij onderdrukking van de jeugd. Het kind kopieert deze patronen om geliefd te voelen, en wordt gehoorzaam en onderdanig, niet-zijn en begint een vals zelf te ontwikkelen, weg van zijn essentie. De psycho-emotionele gebreken die patiënten begeleiden zijn er trots op om zich gewaardeerd voelen door de perfectionist milieu en onderdrukte woede, een emotie die niet wordt vrijgegeven, is een verwoestende gezondheid.

Heb je een soort van genezing of is het echt een chronische ziekte?

Als je wilt, kun je weer gezondheid krijgen, we hebben de informatie die je nodig hebt en we zijn klaar om veranderingen in de globaliteit van de mens aan te brengen. We hebben een transformatie van denken, voelen en handelen nodig, die een gezond, vrij en gelukkig nieuw leven creëert.

Wat is transcraniële stimulatie?

Transcraniële stimulatie is gebaseerd op de productie van een elektrische stroom in de gebieden van de hersenen. We weten dat elektrische stroom elektromagnetische velden creëert, dus vanuit mijn oogpunt denk ik niet dat fibromyalgie het meest geschikt is. Als we neurotransmitters, zoals serotonine en melatonine, willen verhogen, hebben we in de eerste plaats minder invasieve hulpmiddelen zoals voedsel en medicijnen. Om het niveau van neurotransmitters te verhogen, beveelt het groenten aan die tryptofaan bevatten en een inductor van deze neurotransmitters zijn.Wij zijn ook geïnteresseerd in: ENKELE FRECKERS UW PERSOONLIJKHEID GEEFT U AAN UW OGEN

Hoe kunt u de symptomen verbeteren?

de verandering van houding brengt ons ertoe om te stoppen met het voelen van de verantwoordelijkheid om verantwoordelijkheid te nemen, van passief zijn tot actief zijn, van zelfsturende ziekte als protagonisten door empowerment: – Om te genezen, zijn de volgende veranderingen noodzakelijk. Laten we hopen dat het ons niet geneest, we moeten en houden ons niet aan de rebellie om onze eigen beslissingen te nemen en ons leven te sturen. We hebben ook een verandering van levensstijl nodig, die de stress vereenvoudigt en verlaat. Het is ook nodig om de patronen te vervangen die door onze geleefde ervaring zijn vastgesteld en begrepen, wat ons helpt om “nee” te zeggen zonder ons schuldig te voelen. Het is essentieel om de gewoonten te veranderen die ons schaden, vooral voedsel, een voedsel zuivert ons van giftige lever, inclusief drugs, om ons energie te geven,

“Is het een soort van moderne ziekte?

-NO. ziekten overgedragen vanwege de psycho-emotionele gebreken van de mensheid, maar toenemen en worden verergerd door slechte voeding en levensstijl. Momenteel overheerst deze ziekte vanwege de zelfbeschikking die de vrouw zelf heeft ingesteld om alle gebieden van de bril van het moderne leven te bereiken, zoals werkgelegenheid, familie, thuis, sociale relaties, enz. Dit alles, vaak zonder het vermogen om het leven te sturen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *