Oorproblemen en fibromyalgie: hoe om te gaan met oorproblemen?

Fibromyalgiepatiënten klagen vaak over problemen met hun oren. Zijn deze twee kwesties gerelateerd?

Het probleem is dat de meeste mensen die worden getroffen door fibromyalgie vaak vreselijk eten en vaak geneigd zijn te denken dat ze gewoon een ander probleem hebben om mee om te gaan in plaats van dat dit in directe correlatie staat met hun fibromyalgie.


Naarmate we meer en meer leren over fibromyalgie, ontdekken we dat er verschillende symptomen zijn die gepaard gaan met fibromyalgie.

Ze worden veroorzaakt door de pijn die gepaard gaat met fibromyalgie. Dus voor diegenen die problemen hebben met het oor, kunnen ze ontdekken dat dit te wijten is aan de fibromyalgie.

Door te weten wat kan worden veroorzaakt door de fibromyalgie en wat niet, kan dit u een beter idee geven van hoe u dit probleem moet aanpakken.

Loading...

De SCM-triggerpunten

Voor degenen die fibromyalgie hebben onderzocht, zullen ze merken dat een van de meest interessante aspecten van fibromyalgie is dat dit triggerpoints omvat.

Triggerpoints worden door het hele lichaam aangetroffen, wat de pijn veroorzaakt die een persoon in zijn hele lichaam voelt.

SCM staat voor Sternocleidomastoid TrP’s. Deze bevinden zich rond de ogen, in de bovenwangen, achter de oren, op het voorhoofd en bevinden zich aan de achterkant van de schedel aan de basis van de nek.

Wanneer deze drukpunten oplaaien, kan dit de oren aantasten. Hoe beïnvloedt het de oren? Dit gaat van persoon tot persoon variëren.

Hier zijn echter enkele van de bevindingen die verband houden met deze drukpunten:

Rinkelen in de oren 
Oorpijn die diep in de gehoorgang is Het 
gevoel alsof het oor verstopt is, waardoor het moeilijker te horen is 
Het zijn dezelfde triggerpoints die ook verantwoordelijk zijn voor de duizeligheid die veel mensen hebben tijdens het lopen, samen met het verlies van coördinatie.

Veel mensen melden dat oorpijn en problemen die zij hebben geassocieerd met deze triggerpoints kunnen verschijnen en plotseling kunnen verlaten. En anderen hebben gemeld dat deze oorproblemen dagen achtereen hebben geduurd.

De mediale Pterygoid TrP’s

Dit zijn drukpunten die zich aan de binnenkant van de onderkaak bevinden. Deze drukpunten verschijnen vanaf het oor tot in de kaak van een persoon. Van deze drukpunten zijn er verschillende dezelfde oorpijn die wordt gevoeld. Deze pijn omvat:

Een diep geluid in de oren dat invloed kan hebben op hoe goed u hoort 
Altijd uw eigen hartslag in het oor horen 
Het gevoel van verstopte oren, zelfs als u deze voortdurend 
opruimt Kraakgeluid in het oor 
Deze drukpunten zorgen ook voor de droge hoest die je misschien hebt, omdat ze tegelijkertijd met de keel en oren werken.

Veel mensen zullen echter nooit te maken krijgen met oorproblemen. Als ze dat niet doen, is dat geweldig.

De meeste mensen merken echter dat als ze problemen beginnen te krijgen met hun keel door hun fibromyalgie, het niet lang zal duren voordat ze ook problemen hebben met hun oren.

Lange termijn effecten

Het probleem dat veel fibromyalgiepatiënten hebben, is dat deze oorproblemen frequenter worden dan jaren geleden

Veel mensen hebben bijvoorbeeld gehoorverlies gemeld vanwege het constante gerinkel dat ze in hun oren hebben.

Dit gehoorverlies kan elk aspect van uw leven beïnvloeden, inclusief persoonlijke of professionele relaties.

Daarnaast melden andere mensen:

Constante staat van duizeligheid waardoor het onmogelijk is om zonder assistentie te rijden of te lopen. 
Pijn in het oor die van invloed kan zijn, kan iemand het gevoel geven dat hij voortdurend een vreselijke hoofdpijn heeft. 
Vanaf nu hebben fibromyalgiepatiënten weinig verlichting die kan worden gevonden van deze problemen. We hebben er echter een paar die kunnen worden geprobeerd.

Hoe om te gaan met oorproblemen?

Hoe kan een persoon omgaan met oorproblemen die ze hebben door fibromyalgie?

Er zijn een paar dingen die mensen kunnen doen die een beetje verlichting hebben gebracht. Deze elementen zijn:

1- Ga naar een chiropractor, omdat veel mensen onmiddellijke verlichting hebben gevonden door hun nek en schouders te laten ploffen.

Houd er rekening mee dat deze opluchting niet lang zal duren en dat je mogelijk een nieuwe afspraak moet maken voor een paar weken tussendoor om deze opluchting te behouden.

2- Gebruik een warmwaterkussentje op onze nek en rond het oor. Dit was geweldig voor pijn voor veel mensen.

Wees echter voorzichtig, want u wilt niet dat deze heetwaterfles te warm is, omdat deze de huid kan blazen en nog meer problemen kan veroorzaken.

3- Gebruik een over-the-counter pijnmedicijn voor de pijn die gevoeld wordt.

4- Probeer meditatie om te helpen met je zenuwen, omdat dit de drukpunten kan helpen op te houden met opflakkeren. En met fibromyalgie is dit iets dat moet worden aangepakt.

5- Oefening kan voor veel mensen helpen, omdat ze vinden dat dit helpt om de pijn die ze op de knelpunten voelen te verlichten; daardoor worden hun oren beter als resultaat.

Toch zijn er veel mensen die geen verlichting vinden. In deze situaties willen ze met hun arts praten en misschien zijn er wat tests uitgevoerd om de belangrijkste oorzaak te achterhalen en wat er kan worden gedaan om verlichting te krijgen.

Het hebben van een rinkelend gevoel, pijn, het horen van je eigen hartslag of zelfs oren die volgepakt zitten, kan duizeligheid en duizeligheid veroorzaken bij veel fibromyalgiepatiënten.

De sleutel is het vinden van manieren om dit te verlichten en ervoor te zorgen dat dit niet van invloed is op uw gehoor op lange termijn. Hoewel fibromyalgie iets is dat nog niet volledig wordt begrepen, begint het meer aandacht te krijgen.

Door deze aandacht kunnen we hopelijk een manier vinden om een ​​einde te maken aan deze ziekte of op zijn minst een manier vinden om de symptomen te behandelen die hiermee samenhangen.

Via- Leven met Fibromyala

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *