Lady Gaga fibromyalgie kondigt miljoenen patiënten

De: Maria Benson

Logan, Utah. Verklaring van Sharon Waldrop, vice-president van de National Association Against Fibromyalgia and Chronic Pain in de recente aankondiging van Lady Gaga dat zij de ziekte heeft:

“Wij feliciteren Lady Gaga voor de ongelooflijke en moedige daad van het openbaren van haar diagnose van fibromyalgie. Door haar verhaal met de wereld te delen, geeft ze een stem aan de vijf miljoen Amerikanen die zoveel van me houden, een overweldigende meerderheid van vrouwen die aan de ziekte lijden.

Gerelateerde afbeelding

Fibromyalgie wordt gekenmerkt door een lange lijst van symptomen, waaronder chronische pijn en invaliderende vermoeidheid. De oorzaak is nog onbekend, er is geen remedie, er is geen effectieve behandeling, er is geen begrip. Je kunt betere behandelingen en genezing vinden door mensen voor te lichten over de ziekte en de verwoestende uitdagingen die miljoenen Amerikaanse gezinnen dagelijks met zich meebrengen.
De onzichtbaarheid van fibromyalgie en het gebrek aan begrip bij het publiek voor de effecten ervan maken mensen die hun diagnose willen onthullen, vaak bang. Toen ik de diagnose van de ziekte had, dacht ik dat mijn leven voorbij was. Mijn lichaam, eens ik gezond was, voelde zich plotseling gekneusd en gebroken, ook al zag ik er geweldig uit aan de buitenkant. Ze vroegen me zelfs om mijn parkeerkaart te gebruiken voor mensen met een handicap, omdat mensen niet dachten dat het van mij was. Degenen die lijden aan fibromyalgie kunnen vrienden, collega’s, buren en familieleden zijn die al jaren aan deze ziekte lijden. We hopen dat het moedige gebaar om vooruit te komen van Lady Gaga anderen zal inspireren hetzelfde te doen.

Er zijn meer antwoorden, maar we hebben de hulp van iedereen nodig om meer middelen te vragen om ze te vinden. We dringen er bij het publiek op aan om met hun wetgevers te communiceren en hen te vragen de nationale pijnstrategie van het ministerie van Volksgezondheid en Human Services te implementeren en te financieren om de last van chronische pijn in de Verenigde Staten aan te pakken. Staten. . We hopen door te gaan met ons werk om een ​​remedie voor fibromyalgie te vinden. Met de steun en deelname van leiders zoals Lady Gaga, de overheid, advocaten en patiënten is geen enkel doel onbereikbaar. “

Loading...

De nationale vereniging van fibromyalgie en chronische pijn is uw partner in de strijd tegen fibromyalgie en chronische pijn. Ons doel is om chronische pijn te beëindigen, levens te vernietigen, vroegtijdige diagnose te bevorderen, wetenschappelijk onderzoek over de behandeling aan te moedigen en te pleiten voor geschikte, betaalbare en toegankelijke behandelingen. Wordt een online lid van fmcpaware.org.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op fmcpaware.org.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *