Kun je sterven aan fibromyalgie?

“Kun je sterven aan fibromyalgie? Dit is een vraag die veel fibro-patiënten waarschijnlijk hadden gesteld bij de eerste diagnose. Fibromyalgie is een chronische en pijnlijke aandoening die je het gevoel geeft dat je af en toe doodgaat. Maar in feite zou je kunnen sterven aan fibromyalgie?

Kun je sterven aan fibromyalgie?

Fibromyalgie is op zichzelf niet levensbedreigend. Het kan moeilijk zijn te geloven in de manier waarop hij zich slecht voelt. Maar het feit is dat fibromyalgie symptomen zoals spierpijn en vermoeidheid niet zal worden gedood.

Het grootste gevaar van fibromyalgie is dat het zo vaak wordt geassocieerd met patiënten met ernstige depressie. Continue pijn en vermoeidheid, samen met het gevoel dat je krijgt steun van uw familie of uw arts kan leven te voelen is niet de moeite waard.

Dit fibromyalgie is een van de redenen waarom het aantal zelfmoorden hoger is dan de gemiddelde bevolking van de patiënten. En hoewel niemand direct aan fibromyalgie sterft, hebben veel mensen met fibromyalgie hun leven geleefd.

Kun je sterven aan fibromyalgie? In zekere zin, ja.

Omgaan met fibromyalgie Depressie

Het belangrijkste om te onthouden bij het omgaan met een depressie is dat zelfmoord geen goede keuze is. De meeste mensen die lijden aan een depressie of chronische pijn van tijd tot beëindiging van het voelen van de pijn van een zelfmoord, maar de realiteit is dat zelfmoord, het kan niet ontdoen van de pijn die je te geven aan mensen die zorg.

En het feit is dat, hoewel fibromyalgie niet kan worden genezen, er manieren zijn om de pijn beter te beheersen. En elke dag worden nieuwe therapieën en therapieën uitgevonden. Op een dag is het mogelijk om een ​​behandeling te vinden die werkt voor fibromyalgie. Maar alleen als je nog leeft.

Houd in gedachten dat het belangrijk is om iemand te vinden die over hun gevoelens kan praten. En er zijn veel professionals die effectieve hulp kunnen bieden bij chronische depressie.

Maar als iemand van wie je houdt, fibromyalgie heeft, let dan op de tekenen die zelfmoordgedachten vormen. Praten over zelfmoord is het meest voor de hand liggende teken.

Praat in dit geval met uw gevoelens. En krijg hulp als ze het nodig hebben. Een man die zelfmoord pleegt, zal waarschijnlijk geen hulp zoeken. Veel mensen met een ernstige depressie denken dat het niets betekent.

Houd er rekening mee dat fibromyalgie een beheersbare ziekte is. En het echte gevaar is dat een persoon met fibromyalgie zijn of haar leven krijgt. Wees dus alert en proactief in het beheersen van depressie zoals andere fibromyalgiesymptomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *