Fibromyalgie, van binnen gebroken

Fibromyalgie: van binnen gebroken zijn en ik denk dat niemand anders, ik kan begrijpen hoe ik me voel … Het is de ziekte van onuitgesproken emoties

Onze emotionele toestanden kunnen allerlei ziekten weerstaan: hypertensie, hartstoornissen of zenuwaandoeningen van verschillende aard. Verschillende omstandigheden kunnen niet alleen helpen om onze fysieke gezondheid te transformeren, maar ook genezing op een dieper niveau mogelijk maken. De sleutel is om de boodschappen achter lichamelijke aandoeningen te ontdekken en te begrijpen om beter te weten en te leven.

“Inzicht in deze psychosomatische connectie voordat we herkennen dat lichaam en geest samen zijn”, zegt de auteur. Normaal gesproken beschouwen we het lichaam als een “pakket” dat ons vergezelt, dat we waarderen en wanneer het beschadigd is, zou de dokter het moeten laten repareren. “Helaas is deze weergave zeer beperkt. Het ontkent de complexiteit van de energieën die ons wezen vormen, de energieën die vloeien en met elkaar communiceren. (…) Er is geen scheiding tussen wat er in de geest gebeurt (gedachten en gevoelens) en wat er in het lichaam gebeurt “

Een ding op te merken over fibromyalgie, omdat de symptomen zijn verkeerd begrepen mensen die lijden aan de ziekte denken dat anderen niet in geloven, omdat de pijn niet. Fibromyalgie wordt beschouwd als een controversiële diagnose, en sommige auteurs beweren dat niet mag worden beschouwd als een ziekte, omdat, onder andere redenen, het ontbreken van afwijkingen bij lichamelijk onderzoek, laboratoriumtests of medische beeldvorming studie heeft als doel om de diagnose te bevestigen.

Officiële naam fibromyalgie, een reeks van symptomen en begrepen musculoskeletale aandoeningen, die vooral wordt gekenmerkt door extreme vermoeidheid, aanhoudende pijn, variabele stijfheid sterkte van de spieren, pezen en een groot aantal andere psychologische symptomen zoals slaapstoornissen, ochtendstijfheid , hoofdpijn en problemen met denken en geheugen, soms “black-outs” genoemd die vaak het dagelijks functioneren van mensen hinderen. Het is een aandoening “niet besmettelijk” aanwezig in ongeveer 3-6% van de jonge vrouwen, meestal in de leeftijd van 20 en 50 anos.Você ook geïnteresseerd is: Wat bedoel weten?

Vandaag delen we een interview met Maria Àngels Mestre, een vrouw die lijdt aan fibromyalgie en geen officiële reactie van haar artsen kan het op zijn eigen verdiensten achterlaten. Sindsdien zijn patiënten van deze en andere chronische ziekten geschreven en geadviseerd. Ik hoop dat het een grote hulp zal zijn …

Wat is fibromyalgie?

Fibromyalgie is de ziekte van onuitgesproken emoties. Het is het resultaat van een intern conflict, we genereren onszelf. Het meest getroffen orgaan is de lever, de afzetting van emoties bevat volgens de traditionele Chinese geneeskunde. Reguleert fascia, spieren, pezen, ligamenten, gewrichten, aders en slagaders, kanalen en zicht. Dit organisme is ook verantwoordelijk voor de ontgifting van alle gifstoffen die ons ziek maken, zowel extern als intern.

Wat zijn de meest voorkomende symptomen?

-Fibromialgia heeft een breed scala aan symptomen, is de belangrijkste wijdverbreide musculoskeletale pijn, stijfheid en vermoeidheid, wat gepaard gaat met een verminderde concentratie en geheugen, slapeloosheid, prikkelbare darmen, prikkelbare blaas, hoofdpijn, angst, benensyndroom rusteloosheid, pijn op de borst, gewicht en periodes van pijnlijke menstruatie, verminderd gezichtsvermogen, krampen, etc.

Wat voor soort mensen lijden er?

– Om gezondheid en harmonie te hebben moeten we denken, voelen (emotie) en actie (actie / woord) op elkaar afstemmen. Bij fibromyalgie is er sprake van wanbeheer van gedachten en emoties omdat hun energie niet wordt vrijgegeven in actie of spraak. De actie wordt onderdrukt en de kracht van gedachten en emoties geblokkeerd en spanning, die zich in lastig manifesteert en diverse sintomas.Você ook getracht: EMOTIONS INVLOED VAN DE BABY moeder

Waarom meer gevallen gevonden bij vrouwen dan bij mannen?

De vrouw is emotioneler en praktischer. Zijn haar is emotioneler, terwijl mannen meer mentaal en theoretisch zijn. Bovendien is de factor die deze ziekte mogelijk maakt repressie. Het lijdt geen twijfel dat vrouwen in onze vroegschoolse jeugd meer onderdrukt zijn dan mannen.

“Als deze ziekte?

Zoals alle ziekten is fibromyalgie multifactorieel, maar de oorsprong ligt in de rigide culturele, gezins- en sociale gewoonten die zich voordoen bij onderdrukking van de jeugd. Het kind kopieert deze patronen om geliefd te voelen, en wordt gehoorzaam en onderdanig, niet-zijn en begint een vals zelf te ontwikkelen, weg van zijn essentie. De psycho-emotionele gebreken die patiënten begeleiden zijn er trots op om zich gewaardeerd voelen door de perfectionist milieu en onderdrukte woede, een emotie die niet wordt vrijgegeven, is een verwoestende gezondheid.

Heb je een soort van genezing of is het echt een chronische ziekte?

Als je wilt, kun je weer gezondheid krijgen, we hebben de informatie die je nodig hebt en we zijn klaar om veranderingen in de globaliteit van de mens aan te brengen. We hebben een transformatie van denken, voelen en handelen nodig, die een gezond, vrij en gelukkig nieuw leven creëert.

Wat is transcraniële stimulatie?

Transcraniële stimulatie is gebaseerd op de productie van een elektrische stroom in de gebieden van de hersenen. We weten dat elektrische stroom elektromagnetische velden creëert, dus vanuit mijn oogpunt denk ik niet dat fibromyalgie het meest geschikt is. Als we neurotransmitters, zoals serotonine en melatonine, willen verhogen, hebben we in de eerste plaats minder invasieve hulpmiddelen zoals voedsel en medicijnen. Om het niveau van neurotransmitters te verhogen, beveelt het groenten aan die tryptofaan bevatten en een inductor van deze neurotransmitters zijn.Wij zijn ook geïnteresseerd in: ENKELE FRECKERS UW PERSOONLIJKHEID GEEFT U AAN UW OGEN

Hoe kunt u de symptomen verbeteren?

de verandering van houding brengt ons ertoe om te stoppen met het voelen van de verantwoordelijkheid om verantwoordelijkheid te nemen, van passief zijn tot actief zijn, van zelfsturende ziekte als protagonisten door empowerment: – Om te genezen, zijn de volgende veranderingen noodzakelijk. Laten we hopen dat het ons niet geneest, we moeten en houden ons niet aan de rebellie om onze eigen beslissingen te nemen en ons leven te sturen. We hebben ook een verandering van levensstijl nodig, die de stress vereenvoudigt en verlaat. Het is ook nodig om de patronen te vervangen die door onze geleefde ervaring zijn vastgesteld en begrepen, wat ons helpt om “nee” te zeggen zonder ons schuldig te voelen. Het is essentieel om de gewoonten te veranderen die ons schaden, vooral voedsel, een voedsel zuivert ons van giftige lever, inclusief drugs, om ons energie te geven,

“Is het een soort van moderne ziekte?

-NO. ziekten overgedragen vanwege de psycho-emotionele gebreken van de mensheid, maar toenemen en worden verergerd door slechte voeding en levensstijl. Momenteel overheerst deze ziekte vanwege de zelfbeschikking die de vrouw zelf heeft ingesteld om alle gebieden van de bril van het moderne leven te bereiken, zoals werkgelegenheid, familie, thuis, sociale relaties, enz. Dit alles, vaak zonder het vermogen om het leven te sturen

25 thoughts on “Fibromyalgie, van binnen gebroken

 1. I am really impressed with your writing skills as
  well as with the layout on your blog. Is this a paid theme or did
  you customize it yourself? Either way keep up the nice quality writing, it’s rare to see a great blog like this one these days.

 2. Hello this is kind of of off topic but I was wondering
  if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.
  I’m starting a blog soon but have no coding expertise
  so I wanted to get advice from someone with experience.
  Any help would be greatly appreciated!

 3. Link exchange is nothing else however it is simply placing the other person’s webpage link
  on your page at suitable place and other person will
  also do same in favor of you.

 4. Someone necessarily lend a hand to make seriously
  articles I would state. This is the first time I frequented your website page and up to now?
  I amazed with the research you made to make this particular put up amazing.
  Excellent task!

 5. I am really loving the theme/design of your website. Do you ever
  run into any web browser compatibility issues? A small number of my blog readers
  have complained about my site not operating correctly in Explorer but looks
  great in Safari. Do you have any suggestions to help fix this problem?

 6. Appreciating the hard work you put into your blog and detailed information you provide.

  It’s good to come across a blog every once in a while
  that isn’t the same unwanted rehashed information.
  Great read! I’ve saved your site and I’m adding
  your RSS feeds to my Google account.

 7. Hello there, I found your site via Google even as searching
  for a related matter, your web site came up, it appears good.
  I’ve bookmarked it in my google bookmarks.
  Hi there, just changed into aware of your blog through Google,
  and found that it is really informative. I’m gonna watch out for brussels.
  I’ll appreciate in the event you proceed this in future. Numerous folks
  shall be benefited from your writing. Cheers!

 8. Hey this is kinda of off topic but I was wanting to know
  if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually
  code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted to get
  advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

 9. May I simply just say what a relief to uncover somebody who
  really understands what they’re discussing online. You certainly understand how to bring an issue to light and make it important.
  More and more people ought to look at this and understand this side of your story.
  I can’t believe you’re not more popular given that you most certainly have the gift.

 10. It’s really a cool and useful piece of info. I am glad that you just
  shared this helpful info with us. Please stay us informed like this.
  Thank you for sharing.

 11. We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our
  community. Your website provided us with valuable info to work on. You’ve done a formidable job and
  our whole community will be thankful to you.

 12. Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that
  it is truly informative. I am gonna watch out for brussels.
  I’ll appreciate if you continue this in future.
  Many people will be benefited from your writing. Cheers!

 13. You actually make it appear so easy together with your presentation but I to find this topic to be actually one thing that I
  believe I might never understand. It kind of feels too complex and very huge
  for me. I’m having a look forward in your subsequent post, I
  will attempt to get the dangle of it!

 14. I think this is among the such a lot important
  information for me. And i’m satisfied reading your article.

  However want to observation on few normal issues, The website taste is perfect,
  the articles is in reality nice : D. Just right activity, cheers

 15. I’m not positive the place you’re getting your information, however great topic.

  I must spend a while studying more or understanding
  more. Thank you for wonderful information I was looking for this info for my mission.

 16. An intriguing discussion is worth comment. I do
  believe that you need to write more on this subject matter, it might not be
  a taboo subject but generally people do not talk about such issues.
  To the next! Cheers!!

 17. Your style is very unique compared to other people I’ve read stuff from.
  Thanks for posting when you have the opportunity, Guess I will just book mark
  this web site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *